Langkau ke kandungan utama

Rahsia Blog Biasa Mendapatkan 40K Pageviews Sehari

Rahsia Blog Biasa Mendapatkan 40K Pageviews (PV) Sehari. Sebenarnya dah lama saya nak dedahkan rahsia trafik tinggi ini, tetapi asyik tertunda sahaja dengan pelbagai perancangan lain. Alhamdulillah, hari ini ... saya rasa senang sikit untuk bercerita dan mendedahkan kepada anda satu teknik yang menjadi rahsia untuk sebuah blog biasa mendapatkan trafik sehingga 20,000 - 40,000 pageviews sehari!

Jika anda mempunyai blog yang mahu mendapatkan trafik yang tinggi, mungkin anda boleh gunakan kaedah yang saya dedahkan ini. Mengapa saya beritahu rahsia dan kaedah ini kepada anda? Sebabnya ialah .. saya tidak mahu anda hari-hari merasa kecewa dengan statistik trafik blog anda. Saya dah lihat ramai blogger yang jenuh fikirkan cara untuk tingkatkan trafik blog, tetapi tidak berjaya.

Rahsia Blog Biasa Mendapatkan 40K Pageviews (PV) Sehari

Rahsia Blog Biasa Mendapatkan 40K Pageviews (PV) Sehari
Rahsia Blog Biasa Mendapatkan 40K Pageviews (PV) Sehari
Paling sedih ialah, artikel dan post berbayar yang blogger tulis sukar mendapat pageviews yang tinggi, sehingga segan nak beritahu pada pengiklan. Disebabkan itu, pengiklan mula menjauhkan diri untuk mempelawa blogger bagi melakukan review serta advertorial untuk bisnes dan produk mereka. Ini membuatkan blog yang biasa-biasa dipencilkan, dan jarang mendapat peluang untuk jana income menerusi penulisan artikel - review dan advertorial.

Teknik dan Kaedah Ini Sah

Kaedah rahsia yang saya ingin beritahu anda ini adalah bukan satu kesalahan. Malah, saya anjurkan untuk anda gunakan kaedah ini. Sebabnya:

  1. Trafik yang diperoleh adalah benar, sah dan berkualiti.
  2. Sesuai untuk blog biasa-biasa yang kurang pengikut.
  3. Trafik bukan dihasilkan oleh robot.
  4. Trafik datang dari pelbagai sumber, tetapi menerusi satu platform.
  5. Ia bantu artikel anda dibaca oleh orang lain.
  6. Ia bantu mempromosikan blog anda.
  7. Anda boleh tentukan julat jumlah trafik yang anda mahukan untuk satu-satu entri itu
  8. Trafik ke satu-satu entri adalah berdasarkan kepada keyword yang anda tentukan.
  9. Ia akan meningkatkan income Adsense atau mana-mana platform pengiklanan PPV, CPM, CPUV ... yang mementingkan jumlah trafik atau hits.

    Pendedahan Teknik Rahsia

    Kaedah atau teknik rahsia apakah yang digunakan?

    Anda boleh dapatkan trafik blog sehingga 40K PV sehari malah lebih dengan menggunakan servis yang disediakan oleh Lynk.my.

    Dengan mendaftar di Lynk.my secara percuma, anda boleh naikkan trafik blog anda dari hanya ratus-ratus PV sehari menjadi ribu-ribu malah puluhan ribu PV seperti yang telah saya buktikan. Ia memang mujarab. Dengan trafik yang mencanak naik ini, ia akan berikan impak positif kepada..
    1. Pengiklan suka dengan jumlah trafik yang dijana untuk post advertorial dan review.
    2. Income Adsense anda bertambah sehingga 50-70% dari kebiasaan.
    3. Blog anda mendapat tafik yang sangat bagus, ranking Alexa juga diperbaharui.

    Cuba lihat jumlah trafik yang dijana oleh Lynk.my untuk blog saya ini dalam tempoh sehari menggunakan servis Lynk.my. Itupun saya hadkan supaya entri tersebut untuk menerima trafik dalam julat 1,000 - 2,000 PV sahaja sehari. Walaupun dihadkan, anda akan terpegun apabila trafik blog anda mencanak-canak lebih daripada apa yang anda impikan sebelum ini.
    Rahsia Blog Biasa Mendapatkan 40K Pageviews (PV) Sehari
    Apa yang perlu dilakukan adalah:
    1. Daftar percuma di Lynk.my
    2. Akses ke bahagian Advertiser
    3. Letakkan link atau URL yang mahu menerima julat trafik yang dikehendaki
    4. Dan biarkan Lynk.my bekerja untuk naikkan trafik entri/blog anda.

    Cukup mudah bukan? Inilah rahsia tersembunyi untuk mendapatkan trafik yang tinggi sehingga 20K PV sehari. .. malah seperti saya tunjukkan di awal ... boleh dapat sehingga 41K PV dalam sehari!

    Nak lihat bagaimana Lynk.my mempromosikan blog dan entri anda? Cuba anda klik pautan ini - http://lynk.my/AUm

    Ia merupakan link yang telah dijana secara automatik oleh Lynk.my supaya blog anda menerima trafik yang telah anda tetapkan di ruangan setting dashboard Advertiser di Lynk.my. Apa yang dilakukan oleh Lynk.my ... ialah mempromosikan link atau url entri dan blog anda kepada ribuan pengguna dan ahli lynk yang lain.

    Oh ya, anda juga boleh menjana income menerusi Lynk.my ini, boleh baca review ringkas saya mengenainya di entri ini - Contest Review Lynk.my 2015

    Jadi, kini anda sudah tahu. Terpulang kepada anda untuk gunakan perkhidmatan dari Lynk.my ini agar boleh memberikan sedikit impak positif kepada blog anda.

    Selamat mencuba.

    p.s: Kaedah ini tidak terhad untuk blog, malah boleh untuk laman web, laman perniagaan, fanpage, landing page, squeeze page, youtube dan sebagainya termasuklah link affiliate.



    Dah baca post berikut:

    advertisement


    Komen Pembaca ...

    1. terbaik panduannya nak try juga le..ehehe

      BalasPadam
    2. terbaik teknik ne nak cuba la..

      BalasPadam
    3. Balasan
      1. Terima kasih .. semoga apa yang saya kongsikan ini akan luapkan semangat untuk terus menulis blog

        Padam
    4. Assalammualaikum..syukur alhamdulillah..terima kasih banyak Bro HH kerana tidak pernah kedekut berkongsi ilmu dan rahsia kejayaan..PC sangat berbesar hati mengenali ramai blogger walau di alam maya yang tidak berkira berkongsi ilmu yang dimiliki..subhan Allah..moga memberi manfaat kepada kita semua dunia akhirat.ameen.

      BalasPadam
      Balasan
      1. In Sha Allah, terima kasih kerana terus sudi baca blog saya yang tidak seberapanya ini.

        Padam
    5. hebat blog tuan...boleh la nak mencuba ni...hehe

      BalasPadam
    6. wow. menarik tu . boleh la sy cuba2 test sebagai pengiklan di lynk.my

      BalasPadam
      Balasan
      1. Cubalah, saya yakin tak rugi punya.

        Padam
    7. Terima kasih HH . nak cuba jugak lah :),

      BalasPadam
    8. tirri ma kaa sheeehhhh !!!

      BalasPadam
    9. tq for sharing sifu :)

      BalasPadam
    10. Balasan
      1. Terima kasih Nur Sabrina ... :)

        Padam
    11. Alhamdulillah...
      Perkongsian yang amat2 berguna bagi newbies..

      Terima kasih tuan diatas segala ilmu yang dicurah ke dalam blog ini..banyak membantu saya..

      Jom singgah AlongMisuari.com

      BalasPadam

    Catat Ulasan

    Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

    Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

    Popular

    Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

    Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

    Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

    Tak a…

    Telinga Berdesing Bawa Petanda

    Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

    Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
    Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

    Cara Padam Akaun Facebook

    Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

    Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

    Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
    Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …