Harga Proton Saga Baru 2016 - RM38,000 hingga RM47,000 seunit

Harga kereta Proton Saga Baru 2016 dijangka bermula dari RM38,000 hingga RM47,000 seunit, begitu laporan daripada beberapa sumber. Perghh kalau begitu, saya boleh katakan bahawa ia merupakan antara kereta sedan termurah dan kereta paling mampu milik di pasaran Malaysia.

Harga Proton Saga Baru 2016 - RM38,000 hingga RM47,000 seunit

Dengan harga sebegini, jika dibandingkan dengan harga Perodua Bezza, memang tidak terlawanlah. Proton Saga 2016, kereta sedan paling murah dan paling mampu dimiliki - tak syak lagi. Dan pastinya dengan pengenalan harga yang cukup kompetetif ini, pastinya ia bakal menjadi kereta sedan pilihan ramai rakyat Malaysia. Seterusnya meningkatkan lagi jualan kereta Proton selepas pelancaran dua model terbaru sebelum ini iaitu Proton Perdana 2016 dan juga Proton Persona 2016.
Harga Proton Saga Baru 2016 - RM38,000 hingga RM47,000 seunit

Proton Saga baharu model 2016 ini bakal ditawarkan dengan empat varian iaitu 1.3L 5MT Standard; 1.3L CVT2+ Standard; 1.3L CVT2+ Executive dan 1.3L CVT2+ Premium. Ia akan dilancarkan pada hari Rabu, 28 September 2016 di Pusat Konvensyen Setia City, Setia Alam.
[Tips] Bagaimana Jana Income USD Dengan Jual Kemahiran Anda Secara Online

Video Proton Saga Baru 2016

Tonton video teaser pendek model baru Proton Saga 2016 ini ... huhu
..

{ 7 comments.. read them below or add one }

TELEKUNGMUSLEEMA TELEKUNGMUSLEEMA September 27, 2016
murah pun belum mampu abang oii gawat-gawat ni pakai dulu apa yang ada.
Raihanah Ahmad Raihanah Ahmad September 27, 2016
murah dah sekarang ni, tapi tentu orang berkira juga nak spent disebabkan situasi ekonomi sekarang. wallahualam
aswaleyla aswaleyla September 27, 2016
murah tapi masih belum mampu. hehehe
yang baik yang baik September 27, 2016
Macam comel jer proton saga baru nie, harga pun setakat ni mampu tengok jer
Jie Susanos Jie Susanos September 27, 2016
huhu..kalau mampudan berkenan..sambar jer saga tu..
Illya LeYa Illya LeYa September 27, 2016
Hehe... meh singgah rumah LeYa nanti kalau nak tengok..
Dah order dah pun...
Beli untuk kemudahan sbb suami tiada kenderaan untuk berulang alik jumpa si isteri...
yang baik yang baik September 27, 2016
Bukan kerana tidak mampu tetapi... tidak muat untuk ahli keluarga yang tidak berapa ramai nie... cantik tu memang cantik... hehehe

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.