10++ Diskaun Hebat MyCyberSale 2016 Dari Pelbagai Jenama

Hari terakhir untuk anda beli belah dengan penuh diskaun dan potongan sehingga 90% untuk jenama-jenama terkenal dari pelbagai laman web sempena MyCyberSale 2016. Rugi kalau anda melepaskan peluang yang datang setahun sekali ini. Anda bakal mendapat tawaran terbaik daripada pelbagai merchant online yang sedang bersaing untuk meraih jualan tertinggi dalam MyCyberSale.

Pada tahun 2015, saya dan anak-anak antara yang giat bershopping sempena MyCyberSale. Banyak produk yang sebelum ini dalam wish list berjaya dibeli dengan harga yang jauh lebih murah dari sebelumnya. Bukan setakat dapat potongan harga, dapat juga bonus produk percuma. Antara laman web yang best untuk shopping ketika MyCyberSale ini adalah Lazada, EZ Buy, Printcious MY, Qoo10 MY dan banyak lagi.

10 Senarai Diskaun Hebat MyCyberSale 2016

10 Diskaun Hebat MyCyberSale 2016

MyCyberSale 2016 kali ini paparkan lebih banyak merchant dengan diskaun sehingga 90% antaranya FashionVallet yang sediakan potongan 40% untuk jenama pakaian dan tudung seperti Neelofar, Hatta Dolmat dan banyak lagi, Lazada Malaysia pula dengan diskaun sehingga 95%, begitu juga dengan kedai online jual peralatan kamera iaitu Cameralah .. dengan diskaun 95%.

Saya senaraikan di bawah lebih 10 diskaun menarik dan mengiurkan daripada pelbagai merchant ... jika anda nak shopping terus, hanya klik pada setiap gambar atau banner yang disediakan. Dan jangan lupa untuk dapatkan beberapa baucer diskaun untuk produk-produk dan jenama terpilih yang saya sediakan di akhir post ini.

Diskaun Sehingga 90% dari B.Liv

Dapatkan diskaun dan penjimatan menerusi pautan ini - http://invl.co/4bp

Diskaun MyCyberSale dari Tempahan Tiket Bas Secara Online

Untuk diskaun dari BusOnlineTicket klik sini - http://invl.co/9bp
Untuk diskaun dari CatchThatBus klik sini - http://invl.co/acp

Diskaun Dari FashionValet Sehingga 40%

Dapatkan fesyen berjenama dengan potongan harga dan diskaun sehingga 40% - http://invl.co/q5o

Diskaun dan Baucer Percuma dari Hermo

Untuk dapatkan diskaun 90% dan juga baucer percuma, klik sini - http://invl.co/ccp

Potongan 70% MyCyberSale Kids Forte

Untuk shopping online di Kids Forte dengan diskaun sehingga 70% klik pautan ini - http://invl.co/dcp

Baucer dan Kupon Percuma dari MakanDeal

Nak makan sedap-sedap di restoren terkenal? Apakata dapatkan baucer dan kupon diskaun di MakanDeal di sini - http://invl.co/dcp

Diskaun MyCyberSale dari Photobook dan Printcious

Abadikan kenangan dalam bentuk album gambar menarik di PhotoBook - http://invl.co/ecp
Jadikan rumah anda sedikit unik dengan produk-produk dari Printcious - http://invl.co/gcp

MyCyberSale Beauty Deals dari Supermodels Secrets

Dapatkan harga menarik produk-produk mekap dari Supermodel's Secret - http://invl.co/hcp

Diskaun MyCameralah MyCyberSale dari 70%-95%

Nak dapatkan harga kamera original dan berkualiti, boleh beli di Cameralah - http://invl.co/qcp


Nak lagi? Banyak lagi diskaun menerusi pautan-pautan di bawah ini .. anda hanya perlu klik sahaja untuk mula shopping secara online dengan tawaran menarik daripada setiap merchant ... #MyCyberSale 2016 .. peluang shopping best dengan harga jimat.

Malah laman online shopping terkenal Lazada juga memberikan tawaran harga cukup menarik, saya sendiri baru sahaja beli jam tangan dari sana ... harga pasaran semalam saya tengok di kedai ... dalam RM165.00, tapi beli di Lazada harganya cuma RM50 sahaja ... fuh ... banyak jimat tu ... pastu dari luar negara pulak tu.

Jadi, ada kesempatan dan bajet lebih .. boleh beli .. boleh shopping sempena MyCyberSale 2016 ni.

5 comments.. read them below or add one

Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah September 29, 2016
Semuanya menarik hati untuk shoping-shoping macam ni.
yang baik yang baik September 29, 2016
Ada diskaun sampai 90%? Macam tak percaya jer.
yang baik yang baik September 29, 2016
Shoping tu.... kena ingat2 juga masa depan. Jangan sampai terleka
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah September 30, 2016
Boleh dapat harga runtuh bila dapat potongan 90% macam ni.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.