Belajar Forex Dalam Bahasa Melayu

Nak belajar Forex dalam Bahasa Melayu? Ramai yang sudah sedia maklum mengenai lubuk buat duit, dan jana income tambahan menerusi Forex Trading ni. Tetapi, dalam ramai yang tahu itu ... tidak ramai pula yang berani nak ceburi dan sertai. Kenapa? Sebab mereka kekurangan panduan untuk melakukannya, tiada rujukan yang boleh mereka baca .. apatah lagi dalam Bahasa Melayu.

Belajar Forex Trading Dengan Teknik Sebenar Dalam Bahasa Melayu

Saya sebenarnya sudah lama war-warkan mengenai satu panduan mengenai Forex Trading yang ditulis di dalam Bahasa Melayu. Dan ia bukan ditulis oleh sebarangan orang. Panduan atau rujukan yang saya maksudkan itu adalah Panduan Teknik Forex Sebenar. Ebook Teknik Forex Sebenar ditulis oleh seorang yang dah lama berkecimpung dalam dunia forex, malah nama beliau dikenali di antara pedagang-pedagang Forex serantau.
Belajar Forex Dalam Bahasa Melayu
Beliau yang saya maksudkan ialah Encik Khalid atau dikenali sebagai Abang Lid. Jika anda follow blog saya, anda tentu sedar ada beberapa blog post yang telah saya tulis mengenai Encik Khalid dan juga mengenai ilmu teknik forex yang dikongsikan.

Forex Trading Nampak Mudah, Tetapi ...

Forex nampak mudah pada setengah orang sebab ia hanya libatkan Beli (Buy) dan Jual (Sell). Fundamental mereka ialah ... beli bila harga turun, dan jual bila harga naik. Tapi masalahnya ialah .. adakah harga akan terus turun atau harga akan terus naik,

Kenapa Forex Trading dianggap sebagai lubuk duit lumayan? Sebab anda secara amnya memerlukan masa atau tempoh minima untuk membuat keuntungan. Malah, ada testimonial daripada pedagang Forex yang dilaporkan membuat keuntungan dan menjana pendapatan sehingga 5 angka dalam masa seminggu, dengan hanya habiskan masa selama 1 jam sehari untuk berdagang secara online.

Jalan Mudah Untuk Kaut Untung dan Jana Income Ribuan RM?

Disebabkan itu, ramai juga yang ambil jalan mudah untuk berjaya dalam Forex Trading ini, tanpa perlu cungkil, ambil, faham, praktik ilmu yang sebenar dalam Forex Trading ni. Jalannya mungkin mudah kalau ilmunya betul, dan tekniknya itu adalah teknik yang sebenar .. bukan main tarammmm sebab gelap mata nampak $$$.

Di bawah ini salah satu daripada mereka yang telah kerugian kerana ambil jalan mudah untuk jana pendapatan menerusi Forex ini.... saya ambil pengakuan ini daripada salah seorang follower blog Forex Sebenar ... Perghhh hilang RM150K tu .... kalau saya mau terkangkang ...uh.
Belajar Forex Dalam Bahasa Melayu
 Ebook dan DVD Teknik Forex Sebenar telah banyak membantu para pedagang untuk buat untung menerusi ilmu yang betul dan analisis yang jitu. Ia bukan teknik main-main serkap jarang atau main dengan tuah. Jika tuah dijadikan sandaran untuk menjadi pedagang Forex ... maka ia tidak ubah seperti satu bentuk perjudian.

Encik Khalid bukan sekadar menghasilkan ebook dan DVD untuk mereka yang mahu belajar forex dalam bahasa Melayu, malah ada group khas yang disediakan untuk mereka yang benar mahu buat untung dalam Forex ini. Di dalam group tersebut, Encik Khalid berkongsi ilmu serta teknik forex sebenar.

Saya pernah juga belajar mengenai trading ni .. dan antara ilmu yang masih saya ingat ialah analisis Candle Stick. Ini ilmu asas untuk semua trading .. begitu juga dalam Forex Trading. Jika anda seorang newbie dan mahu belajar mengenai asas untuk trading ... ilmu Candle Stick adalah satu yang wajib anda tahu.

Dalam Teknik Forex Sebenar anda akan belajar lebih lagi mengenai cara ini ... dan banyak teknik lain yang kebanyakkan trader hebat tak mahu dedahkan. Anda patut berterima kasih pada Encik Khalid yang sanggup kongsikan ilmu terutama sekali kepada mereka yang mahu belajar forex. Ini adalah kerana Encik Khalid kongsikan ilmu dalam bahasa Melayu - dalam bahasa yang santai dan mudah. Tak faham boleh terus tanya .. in Sha Allah, Encik Khalid tak marah ... huhu.

Contoh Video Simple Mengenai Teknik Forex Sebenar

Cuba tonton video di bawah ini, salah satu perkongsian ilmu Forex Trading dari Encik Khalid.


Tanpa ilmu, tanpa teknik yang betul .. anda mungkin tak akan berjaya. Tak boleh belajar sekerat jalan. Anda perlukan nasihat dan panduan seperti diberikan oleh Encik Khalid dalam blognya, dalam Facebook Group jika mahu buat income lima hingga enam angka menerusi Forex ini.

Cuba lihat bagaimana salah seorang pedagang Forex ini tersilap langkah kerana ilmu dan cara yang salah dipraktikkan ...

Nak jana income dengan Forex .. belajar dengan betul .... belajar menerusi menerusi perkongsian ilmu dan pengalaman daripada Encik Khalid. Ada banyak teknik percuma  yang bakal anda dapat malah ebook forex percuma pun anda boleh dapat setelah tamat dan khatam ilmu dari Panduan Teknik Forex Sebenar ini...

Saya simpulkan beberapa kelebihan Teknik Forex Sebenar ...
  1. Mendapat PROFIT BERATUS-RATUS PIPS dengan hanya satu trade
  2. BETUL-BETUL SELL AT TOP dan BUY AT BOTTOM
  3. Mendapat UNTUNG BESAR menggunakan MODAL KECIL
  4. Ia digunapakai oleh professional trader serata dunia & sudah ratusan tahun digunakan
  5. Setup siap tak sampai 5 MINIT tanpa perlu menggunakan indicator / expert advisor!
  6. Sangat-sangat mudah untuk diaplikasikan kepada SEMUA PAIRS
  7. Tak sampai 1 jam pun sehari untuk menganalisis market
  8. Terbukti berkesan menghasilkan profit sejak dulu, kini dan selamanya
  9. Buku, ebook dan video tutorial yang ringkas, padat serta mudah difahami
  10. Lengkap dari A – Z. Broker, Money Management, Kawalan Emosi, Isu-Isu Semasa dan banyak lagi
  11. RISIKO MINIMUM tetapi KEUNTUNGAN MAKSIMUM!!
Nak tahu lagi? Boleh terus ke pautan ini -  http://www.forexsebenar.com

Testimonial Mereka Yang Belajar Teknik Forex Sebenar Dalam Bahasa Melayu

Rasa macam susah nak percaya? Cuba lihat beberapa testimonial berikut .... jangan leleh pula air liur sebab nampak ramai trader dalam forex yang berjaya buat duit.
Belajar Forex Trading Dalam Bahasa Melayu
Belajar Forex Trading Dalam Bahasa Melayu
Belajar Forex Dalam Bahasa Melayu


1 comment... add one now

reezluv reezluv November 01, 2016
dah dapatkan dah TFS ni..memang best video semua..lepas tengok boleh terus praktis

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.