HASRULHASSAN.COM


LIKE Tanda Sokongan

Sertai Group Ini

Join Kedai Online Shopping Murah

Thursday, July 14, 2016

Niena Baharun Tetiba Hot


Nama pelakon baru Niena Baharun tetiba menjadi hot di blog ini sejak drama Sayangku Kapten Mukhriz mendapat perhatian penonton sejak ditayangkan di TV3 setiap petang jam 7:00 malam. Mungkin penonton suka kot dengan gelagat dan lakonan Niena Baharun di dalam drama ini.

Saya baru kesempatan menontonnya sekali (14 Julai 2016) ... dan yang menariknya ia paparkan lokasi memancing saya di Lumut .. hoho. Dan bila tengok drama ni, blur pula saya dibuatnya ... tak tahu pula ada tempat-tempat cantik di Lumut tu yang saya dan keluarga belum jejaki lagi.

Niena Baharun, Pelakon Sayangku Kapten Mukhriz Tetiba Hot

Penangan Niena Baharun telah menyebabkan blog saya menerima kunjungan yang agak tinggi pada minggu ini. Mungkin ia gara-gara saya pernah menulis mengenai drama lakonannya di dalam Cinta Teruna Kimchi.

Mestilah dapat trafik tinggi, Niena Baharun, berasal dari Kelantan ... orangnya berwajah cantik dan single pulak tu.
Foto Niena Baharun
Cantik kan? kan kan ... dan lihat keyword Niena Baharun yang masuk ke blog saya minggu ini .. tak banyak variasi, cuma nama Niena Baharun dan Niena Baharun Seksi ... uhh ..

Ramai juga yang tetiba rasa nak kenal dengan Niena Baharun, dan pastinya mereka nak lihat gambar-gambar cun melecun Niena Baharun yang sememangnya bertudung.
Niena Baharun Seksi

Gambar-Gambar Niena Baharun

Gambar dan foto Niena Baharun - Pelakon Sayangku Kapten Mukhriz
Foto Hot Niena Baharun
Foto Niena Baharun yang Cun Melecun
Gambar cun Niena Baharun
Niena Baharun Tetiba Hot
Niena Baharun Maldives
Niena Baharun Tetiba Hot
Niena Baharun Tetiba Hot

Kredit: Instagram Niena Baharun


Niena Baharun Tetiba Hot
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive