Monday, August 1, 2016

Vievo - Teknik Rahsia Menjual di FB


Vievo - Teknik Rahsia Menjual di FB. Anda pernah lihat beberapa testimoni usahawan yang daftar kursus Shopievo tak? Kagum tak dengan hasil jualan dan komisen sehingga puluh ribu USD yang mereka dapat? Uhh bohong sangatlah kalau anda tak rasa hairan, saya sendiri pun berkata WOW bila mereka tunjuk bukti berjaya buat jualan dan untung sehingga puluh ribu USD dalam masa sebulan.

Saya ada tunjukkan kepada rakan pembaca blog ini yang juga ramai usahawan online bahawa betapa bagusnya kursus Shopievo sehingga berjaya bantu usahawan dropship produk fizikal mendapat pelanggan dari serata dunia menerusi platfrom e-commerce Shopify. Malah, surirumah yang baru nak berjinak jual produk fizikal ke oversea pun boleh capai jualan sehingga USD11K dalam 35 hari. Boleh baca di artikel ini - Hasil Income Shopievo, dan Tawaran Akhir Daftar Kursus Usahawan Dropship

Vievo - Teknik Rahsia Mempromosi dan Menjual di FB

Jika anda seorang ahli yang telah daftar kursus Shopievo, tentu dah sedia maklum mengenai Vievo, salah satu teknik rahsia untuk mempromosi dan menjual menggunakan Facebook (FB). Dalam kursus Shopievo pakej Pro, ia dinamakan teknik VVA. Jika pengguna terawal Shopievo pakej Pro, tentu dah dapat banyak manfaat dari teknik promosi FB ini.
Sekarang, Vievo (Teknik VVA) ini ditawarkan kepada umum terutama untuk usahawan dan sesiapa yang berminat untuk tahu cara mempromosi dan menjual menggunakan FB. Teknik ini telah digunakan oleh mereka yang telah mendaftar kursus Shopievo Pakej Pro sebelum ni, dan didapati sangat-sangat membantu.

Teknik VVA/Panduan Vievo

Maka, untuk membolehkan lebih ramai usahawan online mendapat manfaat, maka Vievo iaitu teknik VVA ini dibuka untuk siapa yang berminat:
[+] Panduan Vievo
Ok ... apa kelebihannya?

Kelebihan ... dan Manfaat dari Panduan Vievo

Panduan Vievo ini akan tunjukkan cara dan teknik terbaik mempromosi dan menjual produk niaga di FB. Ia akan membolehkan anda mendapatkan kos iklan dengan harga terendah, lalu ... membolehkan anda untung berlipat kali ganda.

Teknik ini sesuai digunakan untuk usahawan menjual di dalam dan di luar negara. Juallah apa sahaja di FB tetapi gunakan panduan Vievo ini untuk mempromosi dan mengiklan .. in Sha Allah, anda tidak akan rasa terbeban dan tertekan lagi. Al maklumlah, FB sekarang suka bebenor nak telan duit anda. Kos promosi ntah ke mana .. untung pula entah ke mana ..
Seandainya anda serius untuk ketahui teknik rahsia mempromosi dan menjual di FB ini, maka buatlah tempahan panduan Vievo ini sekarang. Klik pautan di bawah ini.

[+] Panduan Vievo

Semoga berjaya.


Vievo - Teknik Rahsia Menjual di FB
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

2 komen

Tulis komen
avatar
01 August, 2016 16:12 delete

wah... bukan lagi rahsia. Bagus tu

Reply
avatar
02 August, 2016 08:49 delete

wow..menarik. tapi kena ada modal jugak ni nak beli ..huhu

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive