Langkau ke kandungan utama

Pemenang Komentor Ngetop Minggu 2 (19 - 23 September 2016)

Saya dah ada senarai pemenang untukk kontest Komentor Ngetop untuk minggu kedua ... bagi tempoh dari 19 hingga 23 September 2016. Sebelum ini, saya sudahpun umumkan nama pemenang untuk kontest ini bagi minggu pertama.

Sukacitanya saya nak umumkan dua nama berikut sebagai pemenang untuk kontest Komentor Ngetop yang saya anjurkan. Nak menang tu mudah, cuma rajin ke tak je untuk komen di blog saya yang tidak seberapa ini.

Pemenang Komentor Ngetop Minggu 2 (19 - 23 September 2016)


Mereka yang telah berjaya adalah:
1. http://www.blogger.com/profile/01185456133759164334 (Pokok Manggis Depan Rumah)
2. http://www.blogger.com/profile/05794398134340811332 (Yang Baik)

Pemenang pertama akan menerima hadiah wang tunai bernilai RM20 dan tempat kedua pula menang hadiah wang tunai RM10.

Sekali lagi tahniah. In Sha Allah, minggu akhir saya akan berikan hadiah wang tunai lebih untuk pemenang satu dan dua ... berapa? Tu hanya akan diketahui bila diumumkan pemenang....hehehee..

Kepada yang menang, sila hantar butiran nama, email dan nombor akaun untuk urusan pemberian hadiah wang tunai yang disebutkan. Sila email kepada saya di alamat email berikut - blogger.hasrulhassan @ gmail.com ye.

Untuk yang lain, semoga berjaya untuk rangkul hadiah daripada saya menerusi Komentor Ngetop di blog hasrulhassan.com
advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Balasan
    1. Tahniah buat yang baik. Dah menang kali kedua kali ni.

      Padam
  2. Alhamdulillah. Rezeki dapat no satu kali ni. Terima kasih bro HH.

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah. Rezeki lagi. Tahniah kepada diri sendiri (:P) dan terima kasih kepada tuan HH

    BalasPadam
  4. Minggu depan ada lagi... nak komen banyak2 lagi :P

    BalasPadam
  5. Yang penting komen mesti kena pada tempat dan caranya jangan komen sebarangan ... hehehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …