Gambar Falisha Crossley - Pelakon Baharu Wanita Terbaik FFM 28. Wordless Wednesday menampilkan beberapa gambar Falisha Crossley, pelakon baru yang telah menang anugerah di Festival Filem Malaysia ke 28 kategori Pelakon Wanita Baharu Terbaik 2016.

Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan panjang berjela, hanya semata gambar, dan pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Gambar Falisha Crossley - Pelakon Baharu Wanita Terbaik FFM 28

Gambar Falisha Crossley - Pelakon Baharu Wanita Terbaik FFM 28
Gambar Cun Falisha Crossley - Pelakon Baharu Wanita Terbaik FFM 28
Foto Cantik Falisha Crossley - Pelakon Baharu Wanita Terbaik FFM 28
Gambar Falisha Crossley Tanpa Mekap
Gambar Seksi Pelakon Malaysia Falisha Crossley
Gambar Cantik, Seksi dan Cun Pelakon Baru Malaysia Falisha Crossley

Kredit - Instagram Falisha Crossley

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

Komen anda:

Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.