Langkau ke kandungan utama

Handphone iPhone Bermasalah? Servis Repair di One Two Fix, Bangi

Handphone iPhone Bermasalah? Cuba Dapatkan Servis Repair di One Two Fix, Bangi. Perhatian kepada pemilik-pemilik iPhone khususnya dan smartphone amnya. Jika iPhone anda ada masalah, ada alternatif untuk anda baiki, dan repair dengan harga murah. Tak perlu ke iPhone Center yang bakal membuatkan anda gigit bibir dan menunggu lama untuk siap. Kedai One Two Fix di Bangi menyediakan servis repair untuk semua jenis iPhone, malah semua jenis smartphone.

Saya dapat tahu bahawa kedai One Two Fix mendapat sambutan yang sangat menggalakkan. Saya dah tengok fanpage kedai ni ... uhh memang ramai juga pelanggan yang dok bertanya macam-macam berkenaan kerosakan telefon pintar mereka.

iPhone Bermasalah? Cuba Repair di Kedai One Two Fix, Bangi

Anda tentu rasa pelik, macamana saya yang duduk di Penang boleh tahu tentang kewujudan kedai ni? Sebenarnya pemilik kedai ini pernah beriklan dengan saya lama dulu. Malah kata kunci untuk bisnes lama beliau masih lagi berada di tempat pertama - keempat di carian Google. Itu sebab beliau minta tolong saya sekali lagi untuk war-warkan mengenai bisnes baru ini, yang pada saya boleh dimanfaatkan oleh ramai orang.
Repair iPhone bermasalah
Bilangan pengguna iPhone atau produk Apple di Malaysia boleh dikatakan agak ramai juga. Apatah lagi iPhone sekarang boleh dibeli dengan ansuran mudah, malah ada kedai yang jual iPhone Refurbished dengan harga yang sangat berpatutan.

Saya tidak pernah memiliki iPhone, tetapi saya pernah mempunyai iPad mini. Agak malang, iPad mini saya dah rosak. Dua kali rosak pulak tu. Sekarang dah tak ada, sebab kerosakannya dah serius sangat, sehingga tak boleh dibaiki. Lama kena tunggu untuk repair set saya tu.... bayangkan tunggu hampir setahun, tapi iPad mini saya tak dapat kembali ke asalnya.

Hampa.

One Two Fix - Kedai Repair Smartphone Face-to-Face di Bangi

Kedai One Two Fix di Bangi ini ada servis untuk repair iPhone. Menariknya ialah ia merupakan sebuah kedai yang menawarkan khidmat baiki telefon pintar secara face-to-face. Bermakna, anda tahu apa yang dibaiki, anda tahu apa yang rosak, dan anda akan tahu apa yang perlu dibayar.

Ia sebuah kedai membaiki smartphone yang telus. Jarang ada kedai sebegini.
Pelanggan One Two Fix Yang Puas Hati
Jika anda ada telefon pintar atau smartphone yang mahu diperbaiki, boleh cuba tanya-tanya mereka dulu, dapatkan consultancy percuma.

Kerosakan Biasa Pada iPhone dan Smartphone

Kerosakan biasa yang sering berlaku pada telefon iPhone dan smartphone lain adalah:

🎯 LCD terangkat atau naik sedikit dari biasa
🎯 iPhone mati sesuka hati tak mengikut peratusan bateri yang dipaparkan.
🎯 iPhone restart sendiri
🎯 Semasa cas bateri telefon, peratus bateri naik mendadak
🎯 Kerosakan pada motherboard telefon
🎯 Skrin retak
🎯 Telefon masuk air ..

Kalau iPhone rosak, bukan murah nak repair, lagi-lagi kalau pergi Apple Center, tu belum tentu dapat dalam tempoh masa yang anda inginkan. Percayalah, ramai yang dah ngadu kat saya ... huhu..

Bukan Murah Nak Repair iPhone Ni (Kalau di Apple Center)

Di bawah ini adalah salah satu problem yang boleh terjadi pada iPhone. iPhone ni bukan cikai punya brand. Anda tidak boleh suka hati kacuk dengan gadjet dan peranti lain, nanti bawak masalah yang boleh buat anda menangis tak berlagu ....
One Two Fix - Kedai Repair Smartphone Face-to-Face di Bangi
Teringin nak tahu servis apa yang One Two Fix buat? Nak beri support pada mereka? Like page ni:
[+] FB One Two Fix - One Two Fix - Repair Handphone di Bangi
Dan juga boleh hubungi mereka menerusi info di bawah ini:

☎ Call : +601131121105
📱 Ws : +601131121105

One Two Fix,
Lot 2781, Jalan Rangkaya Sutan,
Kg Sungai Merab Luar,
43000 Kajang, Selangor.
(Bersebelahan kedai runcit)

Buka: 11:00 pagi hingga 11.00 malam



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. nice! boleh masuk dalam list. sekarang ni dah banyak tempat nak repair iphone pada harga yang murah! terbaik!

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…