RM300 Komisen Untuk Refer Pemandu Uber Baru. Wow .. tawaran sangat menarik untuk mereka yang nak jana income menerusi Uber tanpa perlu bawa kereta. Ramai yang masih lagi tidak tahu bahawa Uber ada program referral .. iaitu program mencari dan merekrut pemandu Uber yang baru. Jika anda berjaya rekrut dan daftarkan seseorang sebagai pemandu Uber, anda akan terima komisen RM300 untuk seorang pemandu.

Dulu, komisen hanya RM250; tetapi kini ia telah dinaikkan menjadi RM300 bagi setiap pemandu baru. Mungkin sebab ada beberapa polisi telah berubah, sejajar dengan perkembangan semasa dan kadar tambang baru.

Komisen RM300 Setiap Pemandu Uber Baru

RM300 Komisen Untuk Refer Pemandu Uber Baru
Ramai yang dah berjaya jana income sampingan menerusi Uber. Bukan setakat menjadi pemandu Uber, malah buat mereka yang aktif merekrut, boleh dapat income hingga RM10K sebulan. Tak perlu pun bawa kereta, tak perlu pun keluar rumah .. dengan aplikasi Uber .. boleh dapat komisen dengan cara ini. Yelah, kalau anda baca artikel saya di sini - 3 Jenis Servis Uber Patut Anda Tahu - anda tentu tahu bahawa terma syarat untuk jadi pemandu Uber agak ketat juga, lebih-lebih lagi soal spesifikasi kenderaan Uber.

Jana Income Dengan Uber Tanpa Bawa Kereta

Itu sebab mereka yang fikir bahawa mereka tidak berjaya dan tidak penuhi syarat untuk jadi pemandu Uber memilih untuk jadi agen rekrut ... lihat sahaja mereka ini (gambar bawah) .. tak teruja ke anda melihat mereka jana income mudah tanpa perlu bawa kereta Uber sehingga ribuan ringgit?

Komisen Untuk Refer Pemandu Uber Baru

Nak tahu lagi bagaimana nak jana income sebegini? Sila ikuti panduan diberikan di sini - http://bit.do/uber4u

Semoga peluang ini anda boleh rebut dan peroleh komisen lumayan.

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

1 Komen :

dapat rm300 hanya selepas trip ke49 ;)

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.