USD26,227 Jualan Dropship Sehari .. Rahsianya?

Pergh. Jualan atau sales untuk produk dropship catat USD26,227.56 dalam sehari ... memang awesome tu. Saya pun tak sangka bahawa ada peserta kursus online Shopievo dah berjaya buat jualan sebegini tinggi secara online. USD26,227 sehari!

Jualan dicapai bukan sebulan, tetapi sehari .. itu yang buat saya ternganga dan rasa kagum. Nak lagi kagum ialah ia datang daripada jumlah trafik ke kedai onlinenya cuma 4,034 sahaja. Tak perlu puluh ribu trafik ... malah tak sampai 5K trafik ke kedai onlinenya, dah boleh buat jualan sebanyak itu.

USD26,227 Jualan Dropship Sehari .. Rahsianya?

USD26,227 Jualan Dropship Sehari .. Rahsianya?
Sebelum ini, saya agak kagum juga dengan 3 jejaka ni - baca sini, yang merupakan pelopor cara dan teknik yang terkandung dalam Shopievo ... USD92K dalam masa dua bulan. Tapi yang saya paparkan di bawah ni ... USD26,227 sehari.
USD26,227 Jualan Dropship Sehari .. Rahsianya?
Saya harap ia jadi pencetus semangat untuk mereka yang lain untuk capai jualan dropship masing-masing dalam pasaran antarabangsa. Memang tak rugi mereka yang daftar kursus Shopievo, walaupun harga pendaftaran kursus agak mahal buat sesetengah peniaga yang takut dengan risiko.

Ada Group Support Power

Apapun, tahniah kepada mereka yang dah daftar dan telah mula nampak hasil jualan dropship yang power. Group support untuk yang dah langgan Shopievo pun marvelous, masing-masing bantu dan tolong selain kongsikan banyak tips untuk buat promosi serta iklan di FB dan Adword.
USD26,227 Jualan Dropship Sehari .. Rahsianya?
Buat rakan-rakan yang ada buat bisnes dropship ni, nak tambah sales, nak jual produk ke pasaran antarabangsa, bolehlah daftar terus untuk kursus ni, butirannya di pautan ini - http://bit.do/tawaranakhir

Kupon Diskaun Terhad 20% (10 Orang Sahaja)

Gunakan kod kupon berikut: HELLOPIEVO untuk diskaun 20% (terhad).

Info mengenai kursus serta bonus percuma untuk penyertaan minggu ini juga diberikan menerusi pautan ini - http://bit.do/tawaranakhir

Oh ya, kursus online ini akan ditutup tidak lama lagi untuk beri laluan bagi versi kedua (semestinya lagi mahal). Jadi, ambil peluang akhir ni untuk mendaftar, mana tahu .. versi baru nanti diberikan upgrade percuma. :)

Moga bisnes jualan produk dropship anda akan capai apa yang anda inginkan.

2 comments.. read them below or add one

reezluv reezluv November 07, 2016
yang penting buat sampai jadi, ye tak
Ilham Ilham November 29, 2016
jualan droship memang suatu bisnis yg cukup menjanjikan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.