Langkau ke kandungan utama

Pemenang Komentor Ngetop Minggu 1 (12 - 16 September 2016)

Alhamdulillah. Ada juga yang sudi nak komen di blog saya ni ehh .. hehehe. Ok. Untuk itu, saya sukacita nak umumkan dua pemenang untuk kontest Komentor Mingguan Ngetop di blog ini bagi minggu pertama (12 - 16 September). Hadiah yang bakal diterima adalah wang tunai dan juga satu hadiah misteri daripada saya.

Kalau ikut plan asal, saya nak umumkan di bulan depan. Tapi, rasa cam malas nak buat ramai tertunggu-tunggu, lagipun ia ikut minggu. So, saya terus pilih pemenang. Oh ya, ada sedikit perubahan pada terma syarat, iaitu berkaitan tarikh mingguan untuk pemilihan pemenang komentor ngetop.

Pemenang Komentor Ngetop Minggu 1

Pemenang Komentor Ngetop Minggu 1
Sekarang, saya umumkan mereka yang menang.

Mereka yang telah bersungguh-sungguh untuk komen di blog ini, dan berjaya menjadi top komentor adalah:

1. Yang Baik  - https://plus.google.com/+yangbaik
2. Seri Akmad - https://plus.google.com/113276841061564688823

Wang tunai yang mereka menangi adalah berjumlah RM30 bagi tempat #1 dan RM15 bagi tempat #2. Hadiah misteri yang akan mereka terima ialah sebuah ebook yang akan saya pilih sendiri. Moga dapat dimanfaatkan kelak.

Sekali lagi saya ucapkan tahniah kepada mereka yang telah menang. Sila emailkan kepada saya butiran no akaun bank, nama, no telefon - blogger.hasrulhassan @ gmail.com ye.

Buat mereka yang ingin turut serta, pastikan anda baca dulu syarat-syarat yang telah saya tetapkan di blog post ini - Komentor Ngetop Blog Hasrul Hassan


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Alhamdulillah. Terima kasih.
    Moh le kengkawan semua kita meriahkan kontest ni... lumayan!!

    BalasPadam
  2. Tahniah buat yang menang. Baru tahu ada contest ni. Ada peluang nak join juga macam ni.

    BalasPadam
  3. Komen jangn tak komen... untung sapa yang dapat komen banyak2...

    BalasPadam
  4. Alhamulliah...cuma kalo buka dkt opis jadimcm dulu...
    Mungkin ada org kata dekat opis jgn buka tenet..layari tenet. Saya sebagai pengajar lendidik banyak ilmu tambahan perlu bg kepada pelajar. Agi2 sebagai penasihat akademik dan warden

    BalasPadam
  5. Tahniah... tak cukup komen nih. Jom tambah komen.

    BalasPadam
  6. teman tak mampu ikut yang baik..rajin benar.

    BalasPadam
  7. Dah kontest camni lebih semangat nak mengomen.

    BalasPadam
  8. saya kurang nak komen...tpi sy silent reader blog HH...terbaik!

    BalasPadam
  9. wah..tahniah kepada pemenang! makin meriahlah blog HH hehe

    BalasPadam
  10. tahniah kepada pemenang. tak tahu ada pertandingan ni. kena rajin2 a dtg sini

    BalasPadam
  11. Maknanya setiap minggu akan ada pemenanglah ya?

    BalasPadam
  12. Tahniah kepada pemenang :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …