Langkau ke kandungan utama

RM300 Komisen Untuk Refer Pemandu Uber Baru

RM300 Komisen Untuk Refer Pemandu Uber Baru. Wow .. tawaran sangat menarik untuk mereka yang nak jana income menerusi Uber tanpa perlu bawa kereta. Ramai yang masih lagi tidak tahu bahawa Uber ada program referral .. iaitu program mencari dan merekrut pemandu Uber yang baru. Jika anda berjaya rekrut dan daftarkan seseorang sebagai pemandu Uber, anda akan terima komisen RM300 untuk seorang pemandu.

Dulu, komisen hanya RM250; tetapi kini ia telah dinaikkan menjadi RM300 bagi setiap pemandu baru. Mungkin sebab ada beberapa polisi telah berubah, sejajar dengan perkembangan semasa dan kadar tambang baru.

Komisen RM300 Setiap Pemandu Uber Baru

RM300 Komisen Untuk Refer Pemandu Uber Baru
Ramai yang dah berjaya jana income sampingan menerusi Uber. Bukan setakat menjadi pemandu Uber, malah buat mereka yang aktif merekrut, boleh dapat income hingga RM10K sebulan. Tak perlu pun bawa kereta, tak perlu pun keluar rumah .. dengan aplikasi Uber .. boleh dapat komisen dengan cara ini. Yelah, kalau anda baca artikel saya di sini - 3 Jenis Servis Uber Patut Anda Tahu - anda tentu tahu bahawa terma syarat untuk jadi pemandu Uber agak ketat juga, lebih-lebih lagi soal spesifikasi kenderaan Uber.

Jana Income Dengan Uber Tanpa Bawa Kereta

Itu sebab mereka yang fikir bahawa mereka tidak berjaya dan tidak penuhi syarat untuk jadi pemandu Uber memilih untuk jadi agen rekrut ... lihat sahaja mereka ini (gambar bawah) .. tak teruja ke anda melihat mereka jana income mudah tanpa perlu bawa kereta Uber sehingga ribuan ringgit?

Komisen Untuk Refer Pemandu Uber Baru

Nak tahu lagi bagaimana nak jana income sebegini? Sila ikuti panduan diberikan di sini - http://bit.do/uber4u

Semoga peluang ini anda boleh rebut dan peroleh komisen lumayan.

advertisement


Komen Pembaca ...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …