Alhamdulillah. Ada juga yang sudi nak komen di blog saya ni ehh .. hehehe. Ok. Untuk itu, saya sukacita nak umumkan dua pemenang untuk kontest Komentor Mingguan Ngetop di blog ini bagi minggu pertama (12 - 16 September). Hadiah yang bakal diterima adalah wang tunai dan juga satu hadiah misteri daripada saya.

Kalau ikut plan asal, saya nak umumkan di bulan depan. Tapi, rasa cam malas nak buat ramai tertunggu-tunggu, lagipun ia ikut minggu. So, saya terus pilih pemenang. Oh ya, ada sedikit perubahan pada terma syarat, iaitu berkaitan tarikh mingguan untuk pemilihan pemenang komentor ngetop.

Pemenang Komentor Ngetop Minggu 1

Pemenang Komentor Ngetop Minggu 1
Sekarang, saya umumkan mereka yang menang.

Mereka yang telah bersungguh-sungguh untuk komen di blog ini, dan berjaya menjadi top komentor adalah:

1. Yang Baik  - https://plus.google.com/+yangbaik
2. Seri Akmad - https://plus.google.com/113276841061564688823

Wang tunai yang mereka menangi adalah berjumlah RM30 bagi tempat #1 dan RM15 bagi tempat #2. Hadiah misteri yang akan mereka terima ialah sebuah ebook yang akan saya pilih sendiri. Moga dapat dimanfaatkan kelak.

Sekali lagi saya ucapkan tahniah kepada mereka yang telah menang. Sila emailkan kepada saya butiran no akaun bank, nama, no telefon - blogger.hasrulhassan @ gmail.com ye.

Buat mereka yang ingin turut serta, pastikan anda baca dulu syarat-syarat yang telah saya tetapkan di blog post ini - Komentor Ngetop Blog Hasrul Hassan

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

20 Komen

Alhamdulillah. Terima kasih.
Moh le kengkawan semua kita meriahkan kontest ni... lumayan!!

Reply

Tahniah buat yang menang. Baru tahu ada contest ni. Ada peluang nak join juga macam ni.

Reply

Komen jangn tak komen... untung sapa yang dapat komen banyak2...

Reply

Alhamulliah...cuma kalo buka dkt opis jadimcm dulu...
Mungkin ada org kata dekat opis jgn buka tenet..layari tenet. Saya sebagai pengajar lendidik banyak ilmu tambahan perlu bg kepada pelajar. Agi2 sebagai penasihat akademik dan warden

Reply

Tahniah... tak cukup komen nih. Jom tambah komen.

Reply

teman tak mampu ikut yang baik..rajin benar.

Reply

Dah kontest camni lebih semangat nak mengomen.

Reply

saya kurang nak komen...tpi sy silent reader blog HH...terbaik!

Reply

wah..tahniah kepada pemenang! makin meriahlah blog HH hehe

Reply

tahniah kepada pemenang. tak tahu ada pertandingan ni. kena rajin2 a dtg sini

Reply

Maknanya setiap minggu akan ada pemenanglah ya?

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.