Langkau ke kandungan utama

Pemenang Komentor Ngetop Minggu 1 (12 - 16 September 2016)

Alhamdulillah. Ada juga yang sudi nak komen di blog saya ni ehh .. hehehe. Ok. Untuk itu, saya sukacita nak umumkan dua pemenang untuk kontest Komentor Mingguan Ngetop di blog ini bagi minggu pertama (12 - 16 September). Hadiah yang bakal diterima adalah wang tunai dan juga satu hadiah misteri daripada saya.

Kalau ikut plan asal, saya nak umumkan di bulan depan. Tapi, rasa cam malas nak buat ramai tertunggu-tunggu, lagipun ia ikut minggu. So, saya terus pilih pemenang. Oh ya, ada sedikit perubahan pada terma syarat, iaitu berkaitan tarikh mingguan untuk pemilihan pemenang komentor ngetop.

Pemenang Komentor Ngetop Minggu 1

Pemenang Komentor Ngetop Minggu 1
Sekarang, saya umumkan mereka yang menang.

Mereka yang telah bersungguh-sungguh untuk komen di blog ini, dan berjaya menjadi top komentor adalah:

1. Yang Baik  - https://plus.google.com/+yangbaik
2. Seri Akmad - https://plus.google.com/113276841061564688823

Wang tunai yang mereka menangi adalah berjumlah RM30 bagi tempat #1 dan RM15 bagi tempat #2. Hadiah misteri yang akan mereka terima ialah sebuah ebook yang akan saya pilih sendiri. Moga dapat dimanfaatkan kelak.

Sekali lagi saya ucapkan tahniah kepada mereka yang telah menang. Sila emailkan kepada saya butiran no akaun bank, nama, no telefon - blogger.hasrulhassan @ gmail.com ye.

Buat mereka yang ingin turut serta, pastikan anda baca dulu syarat-syarat yang telah saya tetapkan di blog post ini - Komentor Ngetop Blog Hasrul Hassan

Komen

  1. Alhamdulillah. Terima kasih.
    Moh le kengkawan semua kita meriahkan kontest ni... lumayan!!

    BalasPadam
  2. Tahniah buat yang menang. Baru tahu ada contest ni. Ada peluang nak join juga macam ni.

    BalasPadam
  3. Komen jangn tak komen... untung sapa yang dapat komen banyak2...

    BalasPadam
  4. Alhamulliah...cuma kalo buka dkt opis jadimcm dulu...
    Mungkin ada org kata dekat opis jgn buka tenet..layari tenet. Saya sebagai pengajar lendidik banyak ilmu tambahan perlu bg kepada pelajar. Agi2 sebagai penasihat akademik dan warden

    BalasPadam
  5. Tahniah... tak cukup komen nih. Jom tambah komen.

    BalasPadam
  6. teman tak mampu ikut yang baik..rajin benar.

    BalasPadam
  7. Dah kontest camni lebih semangat nak mengomen.

    BalasPadam
  8. saya kurang nak komen...tpi sy silent reader blog HH...terbaik!

    BalasPadam
  9. wah..tahniah kepada pemenang! makin meriahlah blog HH hehe

    BalasPadam
  10. tahniah kepada pemenang. tak tahu ada pertandingan ni. kena rajin2 a dtg sini

    BalasPadam
  11. Maknanya setiap minggu akan ada pemenanglah ya?

    BalasPadam
  12. Tahniah kepada pemenang :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.