Kontest Klik Klik Dan Menang Honor 8 #MyCyberSale

Anda nak menang sebuah telefon pintar Huawei Honor 8 secara percuma tak? Jika ya, jom sertai satu game online mudah. Anda hanya perlu klik-klik gambar Honor 8, dan kutip seberapa banyak mata untuk membolehkan anda menang sebuah Honor 8.

Sempena Lazada #MyCyberSale 2016, Shopcoupons bersama Lazada menganjurkan satu kontest mudah untuk anda memiliki sebuah telefon pintar percuma Honor 8 yang ditaja oleh Huawei. Kontest mudah ini bermula dari 26hb sehingga 30hb September 2016.

Klik Klik Dan Menang Honor 8 #MyCyberSale

Klik Klik Dan Menang Honor 8 #MyCyberSale
Shopcoupons adalah sebuah laman web yang menyenaraikan baucer-baucer kod diskaun daripada pelbagai jenama laman shopping online, termasuklah Lazada. Jika anda perasan, blog saya dengan kerjasama Shopcoupons juga menyediakan senarai kod-kod baucer untuk anda gunakan ketika shopping online di laman web tertentu. Anda boleh rujuk di bahagian sidebar blog saya ini (paparan desktop).

Cara Nak Sertai

Orait, berbalik pada kontest tadi, bagaimana nak sertai?
  1. Pergi ke laman web Shopcoupons ini - Win A Phone Game - Honor 8
  2. Kemudian, anda hanya perlu klik mana-mana gambar Honor 8 yang tertera dalam kotak seperti di bawah ini, setiap klik anda akan berikan points yang berbeza:
Klik Klik Dan Menang Honor 8
Mudah je kan? Kumpul seberapa banyak points untuk berada di carta teratas untuk menang Honor 8 ini. Dan kalau anda tak berjaya menang Honor 8, anda ada peluang untuk menang baucer Lazada yang disediakan. Cuma kena pastikan bahawa anda merupakan pemain yang berada di top 5.

Masih awal ... maka peluang tetap ada. Jika anda nak menang, anda boleh lakukan. Anda ada masa selama 5 hari bermula hari ini (26 September 2016) sehingga 30 hb untuk kumpul seberapa banyak mata untuk menang sebuah telefon canggih daripada Huawei iaitu telefon pintar terbaru Honor 8.

Cepat sertai, dan kejar mereka yang sedang mendahului ... klik sini - Win A Phone - Honor 8 #MyCyberSale

Syok oo kalau menang, sebab harga Honor 8 ini adalah RM1699 .... lumayan tu.

Selamat mencuba dan berjaya.

1 comment... add one now

yang baik yang baik September 27, 2016
Ooo macam tu caranya yer. Dah jumpa tetapi tak sempat nak klik klik lagi... krik krik krik...

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.