Seronok Anak Saya Dapat Mainan Besar Beli di Lazada

Seronok anak bongsu saya, si Maira dapat merasa mainan yang lebih besar dari diri dia. Haha ... memang dah niat saya nak berikan sesuatu yang agak luarbiasa. Dan saya fikir membelikan set dapur memasak untuknya siap lengkap dengan 'dapur gas' adalah teristimewa buat dirinya.

Alhamdulillah, Maira seronok dengan hadiah yang tidak seberapa. Rezeki blogging yang ada, dapatlah saya belikan sesuatu untuknya. Nasib baik bajet saya ada .. haha .. dan nasib baik juga Lazada Malaysia ada buat sale. Rezeki Allah S.W.T nak beri ... maka, dapatlah si Maira satu hadiah yang dia sendiri tak sangka akan dapat ... huhu...

Seronok Anak Saya Dapat Hadiah Mainan Besar Beli di Lazada

Seronok Dapat Mainan Besar Beli di Lazada
Saya bukan pertama kali beli barang secara online di Lazada. Dah banyak kali dah .. paling banyak adalah beli barang untuk projek cabutan bertuah Hari Keluarga untuk tempat kerja isteri saya. Banyak juga berbelanja, tetapi semuanya saya beli dengan kos yang murah ... sebab adanya Lazada Malaysia yang berikan diskaun dan baucer kod potongan.
Seronok Dapat Mainan Besar Beli di Lazada
Seronok Dapat Mainan Besar Beli di Lazada
Haha .. tersenyum lebar anak saya Maira bila dapat hadiah mainan sebuah set dapur yang sama tinggi dengan dirinya. Abang-abang dia pun turut teruja ... huhu ...

Saya pilih mainan tu sebab ia kena pasang sendiri, dan memang sesuai untuk anak saya yang sedang berkembang sel-sel otak ... haha...Dengan bantuan abang-abangnya, set dapur dari Lazada dapat 'dibina' dengan sempurna.

Fuh .. bila dah siap .. saya pulak rasa seronok .. haha.

Saya bukan sahaja beli mainan untuk Maira, tetapi saya juga belikan barang lain .. sebab nak maksimumkan diskaun yang boleh untuk barang-barang yang dibeli dari Lazada. Bila dah puas hati apa yang ada pada shopping-cart Lazada, barulah saya buat pembayaran.

Huhu .. ehh tengok gambar mainan set dapur yang anak saya telah siapkan tu ... best kan? Siap ada tempat masak, oven .. semuanya .. sesuai dengan anak perempuan saya yang kadangkala gemar main masak-masak ni berseorangan ... huhu... 
Seronok Dapat Mainan Besar Beli di Lazada
Seronok Dapat Mainan Besar Beli di Lazada
Shopping di Lazada mudah bagi saya, dan barang yang dibeli sampai dalam masa 3 hari selepas pembayaran. GDex tak hampakan saya ...

Nanti saya ceritakan .. anak saya yang nombor dua, si Angah iaitu Zikri pun dah pandai shopping di Lazada .. guna nama sendiri, akaun sendiri ... tapi biasalah .. tang bayar .. bapak dialah yang kena bayar. .. hoho .. Segalanya dah mudah dengan adanya Lazada App yang sebenarnya berikan lebih diskaun daripada membeli belah online di laman web mereka.


So .. tunggula ye cerita tu nanti.

{ 10 comments.. read them below or add one }

Abe nick Abe nick October 03, 2016
boleh main masak2 nanti
Nadia Johari Nadia Johari October 03, 2016
seronokla dia..boleh main masak2
luqman zakaria luqman zakaria October 03, 2016
wah..seronoklah maira.takde ke gambar time dorang dok pasang dapur tuh? hehe
Uncle Zuan Uncle Zuan October 03, 2016
hebat pencipta apps lazada ni, budak budak pun boleh pakai hehehe
BELAJAR BAHASA BELAJAR BAHASA October 03, 2016
Mainan kitchen set yang bagus untuk anak perempuan, bagus dan besar tentunya harganya mahal
aswaleyla aswaleyla October 03, 2016
wahhh dapat set kitchennn. haruslah seronok
Hasrul Hassan Hasrul Hassan October 03, 2016
Ehh tak lah .. dalam rm50 je .. tu harga asal, saya beli dgn tambahan diskaun guna kod kupon .. dalam Rm40 sahaja kalau tak silap. FOC penghantran
Hasrul Hassan Hasrul Hassan October 03, 2016
Tak .. sebab bapak dia pun terbabit sama .. hahahaa
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah October 04, 2016
Seronoknya dapat main masak-masak. Nak sikit.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.