Langkau ke kandungan utama

Komisen Dari Rahsia Uber - Jana Income Tanpa Bawa Kereta

Komisen Dari Rahsia Uber - Jana Income Tanpa Bawa Kereta. Alhamdulillah, rezeki Allah S.W.T nak bagi. Sejak saya perkenalkan cara-cara nak jana income menerusi Uber, ramai yang telah ambil peluang keemasan buat duit dengan aplikasi online Uber dan UberDost. Sehingga semalam, komisen yang telah saya peroleh sudah hampir mencecah 4 angka.

Paling seronok komisen yang saya dapat dibayar setiap minggu. Jadi, dapatlah income secara mingguan yang dapat bantu saya tampung beberapa perbelanjaan kecil di rumah. Sebagai house husband yang bergantung dengan income online ini, ia satu sumber yang baik bagi diri saya.

Komisen Dari Rahsia Uber - Jana Income Tanpa Bawa Kereta

Setakat entri ini ditulis, saya telah berjaya mendapat komisen dari Rahsia Uber sebanyak RM880.00 (terkumpul) sejak saya mendaftar dan mengetahui rahsia ini sekitar pertengahan Mei 2016. Saya ambil masa untuk mencuba sistem yang ada, dan ketahui cara-cara nak jana income menerusi Uber tanpa perlu bawa kereta.
Jana Pendapatan Dengan Uber tanpa bawa kereta sendiri
Andai saya rajin dari mula, tentu saya sudah berjaya dapat income yang lumayan. Tapi, itulah .. dok sibuk sangat dengan beberapa post advertorial dari beberapa pengiklan, saya terlupa nak update dan korek ilmu Rahsia Uber ini. Bila dah mula lambat, maka income yang dapat pun slowlah skit.

Tapi, tidak bermakna saya akan lepaskan peluang untuk jana income sampingan yang mudah ini dengan Uber. Setelah mendapat tahu akan cara-cara dan teknik untuk peroleh income, saya pun bermula sedikit demi sedikit. Alhamdulillah, hasilnya seperti yang anda nampak di atas.

[Baca] Income Online Dari Rahsia Uber

Jika nak lagi lumayan, dapat income sehingga ribuan ringgit setiap minggu dengan Uber ini, maka anda perlu dapatkan Rahsia Uber yang telah ditulis oleh seorang bekas pemandu Uber ini. Anda hanya perlu gunakan sistem dalam Uber yang telah tersedia untuk anda peroleh income tanpa perlu bawa kereta. Sistem yang dimaksudkan ialah UberDost.

Berminat nak tahu? Boleh dapatkan butiran menerusi panduan yang telah tersedia ini - Rahsia Uber.

Komisen Dari Rahsia Uber - Jana Income Tanpa Bawa Kereta
Setelah anda baca panduan tersebut, anda boleh terus bermula ... apa yang perlu anda ada atau sediakan hanyalah nombor telefon dan nombor pendaftaran rakan-rakan anda yang ada kereta sahaja. :). Dan anda tidak perlu pun keluar rumah atau memandu kereta untuk dapatkan komisen dari Uber. Sistem Uber itu sendiri akan bantu anda. In Sha Allah.

Dapatkan dan ketahui cara-caranya di sini - Rahsia Uber.

Semoga anda berjaya.

advertisement


Komen Pembaca ...

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …