4 Angka USD Bukan Mustahil Dengan Dropship. Ambil Kursus Ini dan Niaga di Shopify!

Wow .. seronok betul saya lihat ramai usahawan drophsip Malaysia yang dah mula rasai nikmat rezeki Allah S.W.T buat sales 4 angka USD dengan Shopify. Untung jangan kiralah, dah kira lebih tripple untung bila USD ditukar ke matawang MYR, walhal modal untuk jual produk dropship hampir zero. Cuma ambil maklumat pelanggan, follow up pembayaran ... dan kacing ...  alhamdulillah.

Saya tumpang seronok sebab saya antara Internet Marketing yang terlibat dalam mempromosikan Panduan atau Kursus Shopievo yang diasaskan oleh 3 jejaka tampan yang dah lama berada di dalam friendlist FB saya. Kursus Shopievo adalah yang telah bantu usahawan-usahawan dropship Malaysia sedut duit-duit USD pelanggan-pelanggan oversea menerusi platform e-commerce Shopify yang semakin popular.

4 Angka USD Bukan Mustahil Dengan Dropship

4 Angka USD Bukan Mustahil Dengan Dropship
Saya suka nak beritahu bahawa Kursus Shopievo masih dibuka untuk pendaftaran dan tempahan jika ada usahawan dropship Malaysia yang berminat nak tambah sales dan buat untung dalam USD. Ia satu kursus yang akan bantu dari A sampai Z, sampai dapat jualan .. sampai boleh rasa income USD dari rakan-rakan dalam Shopievo (ada group rahsia mereka kongsi ilmu terkini dan percuma) yang lain.

Kursus Shopievo Bantu Usahawan Dropship Buat Jualan Antarabangsa

Shopievo adalah satu kursus intensif secara online, yang tak perlu anda datang ke kelas ... di mana anda boleh dapat ilmu tentang cara, teknik dan tips untuk jual produk dropship ke pasaran antarabangsa. Anda akan dapat tahu tentang cara nak buat marketing guna FB Ads dengan kos yang sangat-sangat menjimatkan, selain beberapa teknik lain, termasuklah teknik Scaling Ads yang ramai usahawan online tak tahu.

Nak tambah lagi .... belajar tentang retargeting iklan macam saya cerita kat sini - Taktik Licik Lazada Jerat Pelanggan

Pastu lagi mengenai teknik pemasaran email dalam e-commerce yang sebenarnya ramai usahawan drophship tak kuasai sepenuhnya, walhal potensi untuk dapat sales bertalu-talu adalah sangat luar biasa. Teknik lama tetapi sangat .. sangat berkesan ... nih affiliate marketer seluruh dunia pun pakai teknik ni .. sehingga ada yang goyang kaki tengok duit masuk seiap hari. Rugilah usahawan dropship tak ambil pedulik ....

Kursus Shopievo juga akan berikan anda bonus untuk ketahui teknik menjual di Instagram - yang juga boleh diintegrasikan dalam e-commerce Shopify. Tak tahu apa itu Shopify? Boleh baca blog post yang telah saya tulis di sini - Shopify - Cara Jual Produk Dropship ke Pasaran Antarabangsa

Harga untuk sertai atau daftar Kursus Shopievo ini ialah RM 997 ...

Haha ... terbeliak bijik mata? Mahal kot bagi sesetengah usahawan dropship yang baru nak naik .. tapi tengoklah hasil-hasil di bawah ini dulu. Bukti sebenar selepas ramai rakan-rakan usahawan dropship hadap, hadam dan praktik dalam kursus Shopievo ... pastu pandai-pandailah anda guna kalkulator untuk kira ... anda kan ke bijak .. huhu.
Tak kisah pasal harga? Sebab anda dah dengar banyak kisah mereka ini? Daftar terus di sini - Daftar Shopievo + Dapat Bonus Tambahan Disediakan
Bukti Kursus Shopievo
Bukti income USD dropship
Jana sales USD lepas kursus Shopievo
Dropship Malaysia income USD Pelanggan Oversea
Salah seorang pengasa Kursus Shopievo iaitu Tuan Wazein (pangkat adik je ni bagi saya) pun tak terlepas daripada buat sales dan untung ... walaupun sebelum ni dah berjaya buat jualan sehingga USD94K dalam masa dua bulan .... huhuhu.... boleh baca sini -Kehebatan 3 Jejaka Buat Sales USD94K Dalam 2 Bulan Dengan Dropship
4 Angka USD Bukan Mustahil Dengan Dropship
Ramai lagi usahawan dropship Malaysia, baik yang lama mahupun yang baru nak mula telah berjaya buat jualan, dan untung yang best-best selepas tamat belajar Shopievo. Ada yang surirumah, ada yang kakitangan kerajaan, ada yang memang tak ada kerja tetap ... dengan produk dropship, masuk jual guna platform e-commercer Shopify, dengan segala ilmu dari Shopievo .. mereka tunjuk bukti bahawa memang tidak mustahil.
4 Angka USD Bukan Mustahil Dengan Dropship
Masih fikir harga kursus online Shopievo RM997 tu ke? Aiyakkk .... tak mau ke produk anda (samada sendiri atau produk orang lain) dijual di platform yang boleh diakses serata dunia? Pastu ada sokongan lak tu ... bukan setakat dari Tim Shopievo ini je .. tapi juga menerusi Shopify ...
[+] Dah Buat Keputusan? Daftar Sekarang Dengan Klik Link Ini.
Ni peluang nak ada kedai online yang boleh diakses serata dunia, dalam semua peranti, dan ada potensi berjuta-juta pengguna internet (bakal pelanggan). Anda hanya perlukan kurang dari 1% pengguna berdaftar Shopify untuk nampak hasil jualan anda dalam USD.

Jangan risau pasal bahasa ... sebab anda akan ada rakan-rakan dalam Shopievo bakal bantu. Jangan risau pasal niche, sebab akan ada Tim Shopievo yang guide. Jangan risau pasal bagaimana nak setup kedai online Shopify, sebab semua ditunjukkan dengan baik dalam kursus Shopievo.
Haha .. panjang saya tulis pasal Shopievo, pasal dropship USD oversea ni .. pasal Shopify ... sampai jemu pulak saya baca semula .. haha. Tapi serius, ini cara saya nak bantu anda sebagai usahawan dropship .... saya mahu anda ambil peluang buat duit dengan pertolongan mereka yang dah benar-benar berjaya. Ada group FB yang bakal support anda .. jadi, anda tak makan sorang, dan mereka pun tak makan sorang ... dengan syarat, anda perlu jadi usahawan macam mereka .. belajar ilmu dalam kursus ini.

Daftar sebelum mereka tutup akses, klik pautan di bawah ini, dan terus lakukan pendaftaran. Buat bayaran RM997 ... dan dalam masa dua minggu, sebulan ... anda tunjuk dalam group tu berapa hasil income anda telah dapat dalam USD. Anda hanya perlukan lebih kurang USD300 keuntungan untuk tolak modal RM997 tu.
[+] Klik Sini Untuk Akses dan Daftar Kursus Shopievo
Mustahil? Laaa ishhh .. tengoklah sreenshot2 yang dah saya tempek tu.

Ok, untuk berhenti bebel .. saya ucapkan selamat berjaya buat anda. Jangan lupa .. peluang ini tidak selalu ada. Bila dah ada ni, rebutlah ... jangan dok lihat je usahawan lain buat sale walhal produk anda lebih best daripada produk mereka jual.

p.s: mat salleh dah banyak pau duit orang kita ... kini masa kita pau duit derang lak.