Giveaway TFS - 3 iPhone 7 Plus Percuma

Berminat untuk memiliki sebuah dari 3 buah iPhone 7 Plus percuma tak? Kalau anda mahukan sebuah iPhone 7 Plus percuma, maka anda harus baca sepenuhnya apa yang akan saya kongsikan ini. Ini bukan satu scam atau penipuan, ini benar .. dan anda boleh memilikinya dengan mudah andai anda ada iltizam dan hasrat untuk belajar mengenai ilmu forex sebenar.

Ya, anda belajar ilmu forex, dan anda berpeluang untuk dapatkan sebuah daripada tiga buah iPhone 7 Plus 128MB yang tersedia untuk dimiliki. Ilmu dapat, dan in Sha Allah, andai rezeki berpihak pada anda, sebuah iPhone 7 Plus baru akan jadi milik anda.

Giveaway Teknik Forex Sebenar - 3 iPhone 7 Plus Untuk Dimenangi

iPhone 7 Plus Percuma Bila Dapatkan Pakej Teknik Forex Sebenar
Ini bukan janji saya, tetapi janji pemilik dan penulis ebook Teknik Forex Sebenar, yang sebelum ini ada menganjurkan satu kontest penulisan artikel di blog. Penulis berkaliber yang saya maksudkan ini ialah Tuan Khalid atau Abang Lid. Siapa yang biasa main forex tentu kenal dengan Abang Lid. Beliau, saya fikir satu-satunya penulis ebook yang tulis panduan Teknik Forex dalam Bahasa Melayu.

iPhone 7 Plus Untuk Anda Trade Online

Abang Lid nak hadiahkan 3 buah iPhone 7 Plus percuma untuk pemilik bertuah pakej panduan Teknik Forex Sebenar beliau.

Saya petik kata-kata Abang Lid dari blog beliau:
Tiga iPhone 7 Plus 128GB (yang saiz besar tu lah) akan diberikan kepada pemilik TEKNIK FOREX SEBENAR (TFS) yang bertuah. Setiap iPhone tersebut bernilai RM4,299!

iPhone 7 adalah sebuah smartphone yang hebat lagi canggih. Ia ibarat laptop bergerak. Anda boleh baca ciri-ciri penuh mereka di sini

Ilmu dah ada melalui TFS, nak trade terus pun gadget kami nak bagi ni. MT4 mobile boleh install dalam Iphone, so anda boleh trade on the go. Best ke best? 🙂

Tempahan TFS tersebut hendaklah dibuat di antara 12.00AM 20 November 2016 hingga 11.59PM 30 November 2016 ini (waktu Malaysia). Itu syarat utamanya.

Tempahan boleh dibuat di sini >>> www.forexsebenar.com

Amacam? Saya lihat masih tak ramai yang dapatkan pakej panduan Teknik Forex Sebenar ni. Jadi, peluang terbuka luas sebab kebarangkalian untuk menang itu tinggi.
[Baca] Mitos Ilmu Forex Trading
Pakej belajar Forex dalam bahasa melayu ini merangkumi ebook utama dengan enam (6) bab; dan beberapa bonus lain yang memang bagus untuk bantu anda faham mengenai cara betul untuk buat duit dengan forex trading, antara lubuk buat duit online yang ramai dah ceburi. Pakej ada ebook, buku dan DVD:
  1. Ebook Teknik Forex Sebenar
  2. 16 Video Tutorial Teknik Forex Sebenar
  3. Setting Teknik Forex Sebenar
  4. Teknik-Teknik Lain dan Indicator dalam Forex
  5. Hubungkait Antara Pasangan Matawang
  6. World-Time Software and Platform Metatrader 4
  7. Panduan Lengkap Broker Forex
  8. Trading Plan Teknik Forex Sebenar
  9. Teknik-Teknik Killer
  10. Trading Journal & Checklist
  11. Money Management Calculator
  12. 10 Persediaan Sebelum Menjadi Full-Time Trader
  13. Pas Eksklusif Group Private Teknik Forex Sebenar
Cuba lihat bagaimana ilmu ini dipraktikkan ...
Panduan ini diterbitkan oleh TFS KayaMuda Sdn Bhd (1159983-M) GST ID 000001716224 dan telah menjadi rujukan utama buat trader Malaysia, Singapura, Brunei dan Indonesia.

Ok, orite .. siapa berminat, dan mahu rebut peluang untuk miliki sebuah iPhone 7 Plus 128MB berharga RM4,299, maka buat pembelian sebelum 30 November 2016. Boleh buat pembelian pakej ini menerusi pautan di bawah:
Belajar Teknik Forex Sebenar Dalam Bahasa Melayu
[Beli Sini] Pakej Teknik Forex Sebenar + Peluang Menang iPhone 7 Plus Percuma
Buat mereka yang menang nanti, anda perlu ambil hadiah tersebut di syarikat TFS KayaMuda di Kuala Lumpur. Anda boleh pilih warna iPhone 7 Plus (ikut availability).

{ 7 comments.. read them below or add one }

reezluv reezluv November 23, 2016
untung lah sape grab dalam tempoh tu dapat iPhone 7 Free je..buyer sebelum ni tak dapat plak..ciss..tapi takpe, abe Lid kata nak buat juga nanti..ehehee
Hasrul Hassan Hasrul Hassan November 24, 2016
Haha.. jangan kecewa boss .. in Sha Allah ada rezeki lagi best kat tempat lain. Kasik chance la mereka yang lain kali ni.
Hasrul Hassan Hasrul Hassan November 24, 2016
Memang menarik .. :) mana nak dapat 2 benda best - belajar forex sebenar, dan dapat iPhone 7 Plus
mejuez mejuez November 25, 2016
Pembetulan, Bukan 128MB tuan .. Tapi 128GB.. >_<
Elih Japahar Elih Japahar November 27, 2016
Menarik ni..dah cuba main forex ni tapi agak mencabar, modal dapat trus berhenti tempoh hari..kalau ada teknik ni rasanya lagi berjaya..
lokman amirul lokman amirul November 27, 2016
Mcm best men forex...tpi perlu ada ilmu baru boleh main.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.