Langkau ke kandungan utama

Diskaun 50 Peratus Tempahan Dewan Felda D'Saji Promo Perkahwinan

Mencari dewan untuk majlis perkahwinan? Apakata anda lihat promosi yang disediakan oleh Felda D'Saji. Felda D'Saji ada promosi tempahan dewan untuk sebarang majlis untuk bulan November dan Disember 2016. Ia adalah promosi saat akhir untuk mereka yang sudah kesuntukan masa untuk mencari dewan yang sesuai bagi majlis perkahwinan malah apa event atau acara sekalipun.

Bukan setakat promosi dewan, tetapi ia juga didatangkan dengan beberapa pakej menarik yang boleh anda pilih. Felda D'Saji ada banyak dewan untuk disewakan sempena promosi perkahwinan saat akhir ini. Ada 7 buah dewan yang sangat sesuai untuk diadakan sebarang majlis ... lebih-lebih untuk majlis perkahwinan.

Promosi Perkahwinan Saat Akhir - Tempahan Dewan Felda D'Saji 2016

Diskaun Tempahan Dewan Felda D'Saji

Senarai Dewan Felda D'Saji

Antara dewan Felda D'Saji yang terlibat dengan promosi ini adalah:
  1. Dewan Perdana FELDA @ JalanSemarak
  2. Dewan Merak Kayangan @ Jalan Semarak
  3. Dewan Besar Tun Rahah @ Jalan Bukit Bintang
  4. Orchard Villa @ Gombak
  5. Asmara Penchala @ Kg Sg Penchala
  6. Dewan Gemilang @ Kelana Jaya
  7. Kajang Perdana Avenue @ Kajang

Pakej Promosi 

Manakala pakej yang ditawarkan oleh Felda D'Saji sempena promosi ini adalah:
  1. Buffet makan tengah hari
  2. Buffet makan malam
  3. Berhidang heated dome
  4. Pakej premium
  5. Pakej ekslusif
Promosi sewaan dewan ini bukan setakat untuk majlis perkahwinan, tetapi juga sesuai untuk majlis makan malam syarikat, majlis perpisahan, hari keluarga mahupun konvenkesyen.

Malah, ia juga sesuai untuk mana-mana syarikat atau persatuan yang mahu anjurkan seminar dan mesyuarat. Kalau anda seorang usahawan atau peniaga yang mahu lancarkan produk baru, boleh juga tempah dewan yang ada sebab ia luas, besar, selesa dan paling penting ia dalam bentuk pakej menarik.

Anda boleh pilih samada untuk menyewa dewan tertutup mahupun dewan terbuka. Cuba lihat beberapa gambar majlis yang saya kongsikan ini untuk anda jamu mata ... 
Amacam? Nampak grand? Nampak meriah? Nampak ia akan menjadikan majlis anda sempurna?

Tak perlu nak fikir tentang hiasan, peralatan termasuk juga katering .. sebab Felda D'Saji ada menyediakannya dalam pakej promosi yang sedang ditawarkan untuk bulan November dan Disember 2016 ni.

In Sha Allah, apa jua majlis atau event yang anda anjurkan akan dipastikan berjalan lancar oleh team Felda D'Saji.

Berminat? Anda akan dapat diskaun sehingga 50% jika membuat tempahan segera.  
Untuk tempahan dan rundingan boleh hubungi menerusi info di bawah:
  • Telefon: 03-2698 8302 (Pejabat Jualan)
  • Email: salesdsaji@felda.net.my
  • Facebook: Felda D’Saji Official
  • Instagram: feldadsaji
  • Promo Code: Blog Hasrul Hassan
Promosi dan diskaun hanya untuk tempahan dewan sahaja.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …