Langkau ke kandungan utama

Album Anuar Zain Laku Keras, Laris di Lazada Malaysia

Perghh. Memang ramai yang minat Anuar Zain ni ye. Lagu Andainya Takdir pun sudah nampak bakal menjadi lagu hits di radio. Video muzik lagu baru Anuar Zain ni pun dah capai jumlah tontonan yang tinggi di YouTube. Dan saya ... berjaya juga jual beberapa set album baru Anuar Zain ni menerusi Lazada Malaysia.

Album Anuar Zain laku keras. Saya dapat tahu ramai yang dah dapatkan album Anuar Zain bertanda-tangan eksklusif. Saya ada promosikan sebelum ini, dan memang mendapat sambutan yang agak baik. Uhh mana tidaknya, bertahun kot baru Anuar Zain keluar album baru.

Album Baru Anuar Zain Laku Keras

Album Annuar Zain Laku Keras
Kali ini, seperti album sebelumnya... ia memang tidak mengecewakan. Saya sendiri suka dengan lagu Andainya Takdir ... tengok video klip dia pun leh sedih .. haha... blum tengok lagi? Boleh tonton di sini - Album Anuar Zain Terbaru Dengan Autograf

Kepada yang masih ada keinginan untuk dapatkan album Anuar Zain, jangan segan-segan untuk memperolehinya secara eksklusif di Lazada Malaysia. Anda boleh klik banner di bawah ini untuk buat tempahan.


Atau anda boleh terus klik ke pautan berikut: Lazada XClusive Anuar Zain

Hmmm .. kacak ehh Anuar Zain ... huhu...

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. lagu baru anuar zain ni tak dapat nak tangkap telinga saya huhu
    p/s: anuar zain memang kacak dari dulu hehe

    BalasPadam
  2. Yup...LAgu baru Anuar Zain memang sedih. LeYa tangkap feeling dengar nya..hehe..

    BalasPadam
  3. memang power senang nak convert sales..:D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Peminat Anuar Zain ramai, tu sebab senang nak jual produk album baru Anuar Zain ni.

      Padam
  4. Haish! apsal Mrs. A tak tahu nih! ketinggalan bot sungguh

    BalasPadam
  5. Ramai rupanya peminat setia Anuar Zain. Ingatkan sekarang ini orang lebih suka dengar percuma kat Youtube je :D

    BalasPadam
  6. Anuar Zain masih berbisa. Ramai peminat lagi.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …