Langkau ke kandungan utama

Harga Samsung Galaxy S6-S7 Edge di Lazada

Harga telefon pintar Samsung Galaxy S6 dan S7 Edge di Lazada. Tiada tempat beli-belah online yang paling best seperti Lazada. Mana tidaknya, di Lazada anda boleh dapat diskaun sehingga 50% untuk produk best seperti Samsung Galaxy S6 Edge, dan diskaun sehingga 30% untuk Samsung Galaxy S7 Edge.

Kalau nak cari telefon pintar terkini dengan tawaran diskaun menarik, carilah di Lazada Malaysia. Saya sendiri membeli telefon pintar Honor 7 menerusi Lazada, dan sehingga kini ia menjadi telefon kesayangan saya untuk upload gambar cantik-cantik di laman Instagram. Malah, keseronokkan saya memiliki telefon Honor 7 telah saya kongsikan menerusi satu artikel - 7 Sebab Berbaloi Memiliki Honor 7

Harga Samsung Galaxy S6-S7 Edge di Lazada

Di Lazada, anda boleh beli telefon pintar seperti Samsung Galaxy S6 dan S7 Edge dengan tawaran harga diskaun yang menarik. Setakat yang saya lihat, telefon pintar Samsung Galaxy S6 Edge (spec sama) boleh dibeli antara harga RM2,011 hinggalah ke RM2,399. Harga yang berlainan ini disebabkan oleh penjual yang berbeza dalam Lazada, dan juga diskaun yang boleh anda peroleh daripada promosi oleh bank-bank tempatan.
Harga Samsung Galaxy S6-S7 Edge di Lazada

Manakala untuk Samasung Galaxy S7 Edge, harga yang dijual di Lazada bervariasi dari RM2,299 hinggalah ke RM3,099. Harga ini berbeza disebabkan spesifikasi dan juga pakej bundle yang ada disediakan.
Harga tawaran Samsung Galaxy S7 Edge

Selama saya pernah shopping di Lazada, saya agak puas hati dari segi kualiti produk yang dibeli, tempoh masa penghantaran produk dan juga waranti yang disediakan. Ini termasuklah satu dua barang yang saya beli dari oversea yang ditunjukkan di Lazada Malaysia.
[Promo] Tempah Samsung Note 7 Eksklusif di Lazada
Saya nak kongsi satu-dua tips kalau nak dapatkan harga murah di Lazada, terutamanya melibatkan barang atau produk berjenama ... contohnya seperti Samsung Galaxy S6 atau Samsung Galaxy Note 7 (yang baru dilancarkan 2016.
  • Jadi pembeli terawal apabila produk itu dilancarkan atau dengan kata lain, buat pre-order. Selalunya harga yang bakal anda terima adalah jauhhhhh berbeza dengan harga pasaran.
  • Beli dengan membayar menggunakan bank-bank tempatan terpilih menerusi kad debit/kredit. Anda boleh dapat diskaun tambahan sehingga 10%.
  • Beli menerusi aplikasi Lazada App yang boleh anda muat-turun secara percuma. Ada potongan tambahan untuk anda jika beli menerusi aplikasi ini.

Orait. Selamat bershopping.Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…