Langkau ke kandungan utama

Komisen Kedua Involve Asia

Komisen kedua Involve Asia. Rezeki untuk bulan Ogos 2016, saya dapat komisen untuk kali kedua daripada Involve Asia. Saya dapat tahu ramai rakan blogger yang telah menerima komisen yang lumayan daripada Involve Asia. Ini mungkin kerana di dalam Involve Asia ada banyak produk yang boleh dipromosikan menerusi blog.

Buat duit online tanpa modal. Dengan Involve Asia, anda boleh dapat komisen daripada syarikat-syarikat besar, contohnya dari syarikat penerbangan seperti Etihad Airways, Qatar Airways, KLM Airlines, Yatra dan juga syarikat yang terlibat dalam pelancongan seperti Trivago, Hotels.com, CatchThatBus, BusOnlineTicket, Travellio, ClubMed ... uhh memang banyaklah peluang nak buat duit sampingan secara online ni.

Komisen Kedua Involve Asia

Saya sudah mendapat komisen kedua dari Involve Asia, in Sha Allah .. akan ada lagi di masa akan datang. Saya nampak untuk berjaya dengan program affiliate Involve Asia ialah memilih produk yang sesuai untuk dipromosikan di blog, mengikut niche atau pengkhususan blog kita.

Buat Duit Dari Pelbagai Syarikat

Contohnya, kalau blog mengenai cari makan, mengenai resepi, mengenai restoran ... boleh letakkan iklan affiliate Involve Asia dari MakanDeal; jika blog banyak kongsi gambar, boleh cuba affiliate Involve Asia dari Cameralah, Photobook, Printcious dan banyak lagi.

Jadi, saya boleh katakan ... ia lubuk untuk buat duit online. Bukan setakat anda kongsikan di blog, malah anda boleh gunakan link affiliate anda itu untuk dipromosi di laman sosial lain, seperti Instagram, Twitter mahupun Facebook. Apa yang perlu ialah anda kena kreatif sedikit sahaja.

Cubalah anda daftar dengan Involve Asia, ia program affiliate percuma. Anda tidak perlu beli, tak perlu bayar apa-apa pun untuk buat duit dengan Involve Asia.

Paling best ialah, pihak Involve Asia sering buat contest dan giveaway hanya untuk para affiliate Involve Asia .. ramai je blogger Malaysia yang dapat banyak hadiah dari Involve Asia ni ... siap ada yang dapat handphone dan tablet berturut-turut disebabkan tak ramai blogger yang join...

Tak caya? Cuba baca post ni - Menang Hadiah Dari Involve Asia

Berminat tak? daftar je ikut pautan ini - Daftar Affiliate Involve Asia Percuma

Semoga anda juga boleh buat duit online seperti saya. Tak cuba takkan tahu .. pelan-pelan .. ok.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. hbt bleh dpt komisen dgn involve asia..

    BalasPadam
  2. Saya tak pernah dapat lagi komisen dari Involve Asia ni, tapi bila difikirkan balik, ruang nak dapat komisen tu nampak senang betul dengan Involve Asia ni

    BalasPadam
  3. Dah dapat tapi belum dapat withdraw..haha..

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah sekarang ni saya dah dapat pendapatan pasif dari Involve Asia. Blog cuma dibiarkan dengan keyword tertentu untuk jana pendapatan dari Involve Asia...

    >_<

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …