03 November 2016

Teknik Meniru Dalam Peperiksaan

Teknik dan cara-cara nak meniru dalam peperiksaan. Adeh. Siapa pernah meniru dan menipu dalam peperiksaan? Huhu.. cepat ngaku ...

Saya pernah meniru, tetapi saya tidak menipu dalam peperiksaan. Ya betul .. sebab saya buat kerja meniru tu betul-betul depan cikgu .. dan cikgu pula macam acuh tak acuh je marah kat saya. Ketika itu, saya sedang jalani peperiksaan untuk kertas Bahasa Mandarin.

Haa .. Bahasa Mandarin... memang terpaksalah meniru .. siap letak buku lagi atas meja .. hahaha. Bukan saya je sorang yang buat, malah hampir 97 peratus kawan-kawan yang lain turut buat perkara yang sama. Agak .. ingat senang ke nak jawab kertas Bahasa Mandarin masa form 4 yang sepatah harammm tak ada tulis maksud dan makna dalam Bahasa Melayu atau Bahasa Inggeris ... ater camner?

Nak baca soalan pun tak faham .. kah kah kah .. akhirnya dengan jayanya FAIL!

Teknik Meniru Dalam Peperiksaan

Cuba tengok cara-cara nak meniru dan menipu dalam peperiksaan di bawah ni ... mana satu biasa anda buat? Dan mana satu yang anda tak tergamak nak buat ... hoho...

Teknik Meniru Dalam Peperiksaan
Sumber: Mr Funny

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

12 Komen

Tips menipu ke tips nak kena tendang dari dewan exam? haha

TAK BAIK MENIPU.. ILMU TAK BERKAT..

gmbr last sekali sempoi. releks je jenguk orang sebelah.hahaha.

tiru belakang pempuan tu yang best... dapat tiru, dapat rezeki lagi.. ekekeke...

wowow..apa barang tiru....jujur la...

WOW!!! ENTRI YANG MANTOP! HEHEHE APAPUN KENA JUJUR LA JAWAB EXAM. JANGAN TIRU2. SEBAB TU KENA RAJIN STUDY.
KALI NI NAK CITER PASAL SEBAB APA BLOG LAMBAT NAK UPDATE.
http://awieomar.blogspot.com/2011/02/dalam-pembinaan.html
KALAU SEMPAT SINGGAH LA DULU.

hahaha..xbaik la meniru.. umpama belon yang besar.. tapi dalam dia udara kosong jer..haha.. last2 pecah bila tinggi sangt..:)

teringat zaman belajar dulu2 laaa....

time saya wat diploma dulu, tgk nota kecik dlm toilet jer :-D hahahahaha......

gmbar yg tulis jwpan blakang member tu lawak kot.. haha

Lawak aje bila tengok gambar ni.

Ramai yang nak guna bila exam nanti.


EmoticonEmoticon