Langkau ke kandungan utama

Harga Honor 8 RM1699 di Malaysia

Harga Honor 8 bermula dari RM1699 di Malaysia. Bermula 8 September 2016, anda boleh mendapatkan telefon flagship terbaru daripada Huawei, iaitu Honor 8 dengan harga permulaan RM1699. Harga yang sama juga ditawarkan di VMall; laman web rasmi untuk jualan telefon pintar Huawei di Malaysia.

Jika anda mahu dapatkan telefon terbaru daripada Huawei ini, Honor 8 boleh mula ditempah mulai jam 10:08 minit pagi, dari kedua-dua laman web yang saya nyatakan tadi. Jika anda menjadi antara pembeli terawal, anda mungkin dapat memiliki telefon pintar terbaru Honor 8 ini beserta hadiah percuma menarik.

Harga Honor 8 Bermula Dari RM 1699 di Malaysia

Harga Honor 8 RM1699 di Malaysia
Saya difahamkan bahawa telefon Honor 8 didatangkan dalam dua versi iaitu 4GB RAM + 32GB ROM dan 4GB RAM + 64GB ROM. Harga untuk kedua-dua versi ini seperti dipaparkan di Lazada Malaysia adalah seperti di bawah:
  1. Harga Honor 8 4GB + 32GB ROM - RM 1699.00
  2. Harga Honor 8 4GB + 64GB ROM - RM 1899.00
Berminat nak lihat spesifikasi Honor 8 baru dari Huawei serta juga hadiah percuma yang diberikan, boleh terus ke laman berikut - Lazada Mobile Sale
Spesifikasi Honor 8
Jangan lepaskan peluang menjadi antara pemilik terawal. Saya sebelum ni, menjadi pemilik terawal Honor 7, dan memang puas hati sampai sekarang ... pastu saya beli pulak dengan baucer diskaun Lazada ... dapat lagi potongan RM100. Hadiah percuma dapat, diskaun dapat ...

Beli di sini - Huawei Honor 8Dah baca post berikut:

advertisement


Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…