Album Anuar Zain Laku Keras, Laris di Lazada Malaysia

Perghh. Memang ramai yang minat Anuar Zain ni ye. Lagu Andainya Takdir pun sudah nampak bakal menjadi lagu hits di radio. Video muzik lagu baru Anuar Zain ni pun dah capai jumlah tontonan yang tinggi di YouTube. Dan saya ... berjaya juga jual beberapa set album baru Anuar Zain ni menerusi Lazada Malaysia.

Album Anuar Zain laku keras. Saya dapat tahu ramai yang dah dapatkan album Anuar Zain bertanda-tangan eksklusif. Saya ada promosikan sebelum ini, dan memang mendapat sambutan yang agak baik. Uhh mana tidaknya, bertahun kot baru Anuar Zain keluar album baru.

Album Baru Anuar Zain Laku Keras

Album Annuar Zain Laku Keras
Kali ini, seperti album sebelumnya... ia memang tidak mengecewakan. Saya sendiri suka dengan lagu Andainya Takdir ... tengok video klip dia pun leh sedih .. haha... blum tengok lagi? Boleh tonton di sini - Album Anuar Zain Terbaru Dengan Autograf

Kepada yang masih ada keinginan untuk dapatkan album Anuar Zain, jangan segan-segan untuk memperolehinya secara eksklusif di Lazada Malaysia. Anda boleh klik banner di bawah ini untuk buat tempahan.


Atau anda boleh terus klik ke pautan berikut: Lazada XClusive Anuar Zain

Hmmm .. kacak ehh Anuar Zain ... huhu...

{ 8 comments.. read them below or add one }

siti hazreen siti hazreen November 06, 2016
lagu baru anuar zain ni tak dapat nak tangkap telinga saya huhu
p/s: anuar zain memang kacak dari dulu hehe
Illya LeYa Illya LeYa November 07, 2016
Yup...LAgu baru Anuar Zain memang sedih. LeYa tangkap feeling dengar nya..hehe..
reezluv reezluv November 07, 2016
memang power senang nak convert sales..:D
Hasrul Hassan Hasrul Hassan November 08, 2016
Peminat Anuar Zain ramai, tu sebab senang nak jual produk album baru Anuar Zain ni.
Mrs. A Mrs. A November 08, 2016
Haish! apsal Mrs. A tak tahu nih! ketinggalan bot sungguh
sabree hussin sabree hussin November 08, 2016
Ramai rupanya peminat setia Anuar Zain. Ingatkan sekarang ini orang lebih suka dengar percuma kat Youtube je :D
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah November 11, 2016
Anuar Zain masih berbisa. Ramai peminat lagi.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.