Langkau ke kandungan utama

Kontest Klik Klik Dan Menang Honor 8 #MyCyberSale

Anda nak menang sebuah telefon pintar Huawei Honor 8 secara percuma tak? Jika ya, jom sertai satu game online mudah. Anda hanya perlu klik-klik gambar Honor 8, dan kutip seberapa banyak mata untuk membolehkan anda menang sebuah Honor 8.

Sempena Lazada #MyCyberSale 2016, Shopcoupons bersama Lazada menganjurkan satu kontest mudah untuk anda memiliki sebuah telefon pintar percuma Honor 8 yang ditaja oleh Huawei. Kontest mudah ini bermula dari 26hb sehingga 30hb September 2016.

Klik Klik Dan Menang Honor 8 #MyCyberSale

Klik Klik Dan Menang Honor 8 #MyCyberSale
Shopcoupons adalah sebuah laman web yang menyenaraikan baucer-baucer kod diskaun daripada pelbagai jenama laman shopping online, termasuklah Lazada. Jika anda perasan, blog saya dengan kerjasama Shopcoupons juga menyediakan senarai kod-kod baucer untuk anda gunakan ketika shopping online di laman web tertentu. Anda boleh rujuk di bahagian sidebar blog saya ini (paparan desktop).

Cara Nak Sertai

Orait, berbalik pada kontest tadi, bagaimana nak sertai?
  1. Pergi ke laman web Shopcoupons ini - Win A Phone Game - Honor 8
  2. Kemudian, anda hanya perlu klik mana-mana gambar Honor 8 yang tertera dalam kotak seperti di bawah ini, setiap klik anda akan berikan points yang berbeza:
Klik Klik Dan Menang Honor 8
Mudah je kan? Kumpul seberapa banyak points untuk berada di carta teratas untuk menang Honor 8 ini. Dan kalau anda tak berjaya menang Honor 8, anda ada peluang untuk menang baucer Lazada yang disediakan. Cuma kena pastikan bahawa anda merupakan pemain yang berada di top 5.

Masih awal ... maka peluang tetap ada. Jika anda nak menang, anda boleh lakukan. Anda ada masa selama 5 hari bermula hari ini (26 September 2016) sehingga 30 hb untuk kumpul seberapa banyak mata untuk menang sebuah telefon canggih daripada Huawei iaitu telefon pintar terbaru Honor 8.

Cepat sertai, dan kejar mereka yang sedang mendahului ... klik sini - Win A Phone - Honor 8 #MyCyberSale

Syok oo kalau menang, sebab harga Honor 8 ini adalah RM1699 .... lumayan tu.

Selamat mencuba dan berjaya.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Ooo macam tu caranya yer. Dah jumpa tetapi tak sempat nak klik klik lagi... krik krik krik...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…