Gambar Banglo Rumah Peranginan Persekutuan (RPP) Tasik Kenyir. Wordless Wednesday kali ini, saya menampilkan beberapa gambar dan foto banglo penginapan RPP Tasik Kenyir yang dikhususkan untuk kakitangan awam; yang boleh ditempah secara online menerusi SBBPH. Untuk harga sewaan, boleh rujuk pada post - Kadar Sewa Rumah Peranginan Persekutuan (RPP)

Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar, dan pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Gambar Banglo RPP Tasik Kenyir

Gambar Banglo RPP Tasik Kenyir
Gambar Banglo RPP Tasik Kenyir
Gambar Banglo RPP Tasik Kenyir
Gambar Banglo RPP Tasik Kenyir
Gambar Banglo RPP Tasik Kenyir

Lihat juga - Tempat Menarik di Tasik Kenyir
Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

2 Komen

Ala homestay, tapi ni Rumah Peranginan Pesekutuan (RPP) utk kakitangan awam. Macam hotel pun boleh sbb memang ada pekerja yang akan uruskan, dan memang di stgh RPP ia macam hotel - bilik, swimmming pool + breakfast

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.