Langkau ke kandungan utama

Daftar Percuma Memohon Kad Kredit UOB YOLO Secara Online

Daftar Percuma dan Mohon Kad UOB YOLO Online. Berminat untuk memiliki kad kredit UOB YOLO? Satu kad yang memenuhi keperluan lifestyle anda - dan dapatkan pulangan wang tunai sebanyak 6% bagi setiap perbelanjaan anda dengan UOB (United Overseas Bank) YOLO Card ini. Makan. Minum. Bermain. Ulang - Dengan kad UOB YOLO anda boleh mendapat pelbagai keistimewaan tersendiri.

Buat pendaftaran percuma secara online di pautan berikut - Daftar Permohonan UOB YOLO Percuma dan anda akan dibantu untuk memohon kad UOB YOLO ini.

Pendaftaran Percuma Untuk Memohon Kad UOB YOLO Secara Online

Pendaftaran Percuma Untuk Memohon Kad UOB YOLO Secara Online
Program Rebat Tunai UOB YOLO didatangkan dengan ciri-ciri berikut:
  1. Pulangan Tunai 6% untuk Perbelanjaan Dalam Talian setiap hari (Perbelanjaan Dalam Talian)
  2. PulanganTunai 3% untuk Perbelanjaan Makan Minum setiap hari (Perbelanjaan Santapan)
Kad ini sesuai untuk mereka yang gemar membeli-belah secara dalam talian, terutama di Lazada Malaysia di mana anda akan dapat diskaun dan potongan khas untuk pengguna kad kredit UOB. Bukan itu sahaja, anda juga boleh gunakan kad UOB YOLO ini untuk membayar bil termasuklah bayaran bil pembekal perkhidmatan telefon mudah alih seperti Maxis, Digi, Celcom dan juga U Mobile; untuk memudahkan anda mendapatkan pulangan tunai 6% yang diberikan.

Untuk pulangan tunai 3% bagi perbelanjaan santapan, anda boleh dapatkan dengan berbelanja untuk katering, tempat makan serta restoran, tempat minuman termasuklah juga restoran makanan segera.

Pengguna dan pemilik kad juga layak untuk UOBM SMART$ Rebate Programme. Ahli kad layak mendapat rebate khas dengan pembelian yang dibuat dengan kad di mana - mana kedai rakan dagang SMART$ melalui terminal UOBM pada kadar yang ditetapkan oleh UOBM dan rakan dagang SMART$.

Syarat dan Keperluan Permohonan Online

  1. Syarat untuk memohon kad UOB YOLO adalah seperti berikut:
  2. Warganegara Malaysia berusia 21 tahun ke atas.
  3. Pendapatan tahunan RM36,000 ke atas.
  4. Untuk memohon mesti menyertakan salinan kad pengenalan depan-belakang
  5. Dokumen menunjukkan bukti pendapatan
Untuk masa terhad, menangi 2 tiket percuma GSC (terhad sehingga 13 November 2016) dan dapatkan 1 Frozen Coke percuma di restoran makanan segera Mc Donalds terpilih untuk perbelanjaan RM10 (sah sehingga 30 November 2016).

Untuk terma dan syarat: Terma Syarat Kad UOB YOLO
Untuk permohonan secara online: Daftar PERCUMA Kad UOB YOLO

Untuk pendaftaran percuma memohon kad UOB YOLO, anda hanya perlu mengisi butiran berikut:
Nama penuh anda, nombor telefon bimbit, alamat email dan juga nombor kad pengenalan.

Daftar percuma sekarang di pautan ini:  Daftar PERCUMA Kad UOB YOLO

p.s: Do Please Revise Terms and Condition before Applying.
advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Wah, bagus ya kad UOB ni. Siap boleh dapat pulangan lagi. Boleh dipertimbangkan untuk apply. Terima kasih HH atas perkongsian artikel ni.

    BalasPadam
  2. kad kredit kalau pandai guna memang berbaloi-baloi

    BalasPadam
  3. WoW!!! Bagus ni... Boleh guna dah ni

    BalasPadam
  4. xlayak lagi nak apply kad kredit..nak guna pun tak reti.ehehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …