Jom Buat Duit Dengan Video YouTube

Nak tahu cara untuk jana income mudah menerusi video YouTube tak? Peluang sedang diberikan kepada anda semua untuk jana income sampingan menerusi benda yang ramai orang suka .. iaitu menonton video. Jika anda ada video menarik, anda boleh muat naik ke laman YouTube dan jana pendapatan sampingan secara pasif tanpa perlu anda monitor pun.

Ketahui bahawa setiap kali orang tonton video anda, anda akan secara automatik buat duit walaupun anda tidak berada di depan PC. Orang lain tonton video anda, dan anda dapat duit kerana minat dan kesukaan mereka ini. Best bukan?

Jom Buat Duit Dengan Video YouTube

Cara Jana Income dengan Video YouTube
Dan sekarang, Gobala Krishnan bersama Wazein Azizan (pengasas Shopievo), bakal memperkenalkan Duit Video sebagai salah satu cara untuk membolehkan ramai rakyat Malaysia yang gemar berkongsi video untuk jana pendapatan sampingan secara online dengan mudah. Asasnya ialah .. anda perlu muat naik video anda ke laman YouTube.

Modal?

Apa modal nak jana income dengan video menerusi YouTube ni?

Perlu ada alat untuk merakam video anda, contohnya salah satu daripada berikut:
  • Webcam pada komputer atau laptop
  • DSLR yang boleh rakam video
  • Kamera kompak yang boleh rakam video 
  • Telefon pintar anda
  • Tablet yang ada kamera
Saya boleh katakan zaman sekarang, mereka yang ada capaian akses internet pasti akan ada salah satu daripada apa yang saya sebut di atas.

Tak boleh nak rakam sebab tak ada alat di atas? Ohh tak ada masalah, anda masih lagi boleh buat duit dengan video YouTube dengan muat turun video orang lain dan kemudiannya muat naik kembali ke laman YouTube. Cara ini paling mudah, modal tak ada ... tapi isunya nanti adalah berkaitan copyright di mana income dari video anda mungkin akan disekat dan video anda dipadamkan oleh pihak YouTube; kerana anda ambil hak orang lain untuk jana income. Kalau ikut agama pun, leh jatuh haram tu .. hoho.

Jadi bagaimana? Nak tahu cara yang betul buat duit dengan video ni tak?

Klik pautan di bawah ini.
[+] Tawaran Sulit - Jadi Terawal Untuk Dapatkan Panduan0 'Duit Video'
Harga promosi sedang diberikan, jangan sampai anda terlepas peluang ini.

3 comments.. read them below or add one

Usry Norie Usry Norie August 15, 2016
Cantik! boleh promote buku saya dalam youtube pulak.
Jobdirumah Buat Duit Jobdirumah Buat Duit August 16, 2016
Bagus buat duit macam ni. Bolah nak cuba juga.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.