Langkau ke kandungan utama

Peluang Pendapatan Sampingan Dengan UBER

Peluang Pendapatan Sampingan Bersama UBER di Hari Raya ini. Peluang buat duit semasa raya ini terbuka sangat luas buat pemandu-pemnadu Uber. Tentu ramai pelanggan yang mahu menggunakan perkhidmatan Uber dan juga Grabcar semasa cuti perayaan yang agak panjang bagi setengah orang. Kerana apa? Kerana kemungkinan ramai pemandu teksi (khususnya) yang akan bercuti berhari raya.

Pemandu-pemandu Uber di Johor, Kuala Lumpur dan Penang pasti tidak melepaskan peluang meraih pendapatan sampingan yang lumayan. Dan paling best, ada tawaran dan bonus istimewa disediakan untuk mereka, termasuklah mereka yang menggunakan UberDost, iaitu salah satu cara menjana income dari Uber tanpa perlu membawa kereta atau menjadi pemandu Uber. Nak tahu? Baca ni - Rahsia Uber.

Peluang Pendapatan Sampingan Dengan UBER

Peluang Pendapatan Sampingan Bersama UBER
Saya pasti ramai yang tidak tahu Rahsia Uber ini. Anda mungkin sekadar tahu, untuk mendapat peluang jana pendapatan sampingan adalah dengan menjadi pemandu Uber, tetapi sebenarnya ada dua lagi cara untuk meraih pendapatan lumayan menerusi Uber. Saya ada cerita di post berikut - Bagaimana Buat Duit dari Uber Tanpa Bawa Kereta

Untuk menjadi pemandu Uber misalnya, anda memerlukan dokumen-dokumen berikut sebagai syarat untuk mula menjana income menerusi Uber:
  1. Kad Pengenalan
  2. Lesen Memandu yang sah
  3. Cover Note insuran kereta yang mahu didaftarkan di Uber

Jika berminat untuk menjadi pemandu Uber, sila isikan borang di bawah ini untuk Pradaftar sebagai pemandu Uber, in Sha Allah, anda akan dihubungi menerusi SMS sebaik sahaja mengisi borang yang disediakan. Malah, anda akan diberikan lokasi tempat dan masa untuk pendaftaran penuh dan pengesahan sebagai pemandu Uber. (*Sila berikan masa selama 48 jam untuk menerima SMS dari Uber)

Borang Pradaftar Sebagai Pemandu Uber MalaysiaIsikan butiran di atas dengan sempurna, jika tidak .. anda akan terlepas peluang ini kerana anda boleh berjimat sebanyak RM25 untuk proses pemeriksaan latar belakang yang kini ditawarkan percuma sehingga 18 Julai 2016. Amacam? Peluang terbaik untuk dapatkan sedikit pendapatan sampingan bersama Uber di Hari Raya ini.

Jika borang di atas tidak dipaparkan, anda boleh isi (alternatif) borang tersebut menerusi pautan ini - [+] Borang Pradaftar Pemandu Uber

Jika anda merasakan anda sukar untuk dapat income sampingan sebagai pemandu Uber, boleh ketahui kaedah lain dengan mendapatkan panduan buat duit Uber tanpa bawa kereta menerusi pautan ini - [+] Rahsia Uber

Semoga anda berjaya.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …