Handphone iPhone Bermasalah? Servis Repair di One Two Fix, Bangi

Handphone iPhone Bermasalah? Cuba Dapatkan Servis Repair di One Two Fix, Bangi. Perhatian kepada pemilik-pemilik iPhone khususnya dan smartphone amnya. Jika iPhone anda ada masalah, ada alternatif untuk anda baiki, dan repair dengan harga murah. Tak perlu ke iPhone Center yang bakal membuatkan anda gigit bibir dan menunggu lama untuk siap. Kedai One Two Fix di Bangi menyediakan servis repair untuk semua jenis iPhone, malah semua jenis smartphone.

Saya dapat tahu bahawa kedai One Two Fix mendapat sambutan yang sangat menggalakkan. Saya dah tengok fanpage kedai ni ... uhh memang ramai juga pelanggan yang dok bertanya macam-macam berkenaan kerosakan telefon pintar mereka.

iPhone Bermasalah? Cuba Repair di Kedai One Two Fix, Bangi

Anda tentu rasa pelik, macamana saya yang duduk di Penang boleh tahu tentang kewujudan kedai ni? Sebenarnya pemilik kedai ini pernah beriklan dengan saya lama dulu. Malah kata kunci untuk bisnes lama beliau masih lagi berada di tempat pertama - keempat di carian Google. Itu sebab beliau minta tolong saya sekali lagi untuk war-warkan mengenai bisnes baru ini, yang pada saya boleh dimanfaatkan oleh ramai orang.
Repair iPhone bermasalah
Bilangan pengguna iPhone atau produk Apple di Malaysia boleh dikatakan agak ramai juga. Apatah lagi iPhone sekarang boleh dibeli dengan ansuran mudah, malah ada kedai yang jual iPhone Refurbished dengan harga yang sangat berpatutan.

Saya tidak pernah memiliki iPhone, tetapi saya pernah mempunyai iPad mini. Agak malang, iPad mini saya dah rosak. Dua kali rosak pulak tu. Sekarang dah tak ada, sebab kerosakannya dah serius sangat, sehingga tak boleh dibaiki. Lama kena tunggu untuk repair set saya tu.... bayangkan tunggu hampir setahun, tapi iPad mini saya tak dapat kembali ke asalnya.

Hampa.

One Two Fix - Kedai Repair Smartphone Face-to-Face di Bangi

Kedai One Two Fix di Bangi ini ada servis untuk repair iPhone. Menariknya ialah ia merupakan sebuah kedai yang menawarkan khidmat baiki telefon pintar secara face-to-face. Bermakna, anda tahu apa yang dibaiki, anda tahu apa yang rosak, dan anda akan tahu apa yang perlu dibayar.

Ia sebuah kedai membaiki smartphone yang telus. Jarang ada kedai sebegini.
Pelanggan One Two Fix Yang Puas Hati
Jika anda ada telefon pintar atau smartphone yang mahu diperbaiki, boleh cuba tanya-tanya mereka dulu, dapatkan consultancy percuma.

Kerosakan Biasa Pada iPhone dan Smartphone

Kerosakan biasa yang sering berlaku pada telefon iPhone dan smartphone lain adalah:

🎯 LCD terangkat atau naik sedikit dari biasa
🎯 iPhone mati sesuka hati tak mengikut peratusan bateri yang dipaparkan.
🎯 iPhone restart sendiri
🎯 Semasa cas bateri telefon, peratus bateri naik mendadak
🎯 Kerosakan pada motherboard telefon
🎯 Skrin retak
🎯 Telefon masuk air ..

Kalau iPhone rosak, bukan murah nak repair, lagi-lagi kalau pergi Apple Center, tu belum tentu dapat dalam tempoh masa yang anda inginkan. Percayalah, ramai yang dah ngadu kat saya ... huhu..

Bukan Murah Nak Repair iPhone Ni (Kalau di Apple Center)

Di bawah ini adalah salah satu problem yang boleh terjadi pada iPhone. iPhone ni bukan cikai punya brand. Anda tidak boleh suka hati kacuk dengan gadjet dan peranti lain, nanti bawak masalah yang boleh buat anda menangis tak berlagu ....
One Two Fix - Kedai Repair Smartphone Face-to-Face di Bangi
Teringin nak tahu servis apa yang One Two Fix buat? Nak beri support pada mereka? Like page ni:
[+] FB One Two Fix - One Two Fix - Repair Handphone di Bangi
Dan juga boleh hubungi mereka menerusi info di bawah ini:

☎ Call : +601131121105
📱 Ws : +601131121105

One Two Fix,
Lot 2781, Jalan Rangkaya Sutan,
Kg Sungai Merab Luar,
43000 Kajang, Selangor.
(Bersebelahan kedai runcit)

Buka: 11:00 pagi hingga 11.00 malam


1 comment... add one now

Uncle Zuan Uncle Zuan October 13, 2016
nice! boleh masuk dalam list. sekarang ni dah banyak tempat nak repair iphone pada harga yang murah! terbaik!

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.