Langkau ke kandungan utama

Ramai Dropshipper Kaut Untung Besar Kerana Shopievo

Tahniah. Tahniah. Tahniah kepada semua rakan usahawan dropship yang telah berjaya mengaut keuntungan berlipat kali ganda semasa Ramadhan baru-baru ini. Saya tumpang gembira, rakan-rakan saya dalam Shopievo sendiri kagum dengan pencapaian anda. Terbukti kursus online yang dipelopori 3 jejaka kacak yang pernah saya war-warkan sebelum ini memberikan hasil terbaik untuk usahawan dropship Malaysia.

Ramai dropshipper produk fizikal, usahawan baru dan lama yang telah mencapai kejayaan cemerlang dengan menjual produk ke pasaran lebih luas menerusi platform Shopify. Tanpa modal yang besar untuk mempromosi, ada dropshipper Malaysia malah dari Singapura mengaut keuntungan jualan sehingga puluh-puluh ribu USD dalam masa yang singkat.

Ramai Dropshipper Kaut Untung Besar Kerana Shopievo

Rahsia mereka mudah, hanya ikuti dengan teliti video-video kursus online Shopievo, praktikkan segala tips, petua, dan teknik yang dikongsikan di dalam kursus tersebut. Walaupun perlu berkorban masa dan sedikit pelaburan untuk akses sejumlah video, panduan, tips, teknik mengenai menjual produk dropship di Shopify; pulangan yang diberikan sangat-sangat berbaloi. Berkali-kali ganda jualan dan keuntungan yang telah mereka dapat jika dibandingkan dengan sebelum ini.

Usahawan Dropship Berjaya Jana Pendapatan Ribuan USD Selepas Kursus Shopievo

Lihat bagaimana rakan dalam Shopievo berjaya buat sales ini:
Testimoni dan bukti kejayaan dropshipper guna shopify
Ada di antara dropshipper itu di kalangan surirumah yang sebelum ini sekadar menjadikan bisnes dropship sebagai income tepi atau income celah-celah gigi .. namun, selepas nekad menyertai kursus online Shopievo, produk dropship yang dijual menjadi sumber income yang tersangat lumayan pada dirinya. Semua orang gembira ... dia gembira, suami gembira, dan anak-anak juga dapat tempias sebab ibu mereka dapat income sebegitu banyak ... kisahnya diceritakan di sini - Akak Surirumah Ni Berjaya Buat Sales RM30K Sebulan Selepas Daftar Kursus Shopievo

Ada Group Khas Bantu Peserta Kursus Shopievo

Menerusi group khas, mereka yang mendaftar dengan kursus Shopievo mendapat bantuan dan sokongan dari rakan-rakan dropship yang lain. Ilmu yang dapat setelah habis menelaah segala bagai video, ebook, panduan, tips yang disediakan dalam Shopievo telah ditambah hasil pengalaman rakan-rakan dropshipper yang lain - tujuannya satu .. pow duit-duit mat salleh atau pak arab dari oversea menerusi jualan produk fizikal dropship.

Nah .. saya tampilkan lagi beberapa kejayaan rakan usahawan yang telah daftar Shopievo sebelum ini di bawah. Mereka berjaya buat jualan di bulan Ramadhan baru-baru ini .. memang sangat mengujakan .. USD tu .. bukan Ringgit Malaysia ye.
Usahawan dropship buat jualan USD12750 guna shopify dalam 43 hari
Dalam 35 hari, suri rumah berjaya buat sale sehingga USD11K
Pasaran antarabangsa sangat luas .. jadi apa mau kesah? Dengan Shopievo, masing-masing gunakan kelebihan yang ada pada produk untuk target pasaran yang mereka inginkan, dengan menggunakan kos promosi yang mantap, dan paling penting minima dan kecil untuk dibandingkan dengan jumlah jualan dan untung yang diterima.

Baca kisah dan lihat bukti terawal kursus Shopievo ini - Ramai Usahawan Dropship Untung Ribuan USD Selepas Daftar Shopievo

Ia Proven Method - Terbukti Dah

Proven method untuk bisnes online drophisp. Terima komisen ribuan ringgit dari promosi produk orang lain .. tak perlu pun simpan stok, hanya perlu setup kedai di Shopify, lakukan promosi bijak dan terima tempahan menerusi sistem yang memang sudah tersedia mantap dan automatik!

[Baca] Platform Shopify Percuma Digunakan 14 Hari Untuk Usahawan Malaysia

Jika anda orang berniaga ... seorang usahawan, seorang pemilik produk, seorang yang mencari income lumayan .. baik anda daftarkan diri untuk kursus Shopievo ini.

Harga Kursus Online Shopievo (Premium)

Oppss nanti dulu, sukacita saya nak beritahu agar anda tidak terkejut beruk .. harga pendaftaran atau akses ke kursus online Shopievo ini bukan harga biasa-biasa. Anda memerlukan RM997 untuk akses. Jika tidak ada modal sebegini ..... maka lupakan sahaja.

Apa akan anda dapat dengan daftar kursus Shopievo ini? Di bawah ini hanyalah sebahagian daripada apa yang akan anda terima ... ada beberapa bonus lain yang akan diberikan dari semasa ke semasa untuk usahawan yang telah mendaftar bagi membantu kekalkan momentum jualan terbaik ...
Tetapi jika anda ingin menjadi seperti mereka yang telah dipaparkan kejayaan di atas, yang yakin bahawa kursus Shopievo ini akan bantu bisnes anda dapatkan jualan mengagumkan, lalu lupakan mengenai jumlah RM997 tadi (difikir sebagai beban atau kos tinggi) .... maka, saya sangat alu-alukan.

Daftarlah diri anda menerusi pautan ini - Tawaran Kursus Online Shopievo

Semoga anda juga akan tampil menyerlah, berjaya membuat jualan dan keuntungan 4-5 angka dalam USD hanya dengan menjual produk fizikal dropship orang lain ke pasaran antarabangsa!


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Bagus belajar sendiri dari mereka yang pakar macam ni.

    BalasPadam
  2. Perkongsian yang bagus ni bro HH. Terima kasih.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…