Langkau ke kandungan utama

USD26,227 Jualan Dropship Sehari .. Rahsianya?

Pergh. Jualan atau sales untuk produk dropship catat USD26,227.56 dalam sehari ... memang awesome tu. Saya pun tak sangka bahawa ada peserta kursus online Shopievo dah berjaya buat jualan sebegini tinggi secara online. USD26,227 sehari!

Jualan dicapai bukan sebulan, tetapi sehari .. itu yang buat saya ternganga dan rasa kagum. Nak lagi kagum ialah ia datang daripada jumlah trafik ke kedai onlinenya cuma 4,034 sahaja. Tak perlu puluh ribu trafik ... malah tak sampai 5K trafik ke kedai onlinenya, dah boleh buat jualan sebanyak itu.

USD26,227 Jualan Dropship Sehari .. Rahsianya?

USD26,227 Jualan Dropship Sehari .. Rahsianya?
Sebelum ini, saya agak kagum juga dengan 3 jejaka ni - baca sini, yang merupakan pelopor cara dan teknik yang terkandung dalam Shopievo ... USD92K dalam masa dua bulan. Tapi yang saya paparkan di bawah ni ... USD26,227 sehari.
USD26,227 Jualan Dropship Sehari .. Rahsianya?
Saya harap ia jadi pencetus semangat untuk mereka yang lain untuk capai jualan dropship masing-masing dalam pasaran antarabangsa. Memang tak rugi mereka yang daftar kursus Shopievo, walaupun harga pendaftaran kursus agak mahal buat sesetengah peniaga yang takut dengan risiko.

Ada Group Support Power

Apapun, tahniah kepada mereka yang dah daftar dan telah mula nampak hasil jualan dropship yang power. Group support untuk yang dah langgan Shopievo pun marvelous, masing-masing bantu dan tolong selain kongsikan banyak tips untuk buat promosi serta iklan di FB dan Adword.
USD26,227 Jualan Dropship Sehari .. Rahsianya?
Buat rakan-rakan yang ada buat bisnes dropship ni, nak tambah sales, nak jual produk ke pasaran antarabangsa, bolehlah daftar terus untuk kursus ni, butirannya di pautan ini - http://bit.do/tawaranakhir

Kupon Diskaun Terhad 20% (10 Orang Sahaja)

Gunakan kod kupon berikut: HELLOPIEVO untuk diskaun 20% (terhad).

Info mengenai kursus serta bonus percuma untuk penyertaan minggu ini juga diberikan menerusi pautan ini - http://bit.do/tawaranakhir

Oh ya, kursus online ini akan ditutup tidak lama lagi untuk beri laluan bagi versi kedua (semestinya lagi mahal). Jadi, ambil peluang akhir ni untuk mendaftar, mana tahu .. versi baru nanti diberikan upgrade percuma. :)

Moga bisnes jualan produk dropship anda akan capai apa yang anda inginkan.

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. yang penting buat sampai jadi, ye tak

    BalasPadam
  2. jualan droship memang suatu bisnis yg cukup menjanjikan

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …