11 Foto Feiyna Tajudin - Watak Rabiatul Adawiyah Dalam Drama 'Sayangku Kapten Mukhriz'

11 Foto Feiyna Tajudin - Pemegang Watak Rabiatul Adawiyah, Drama 'Sayangku Kapten Mukhriz'. Wordless Wednesday. Hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata gambar, dan pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

11 Foto Feiyna Tajudin - Watak Rabiatul Adawiyah Dalam Drama 'Sayangku Kapten Mukhriz'


Kredit Foto: Instagram Feiyna Tajudin

{ 9 comments.. read them below or add one }

Diari Ibu Zarith Diari Ibu Zarith August 10, 2016
Tak berkesempatan nak tengok tv. huhu..ape pun, comel pelakon ni =)
Hasrul Hassan Hasrul Hassan August 11, 2016
Watak ni baru nak panas dalam drama tu ... :)
Haffizul Iskandar Haffizul Iskandar August 11, 2016
ok..ni siapa? hahaha..mungkin saya salah seorang yang tak tengok drama kat tv kut..kadang tv tak bukak pun ada. hahahaha..

www.ceritaejoy.com
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah August 11, 2016
Lepas ni boleh jadi pelakon utama pula.
yang baik yang baik August 11, 2016
amboi! gambarnye besar gedabak... hehehe
CikNis Annisabiz CikNis Annisabiz August 11, 2016
terrrt engok jugeee drama kul 7 yg selama ni agak anti... huhuhu... anak2 pun minat kaptem muhkriz tu
CikLa Shahril CikLa Shahril August 11, 2016
Mcm iras pelakon siti saleha pulak...

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.