Langkau ke kandungan utama

Rujukan Peperiksaan Dari Infokerjaya Bantu Ramai Calon Lulus

Rujukan Peperiksaan Online dari Infokerjaya Bantu Ramai Calon Lulus. Buat mereka yang pernah menjadi calon peperiksaan untuk kerjaya dalam kerajaan, tentu sudah biasa dengar mengenai pelbagai ebook rujukan yang disediakan oleh Tim Infokerjaya. Ebook dari Tim Infokerjaya telah bantu ramai calon peperiksaan berjaya lulus sejak dari tahun 2008 lagi.

Antara ebook yang laris adalah Pakej Rujukan Peperiksaan Bertulis Akauntan W41, Rujukan Peperiksaan Pegawai Belia dan Sukan, Rujukan Peperiksaan Pegawai Penerangan, Rujukan Penolong Pegawai Tadbir, dan terlaris adalah Pakej Rujukan Peperiksaan Online Pegawai Tadbir Diplomatik dan Pakej Rujukan Peperiksaan Online Pegawai Teknologi Maklumat serta banyak lagi.

Pakej Rujukan Peperiksaan Online Tim Infokerjaya Bantu Ramai Calon Lulus

Pakej Rujukan Peperiksaan Online Tim Infokerjaya Bantu Ramai Calon Lulus

Saya adalah merupakan antara agen yang dilantik khas oleh Tim Infokerjaya untuk memberikan info dan maklumat mengenai sebarang penerbitan dan jualan ebook ini kepada umum, khususnya kepada calon-calon peperiksaan berkenaan. Tahun 2016 merupakan tahun kedua saya bersama Tim Infokerjaya.

Sejak bersama dengan Tim Infokerjaya, saya telah banyak melihat ramai calon-calon peperiksaan untuk pelbagai jawatan dalam kerajaan yang berjaya lulus dan mendapat jawatan yang mereka pohon. Malah, ada di antaranya menjadi agen untuk mempromosikan produk dari Tim Infokerjaya.

Skeptikal Sampai Ada Jual Secara Tak Sah?

Ramai juga yang agak skeptikal dengan ebook rujukan yang dikeluarkan oleh pihak Infokerjaya ini. Ada yang merasakan ebook rujukan yang dikeluarkan tidak berbaloi untuk dimiliki tetapi pada masa yang sama mereka telah memuat-turun rujukan tersebut dan kongsikan dengan orang lain secara TIDAK SAH.

Paling dukacita ialah ada calon yang merupakan calon peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik yang mengambil peluang untuk beli dan jual semula kepada calon yang lain tanpa kebenaran daripada penerbit ebook tersebut - Infokerjaya Resources (002091193-K). Walhal dalam ebook ada pernyataan jelas bahawa ebook tersebut tidak boleh diedarkan tanpa kebenaran pemilik. Ini tidak amanah .. calon PTD yang tidak amanah... ish ish ish.

Eksklusif Menerusi Agen

Rujukan peperiksaan yang dikeluarkan adalah eksklusif dan ada sesetengah rujukan diberikan support update percuma sehingga 3 tahun - seandainya tidak berjaya lulus dalam peperiksaan pada tahun pertama.
[Baca] Rujukan Peperiksaan Online Penolong Pegawai Tadbir 2016
Tim Infokerjaya komited untuk bantu calon-calon yang mahu lulus dalam peperiksaan, malah mereka turut bantu dalam temuduga dan juga memberikan jalan untuk mendapatkan kerja kerajaan menerusi saluran lain yang tidak diiklankan menerusi laman web SPA.

Hasil usaha tanpa jemu pihak Infokerjaya ... inilah maklum balas daripada calon-calon sebelum ini:

Komen Calon Exam PTD 2014

Pakej Rujukan Peperiksaan Online Tim Infokerjaya Bantu Ramai Calon Lulus
Pakej Rujukan Peperiksaan Online Tim Infokerjaya Bantu Ramai Calon Lulus
Pakej Rujukan Peperiksaan Online Tim Infokerjaya Bantu Ramai Calon Lulus
Pakej Rujukan Peperiksaan Online Tim Infokerjaya Bantu Ramai Calon Lulus

Calon Peperiksaan Online Separa Perubatan 2016

Pakej Rujukan Peperiksaan Online Tim Infokerjaya Bantu Ramai Calon Lulus
Pakej Rujukan Peperiksaan Online Tim Infokerjaya Bantu Ramai Calon Lulus
Pakej Rujukan Peperiksaan Online Tim Infokerjaya Bantu Ramai Calon Lulus
Dan banyak lagi ....

Saya sebagai salah seorang agen dilantik sangat gembira apabila ramai calon yang luahkan rasa seperti di atas, kerana ada kemungkinan ada di antara calon-calon tersebut yang telah mendapatkan info mengenai pakej rujukan menerusi blog saya - ikerjayagraduan.com dan juga blog hasrulhassan.com.

Tahniah buat mereka yang telah berjaya. Tahniah juga buat mereka yang ambil keputusan untuk mendapatkan rujukan daripada Infokerjaya. Anda tidak rugi kerana apa yang telah anda terima itu boleh digunapakai dalam membina kerjaya anda untuk jangkamasa panjang. Ilmu pengetahuan .... takkan rugi memilikinya.

Berikut adalah antara pakej rujukan yang telah mendapat permintaan ramai:


Jika anda mencari pakej rujukan untuk peperiksaan online untuk pelbagai jawatan dalam kerajaan seperti yang telah anda mohon menerusi laman web SPA, maka ... Infokerjaya adalah jawapannya.

Mahu lebih maklumat mengenai pakej-pakej rujukan, contoh soalan peperiksaan, contoh soalan temuduga, tips kerjaya dan yang berkaitan, boleh follow - ikerjayagraduan.com.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …