Langkau ke kandungan utama

Income Online Rahsia Uber

Tahu mengenai Uber kan? Saya sebelum ini ada cerita mengenai Buat Duit Dengan Uber Tanpa Bawa Kereta. Hari ini, saya nak tunjukkan kepada anda bagaimana saya dah menerima income dalam masa seminggu saya join, dan memberitahu mengenai Rahsia Uber ini. Alhamdulillah, saya sudah dapat income online pertama saya menerusi Rahsia Uber.

Saya tidak perlu keluar rumah pun untuk buat duit dengan Uber ni. Tak perlu jadi pemandu, tetapi saya boleh dapat komisen sehingga RM280 sehari!. Itupun saya cuma buat secara santai dan tak secara serius mengadap komputer saya.

Income Online Dari Rahsia Uber

Income Online Rahsia Uber
Sebenarnya ada beberapa cara nak buat duit dengan Uber ini. Salah satunya ialah dengan menjadi pemandu Uber. Tapi, bukan semua orang suka nak memandu ke sana ke mari mengejar trip dan mendapat upah Uber. Ada beberapa cara lain untuk jana pendapatan dengan Uber ni.

Selain mendapatkan income online memperkenalkan Rahsia Uber, anda juga boleh dapat income dengan memperkenalkan pemandu Uber. Apabila pemandu Uber itu melengkapkan sejumlah trip, anda akan dapat komisen yang agak lumayan. Dan paling menarik, setiap bulan ada bonus khas yang diberikan oleh Uber kerana kerajinan anda .. huhu

Cuba lihat email yang saya terima di bawah ini, ia adalah salah satu promosi terkini yang diberikan oleh Uber untuk golongan mereka yang mahu buat duit tanpa bawa kereta Uber.
Buat duit dengan Uber tanpa bawa kereta
Ini adalah promosi khas sempena Raya untuk mereka yang dah daftar dengan Uber (tanpa perlu bawa kereta) ... anda akan dibayar RM250 bagi setiap 25 trip lengkap yang telah pemandu Uber yang anda perkenalkan selesaikan. Menarik tak?

Dan bagi pemandu Uber, bukannya susah sangat nak buat 25 trips dalam satu hari ni. Apatah lagi jika beliau berada di bandar besar seperti Kuala Lumpur, Johor Bahru atau Penang.

Amacam? Ok tak?
Income Online Rahsia Uber
Nak tahu lebih lanjut cara nak buat duit dengan Uber tanpa perlu bawa kereta? Dapatkan panduan yang telah disediakan kepada anda ini:

[+] Rahsia Uber - Buat Duit Tanpa Perlu Bawa Kereta

Ramai yang dah berjaya buat. Dan saya antara salah satu yang dah buat duit dengan Rahsia Uber.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Wah menarik info ni untuk dapatkan duit tambahan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang menarik .. skrang ada promosi dari Uber, komisen satu trip RM10 ..

      Padam
  2. mnarik rahsia uber ni..

    belum berkesempatan utk mencuba..

    BalasPadam
  3. saya pun dah banyak dapat promo code bila promote dekat kawan2. haha. xperlu susah2 fkir nak bayar

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…