Langkau ke kandungan utama

Ilmu Forex Terulung Untuk Anda

Anda mahu mencari ilmu forex trading terulung yang boleh memberikan ilmu betul, tepat dan terbaik berkaitan cara nak trade forex? Belajar ilmu trade forex yang betul supaya anda tahu bagaimana dan bila untuk mendapat untung dalam forex trading. Jangan sesekali main dengan emosi semata-mata mahu cepat kaya dengan forex. Anda perlu pengetahuan jitu dan saya syor anda belajar ilmu forex sebenar dalam bahasa Melayu ini.

Jika anda seorang forex trader yang sedang mencari teknik untuk buat untung besar dalam forex trading, maka teknik forex yang diajar oleh Tuan Khalid atau Abang Lid adalah yang terbaik. Ebook dan DVD panduan yang disediakan telah membantu ramai forex trader membuat keputusan betul untuk forex trading.

Ilmu Forex Terulung Untuk Anda

Ilmu Forex Terulung Untuk Anda
Abang Lid bukan nama asing dalam dunia forex di Malaysia. Nama dia juga dikenali sebagai pengajar dan penyumbang ilmu teknik forex di Brunei, Singapura, Malaysia dan Indonesia.

Teknik forex terulung yang diajar oleh Abang Lid membolehkan anda buat perkara-perkara ini:
  • Mendapat profit beratus-ratus PIPS dengan hanya satu trade.
  • Boleh profit secara konsisten dulu, kini dan selamanya.
  • Anda betul-betul dapat untung dengan Sell at Top dan Buy at Bottom.
  • Boleh mendapat untung besar dengan menggunakan modal kecil.
  • Anda hanya memerlukan analisis hanya 1 jam sehari.
  • Teknik yang diajar dan digunakan digunapakai oleh professional trader serata dunia.
  • Tidak menggunakan indicator atau EA
  • Boleh digunakan untuk semua pairs forex, CPO, gold, silver dan lain-lain.
  • Lengkap dari A – Z semua dalam satu - ebook & video.

Semuanya anda boleh ketahui menerusi panduan yang telah disediakan selengkapnya oleh Abang Lid. Jika anda benar-benar nak tahu, boleh terus lihat sendiri bukti teknik forex ini di pautan ini [+] Tempah Teknik Forex Sebenar
[Baca] Mitos Ilmu Forex Trading
In Sha Allah, jika anda mahu belajar teknik buat duit sebenar dengan forex, panduan ini pasti tak akan buat anda menyesal. Ramai kenalan saya yang telah mendapatkan panduan ini dan berjaya membuat untung berkali-kali ganda, malah ada di antaranya sudah berani buka kelas mengajar teknik yang diajarkan oleh Abang Lid dalam ebook dan DVDnya.

Jangan lepaskan peluang ini. Tawaran adalah terhad. Klik segera [+] Tempah Teknik Forex Sebenar

Promosi Terhad - Diskaun RM100 + Tshirt Percuma

Promosi Panduan Teknik Forex Sebenar Bahasa Melayu
Dan untuk masa terhad ini, saya nak berikan kod diskaun 'diskaun100tshirt' untuk anda claim diskaun pembelian sebanyak RM100 selain mendapat sehelai t-shirt eksklusif Teknik Forex Sebenar.
Masukkan kod diskaun 'diskaun100tshirt' semasa proses pembayaran untuk pakej ebook + DVD
Teknik Forex Sebenar menerusi pautan ini [+] Tempah Teknik Forex Sebenar
Promosi ini bermula dari 25 Disember hingga 31 Disember 2016 sahaja. Jadi ... anda perlu buat tindakan sekarang. Oh ya, jangan lupa baca tips ni -5 Tips Elak Diri Kena Forex Scam


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …