Langkau ke kandungan utama

Diskaun 10% Tempahan Tiket Bas Secara Online

Mahu dapatkan harga diskaun tiket bas ekspress tak? Ok, ini tawaran khas untuk pengunjung dan pembaca blog ini. Anda boleh dapatkan diskaun harga tiket bas ekspress sehingga 10 peratus untuk semua perjalanan dari Semenanjung Malaysia termasuk ke Singapura. Dan untuk pengunjung blog ini, anda boleh dapatkan lagi diskaun 10 peratus untuk pembelian tiket bas seterusnya dengan kod baucer yang disediakan.

Tempah tiket bas online sangat mudah. Anda tidak perlu lagi pergi ke kaunter tiket untuk membeli tiket bas ekspress ke destinasi pilihan anda. Dengan hanya menggunakan komputer serta telefon pintar anda boleh tempah tiket bas ekspress tidak kira masa dan lokasi... dengan syarat anda boleh akses internet.

Diskaun 10 Peratus Tempah Tiket Bas Secara Online

Diskaun 10 Peratus Tempah Tiket Bas Secara Online
Nak tempah tiket bas secara online dengan mudah, selamat, senang dan terjamin? Boleh tempah terus menerusi link di bawah ini, dan pastikan anda rebut peluang diskaun potongan 10 peratus yang disediakan. Simpan kod baucer yang telah saya sediakan untuk tempahan seterusnya nanti ye ... pastikan tempahan untuk bas ekspress itu dibuat menerusi laman web CatchThatBus sahaja.

Tempahan online untuk tiket bas Semenanjung - Singapore di sini - http://invl.co/zan


Jika anda mahu perjalanan menerusi KTM, boleh tempah secara online menerusi pautan (klik banner) di bawah ini:
advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Baik tempah secara online sahaja. Lebih menjimat masa dan duit.

    BalasPadam
  2. Nak kata dah lama tak naik bas bohong pula. Dulu2 naik bas ke sekolah kemudian ke tempat kerja atau balik kampung. Sekarang naik bas 'pejabat' untuk program luar. Teringin juga naik bas dengan anak-anak, jalan2 pusing KL ke. Boleh cuba sistem ni.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …