Langkau ke kandungan utama

Vievo - Teknik Rahsia Menjual di FB

Vievo - Teknik Rahsia Menjual di FB. Anda pernah lihat beberapa testimoni usahawan yang daftar kursus Shopievo tak? Kagum tak dengan hasil jualan dan komisen sehingga puluh ribu USD yang mereka dapat? Uhh bohong sangatlah kalau anda tak rasa hairan, saya sendiri pun berkata WOW bila mereka tunjuk bukti berjaya buat jualan dan untung sehingga puluh ribu USD dalam masa sebulan.

Saya ada tunjukkan kepada rakan pembaca blog ini yang juga ramai usahawan online bahawa betapa bagusnya kursus Shopievo sehingga berjaya bantu usahawan dropship produk fizikal mendapat pelanggan dari serata dunia menerusi platfrom e-commerce Shopify. Malah, surirumah yang baru nak berjinak jual produk fizikal ke oversea pun boleh capai jualan sehingga USD11K dalam 35 hari. Boleh baca di artikel ini - Hasil Income Shopievo, dan Tawaran Akhir Daftar Kursus Usahawan Dropship

Vievo - Teknik Rahsia Mempromosi dan Menjual di FB

Jika anda seorang ahli yang telah daftar kursus Shopievo, tentu dah sedia maklum mengenai Vievo, salah satu teknik rahsia untuk mempromosi dan menjual menggunakan Facebook (FB). Dalam kursus Shopievo pakej Pro, ia dinamakan teknik VVA. Jika pengguna terawal Shopievo pakej Pro, tentu dah dapat banyak manfaat dari teknik promosi FB ini.
Sekarang, Vievo (Teknik VVA) ini ditawarkan kepada umum terutama untuk usahawan dan sesiapa yang berminat untuk tahu cara mempromosi dan menjual menggunakan FB. Teknik ini telah digunakan oleh mereka yang telah mendaftar kursus Shopievo Pakej Pro sebelum ni, dan didapati sangat-sangat membantu.

Teknik VVA/Panduan Vievo

Maka, untuk membolehkan lebih ramai usahawan online mendapat manfaat, maka Vievo iaitu teknik VVA ini dibuka untuk siapa yang berminat:
[+] Panduan Vievo
Ok ... apa kelebihannya?

Kelebihan ... dan Manfaat dari Panduan Vievo

Panduan Vievo ini akan tunjukkan cara dan teknik terbaik mempromosi dan menjual produk niaga di FB. Ia akan membolehkan anda mendapatkan kos iklan dengan harga terendah, lalu ... membolehkan anda untung berlipat kali ganda.

Teknik ini sesuai digunakan untuk usahawan menjual di dalam dan di luar negara. Juallah apa sahaja di FB tetapi gunakan panduan Vievo ini untuk mempromosi dan mengiklan .. in Sha Allah, anda tidak akan rasa terbeban dan tertekan lagi. Al maklumlah, FB sekarang suka bebenor nak telan duit anda. Kos promosi ntah ke mana .. untung pula entah ke mana ..
Seandainya anda serius untuk ketahui teknik rahsia mempromosi dan menjual di FB ini, maka buatlah tempahan panduan Vievo ini sekarang. Klik pautan di bawah ini.

[+] Panduan Vievo

Semoga berjaya.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. wah... bukan lagi rahsia. Bagus tu

    BalasPadam
  2. wow..menarik. tapi kena ada modal jugak ni nak beli ..huhu

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…