Teknik Meniru Dalam Peperiksaan

Teknik dan cara-cara nak meniru dalam peperiksaan. Adeh. Siapa pernah meniru dan menipu dalam peperiksaan? Huhu.. cepat ngaku ...

Saya pernah meniru, tetapi saya tidak menipu dalam peperiksaan. Ya betul .. sebab saya buat kerja meniru tu betul-betul depan cikgu .. dan cikgu pula macam acuh tak acuh je marah kat saya. Ketika itu, saya sedang jalani peperiksaan untuk kertas Bahasa Mandarin.

Haa .. Bahasa Mandarin... memang terpaksalah meniru .. siap letak buku lagi atas meja .. hahaha. Bukan saya je sorang yang buat, malah hampir 97 peratus kawan-kawan yang lain turut buat perkara yang sama. Agak .. ingat senang ke nak jawab kertas Bahasa Mandarin masa form 4 yang sepatah harammm tak ada tulis maksud dan makna dalam Bahasa Melayu atau Bahasa Inggeris ... ater camner?

Nak baca soalan pun tak faham .. kah kah kah .. akhirnya dengan jayanya FAIL!

Teknik Meniru Dalam Peperiksaan

Cuba tengok cara-cara nak meniru dan menipu dalam peperiksaan di bawah ni ... mana satu biasa anda buat? Dan mana satu yang anda tak tergamak nak buat ... hoho...

Teknik Meniru Dalam Peperiksaan
Sumber: Mr Funny

{ 12 comments.. read them below or add one }

.........cP~ .........cP~ January 08, 2012
Tips menipu ke tips nak kena tendang dari dewan exam? haha
fairus fairus January 08, 2012
TAK BAIK MENIPU.. ILMU TAK BERKAT..
Fyzal Fyzal January 08, 2012
gmbr last sekali sempoi. releks je jenguk orang sebelah.hahaha.
Gen2Merah Gen2Merah January 08, 2012
tiru belakang pempuan tu yang best... dapat tiru, dapat rezeki lagi.. ekekeke...
Fendy Fendy January 08, 2012
wowow..apa barang tiru....jujur la...
Awie Omar Awie Omar January 08, 2012
WOW!!! ENTRI YANG MANTOP! HEHEHE APAPUN KENA JUJUR LA JAWAB EXAM. JANGAN TIRU2. SEBAB TU KENA RAJIN STUDY.
KALI NI NAK CITER PASAL SEBAB APA BLOG LAMBAT NAK UPDATE.
http://awieomar.blogspot.com/2011/02/dalam-pembinaan.html
KALAU SEMPAT SINGGAH LA DULU.
Mak Usu Mak Usu January 08, 2012
hahaha..xbaik la meniru.. umpama belon yang besar.. tapi dalam dia udara kosong jer..haha.. last2 pecah bila tinggi sangt..:)
Pink Lavender Pink Lavender January 08, 2012
teringat zaman belajar dulu2 laaa....
BLADE EDGE BLADE EDGE January 08, 2012
time saya wat diploma dulu, tgk nota kecik dlm toilet jer :-D hahahahaha......
Adib SIte Adib SIte November 03, 2016
gmbar yg tulis jwpan blakang member tu lawak kot.. haha
Jobdirumah Buat Duit Jobdirumah Buat Duit November 03, 2016
Lawak aje bila tengok gambar ni.
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah November 03, 2016
Ramai yang nak guna bila exam nanti.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.