Langkau ke kandungan utama

Album Anuar Zain Laku Keras, Laris di Lazada Malaysia

Perghh. Memang ramai yang minat Anuar Zain ni ye. Lagu Andainya Takdir pun sudah nampak bakal menjadi lagu hits di radio. Video muzik lagu baru Anuar Zain ni pun dah capai jumlah tontonan yang tinggi di YouTube. Dan saya ... berjaya juga jual beberapa set album baru Anuar Zain ni menerusi Lazada Malaysia.

Album Anuar Zain laku keras. Saya dapat tahu ramai yang dah dapatkan album Anuar Zain bertanda-tangan eksklusif. Saya ada promosikan sebelum ini, dan memang mendapat sambutan yang agak baik. Uhh mana tidaknya, bertahun kot baru Anuar Zain keluar album baru.

Album Baru Anuar Zain Laku Keras

Album Annuar Zain Laku Keras
Kali ini, seperti album sebelumnya... ia memang tidak mengecewakan. Saya sendiri suka dengan lagu Andainya Takdir ... tengok video klip dia pun leh sedih .. haha... blum tengok lagi? Boleh tonton di sini - Album Anuar Zain Terbaru Dengan Autograf

Kepada yang masih ada keinginan untuk dapatkan album Anuar Zain, jangan segan-segan untuk memperolehinya secara eksklusif di Lazada Malaysia. Anda boleh klik banner di bawah ini untuk buat tempahan.


Atau anda boleh terus klik ke pautan berikut: Lazada XClusive Anuar Zain

Hmmm .. kacak ehh Anuar Zain ... huhu...


Lagi Komen Pembaca ...

  1. lagu baru anuar zain ni tak dapat nak tangkap telinga saya huhu
    p/s: anuar zain memang kacak dari dulu hehe

    BalasPadam
  2. Yup...LAgu baru Anuar Zain memang sedih. LeYa tangkap feeling dengar nya..hehe..

    BalasPadam
  3. memang power senang nak convert sales..:D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Peminat Anuar Zain ramai, tu sebab senang nak jual produk album baru Anuar Zain ni.

      Padam
  4. Haish! apsal Mrs. A tak tahu nih! ketinggalan bot sungguh

    BalasPadam
  5. Ramai rupanya peminat setia Anuar Zain. Ingatkan sekarang ini orang lebih suka dengar percuma kat Youtube je :D

    BalasPadam
  6. Anuar Zain masih berbisa. Ramai peminat lagi.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.