Langkau ke kandungan utama

Harga Samsung Galaxy S6-S7 Edge di Lazada

Harga telefon pintar Samsung Galaxy S6 dan S7 Edge di Lazada. Tiada tempat beli-belah online yang paling best seperti Lazada. Mana tidaknya, di Lazada anda boleh dapat diskaun sehingga 50% untuk produk best seperti Samsung Galaxy S6 Edge, dan diskaun sehingga 30% untuk Samsung Galaxy S7 Edge.

Kalau nak cari telefon pintar terkini dengan tawaran diskaun menarik, carilah di Lazada Malaysia. Saya sendiri membeli telefon pintar Honor 7 menerusi Lazada, dan sehingga kini ia menjadi telefon kesayangan saya untuk upload gambar cantik-cantik di laman Instagram. Malah, keseronokkan saya memiliki telefon Honor 7 telah saya kongsikan menerusi satu artikel - 7 Sebab Berbaloi Memiliki Honor 7

Harga Samsung Galaxy S6-S7 Edge di Lazada

Di Lazada, anda boleh beli telefon pintar seperti Samsung Galaxy S6 dan S7 Edge dengan tawaran harga diskaun yang menarik. Setakat yang saya lihat, telefon pintar Samsung Galaxy S6 Edge (spec sama) boleh dibeli antara harga RM2,011 hinggalah ke RM2,399. Harga yang berlainan ini disebabkan oleh penjual yang berbeza dalam Lazada, dan juga diskaun yang boleh anda peroleh daripada promosi oleh bank-bank tempatan.
Harga Samsung Galaxy S6-S7 Edge di Lazada

Manakala untuk Samasung Galaxy S7 Edge, harga yang dijual di Lazada bervariasi dari RM2,299 hinggalah ke RM3,099. Harga ini berbeza disebabkan spesifikasi dan juga pakej bundle yang ada disediakan.
Harga tawaran Samsung Galaxy S7 Edge

Selama saya pernah shopping di Lazada, saya agak puas hati dari segi kualiti produk yang dibeli, tempoh masa penghantaran produk dan juga waranti yang disediakan. Ini termasuklah satu dua barang yang saya beli dari oversea yang ditunjukkan di Lazada Malaysia.
[Promo] Tempah Samsung Note 7 Eksklusif di Lazada
Saya nak kongsi satu-dua tips kalau nak dapatkan harga murah di Lazada, terutamanya melibatkan barang atau produk berjenama ... contohnya seperti Samsung Galaxy S6 atau Samsung Galaxy Note 7 (yang baru dilancarkan 2016.
  • Jadi pembeli terawal apabila produk itu dilancarkan atau dengan kata lain, buat pre-order. Selalunya harga yang bakal anda terima adalah jauhhhhh berbeza dengan harga pasaran.
  • Beli dengan membayar menggunakan bank-bank tempatan terpilih menerusi kad debit/kredit. Anda boleh dapat diskaun tambahan sehingga 10%.
  • Beli menerusi aplikasi Lazada App yang boleh anda muat-turun secara percuma. Ada potongan tambahan untuk anda jika beli menerusi aplikasi ini.

Orait. Selamat bershopping.


advertisement


Komen Pembaca ...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …

iklantwo