Komisen kedua Involve Asia. Rezeki untuk bulan Ogos 2016, saya dapat komisen untuk kali kedua daripada Involve Asia. Saya dapat tahu ramai rakan blogger yang telah menerima komisen yang lumayan daripada Involve Asia. Ini mungkin kerana di dalam Involve Asia ada banyak produk yang boleh dipromosikan menerusi blog.

Buat duit online tanpa modal. Dengan Involve Asia, anda boleh dapat komisen daripada syarikat-syarikat besar, contohnya dari syarikat penerbangan seperti Etihad Airways, Qatar Airways, KLM Airlines, Yatra dan juga syarikat yang terlibat dalam pelancongan seperti Trivago, Hotels.com, CatchThatBus, BusOnlineTicket, Travellio, ClubMed ... uhh memang banyaklah peluang nak buat duit sampingan secara online ni.

Komisen Kedua Involve Asia

Saya sudah mendapat komisen kedua dari Involve Asia, in Sha Allah .. akan ada lagi di masa akan datang. Saya nampak untuk berjaya dengan program affiliate Involve Asia ialah memilih produk yang sesuai untuk dipromosikan di blog, mengikut niche atau pengkhususan blog kita.

Buat Duit Dari Pelbagai Syarikat

Contohnya, kalau blog mengenai cari makan, mengenai resepi, mengenai restoran ... boleh letakkan iklan affiliate Involve Asia dari MakanDeal; jika blog banyak kongsi gambar, boleh cuba affiliate Involve Asia dari Cameralah, Photobook, Printcious dan banyak lagi.

Jadi, saya boleh katakan ... ia lubuk untuk buat duit online. Bukan setakat anda kongsikan di blog, malah anda boleh gunakan link affiliate anda itu untuk dipromosi di laman sosial lain, seperti Instagram, Twitter mahupun Facebook. Apa yang perlu ialah anda kena kreatif sedikit sahaja.

Cubalah anda daftar dengan Involve Asia, ia program affiliate percuma. Anda tidak perlu beli, tak perlu bayar apa-apa pun untuk buat duit dengan Involve Asia.

Paling best ialah, pihak Involve Asia sering buat contest dan giveaway hanya untuk para affiliate Involve Asia .. ramai je blogger Malaysia yang dapat banyak hadiah dari Involve Asia ni ... siap ada yang dapat handphone dan tablet berturut-turut disebabkan tak ramai blogger yang join...

Tak caya? Cuba baca post ni - Menang Hadiah Dari Involve Asia

Berminat tak? daftar je ikut pautan ini - Daftar Affiliate Involve Asia Percuma

Semoga anda juga boleh buat duit online seperti saya. Tak cuba takkan tahu .. pelan-pelan .. ok.

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

4 Komen

hbt bleh dpt komisen dgn involve asia..

Reply

Saya tak pernah dapat lagi komisen dari Involve Asia ni, tapi bila difikirkan balik, ruang nak dapat komisen tu nampak senang betul dengan Involve Asia ni

Reply

Dah dapat tapi belum dapat withdraw..haha..

Reply

Alhamdulillah sekarang ni saya dah dapat pendapatan pasif dari Involve Asia. Blog cuma dibiarkan dengan keyword tertentu untuk jana pendapatan dari Involve Asia...

>_<

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.