Foto Rockbund Fishing Chalet, Marina Island, Lumut. Wordless Wednesday kali ini menampilkan beberapa gambar Rockbund Fishing Chalet, Marina Island, Lumut. Ia merupakan destinasi dan lokasi popular buat kaki pancing seperti saya. Pemandangan di Rockbund Fishing Chalet ini memang nampak indah pada waktu-waktu tertentu.

Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar, dan pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Foto Rockbund Fishing Chalet, Marina Island, Lumut


Dapatkan tawaran menarik penginapan di sekitar Lumut dan Pangkor di sini:
Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

1 Komen :

Tempat yang menarik untuk dilawati. Anda kaki pancing ye ?

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.