Pemenang Komentor Ngetop Minggu 2 (19 - 23 September 2016)

Saya dah ada senarai pemenang untukk kontest Komentor Ngetop untuk minggu kedua ... bagi tempoh dari 19 hingga 23 September 2016. Sebelum ini, saya sudahpun umumkan nama pemenang untuk kontest ini bagi minggu pertama.

Sukacitanya saya nak umumkan dua nama berikut sebagai pemenang untuk kontest Komentor Ngetop yang saya anjurkan. Nak menang tu mudah, cuma rajin ke tak je untuk komen di blog saya yang tidak seberapa ini.

Pemenang Komentor Ngetop Minggu 2 (19 - 23 September 2016)


Mereka yang telah berjaya adalah:
1. http://www.blogger.com/profile/01185456133759164334 (Pokok Manggis Depan Rumah)
2. http://www.blogger.com/profile/05794398134340811332 (Yang Baik)

Pemenang pertama akan menerima hadiah wang tunai bernilai RM20 dan tempat kedua pula menang hadiah wang tunai RM10.

Sekali lagi tahniah. In Sha Allah, minggu akhir saya akan berikan hadiah wang tunai lebih untuk pemenang satu dan dua ... berapa? Tu hanya akan diketahui bila diumumkan pemenang....hehehee..

Kepada yang menang, sila hantar butiran nama, email dan nombor akaun untuk urusan pemberian hadiah wang tunai yang disebutkan. Sila email kepada saya di alamat email berikut - blogger.hasrulhassan @ gmail.com ye.

Untuk yang lain, semoga berjaya untuk rangkul hadiah daripada saya menerusi Komentor Ngetop di blog hasrulhassan.com

6 comments.. read them below or add one

Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah September 27, 2016
Alhamdulillah. Rezeki dapat no satu kali ni. Terima kasih bro HH.
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah September 27, 2016
Tahniah buat yang baik. Dah menang kali kedua kali ni.
yang baik yang baik September 27, 2016
Alhamdulillah. Rezeki lagi. Tahniah kepada diri sendiri (:P) dan terima kasih kepada tuan HH
yang baik yang baik September 27, 2016
Minggu depan ada lagi... nak komen banyak2 lagi :P
yang baik yang baik September 27, 2016
Yang penting komen mesti kena pada tempat dan caranya jangan komen sebarangan ... hehehe

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.