Nasi Goreng Daging Merah - Tomyam Siam Ilyana Cafe. Orait, Wordless Wednesday kali ini, saya berkongsi kepada anda gambar menu yang ada di Ilyana Cafe, Jalan Gertak Sanggul, Penang. Lokasinya dekat dengan Hotel Lexis Suites Penang.

Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar, dan pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Nasi Goreng Daging Merah - Tomyam Siam di Ilyana Cafe, Jalan Gertak Sanggul, Penang
Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

4 Komen

Hahaha.. meh meh makan ...

Reply

Nasi Goreng Daging Merah antara fav saya ni...

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.