Income Online Rahsia Uber

Tahu mengenai Uber kan? Saya sebelum ini ada cerita mengenai Buat Duit Dengan Uber Tanpa Bawa Kereta. Hari ini, saya nak tunjukkan kepada anda bagaimana saya dah menerima income dalam masa seminggu saya join, dan memberitahu mengenai Rahsia Uber ini. Alhamdulillah, saya sudah dapat income online pertama saya menerusi Rahsia Uber.

Saya tidak perlu keluar rumah pun untuk buat duit dengan Uber ni. Tak perlu jadi pemandu, tetapi saya boleh dapat komisen sehingga RM280 sehari!. Itupun saya cuma buat secara santai dan tak secara serius mengadap komputer saya.

Income Online Dari Rahsia Uber

Income Online Rahsia Uber
Sebenarnya ada beberapa cara nak buat duit dengan Uber ini. Salah satunya ialah dengan menjadi pemandu Uber. Tapi, bukan semua orang suka nak memandu ke sana ke mari mengejar trip dan mendapat upah Uber. Ada beberapa cara lain untuk jana pendapatan dengan Uber ni.

Selain mendapatkan income online memperkenalkan Rahsia Uber, anda juga boleh dapat income dengan memperkenalkan pemandu Uber. Apabila pemandu Uber itu melengkapkan sejumlah trip, anda akan dapat komisen yang agak lumayan. Dan paling menarik, setiap bulan ada bonus khas yang diberikan oleh Uber kerana kerajinan anda .. huhu

Cuba lihat email yang saya terima di bawah ini, ia adalah salah satu promosi terkini yang diberikan oleh Uber untuk golongan mereka yang mahu buat duit tanpa bawa kereta Uber.
Buat duit dengan Uber tanpa bawa kereta
Ini adalah promosi khas sempena Raya untuk mereka yang dah daftar dengan Uber (tanpa perlu bawa kereta) ... anda akan dibayar RM250 bagi setiap 25 trip lengkap yang telah pemandu Uber yang anda perkenalkan selesaikan. Menarik tak?

Dan bagi pemandu Uber, bukannya susah sangat nak buat 25 trips dalam satu hari ni. Apatah lagi jika beliau berada di bandar besar seperti Kuala Lumpur, Johor Bahru atau Penang.

Amacam? Ok tak?
Income Online Rahsia Uber
Nak tahu lebih lanjut cara nak buat duit dengan Uber tanpa perlu bawa kereta? Dapatkan panduan yang telah disediakan kepada anda ini:

[+] Rahsia Uber - Buat Duit Tanpa Perlu Bawa Kereta

Ramai yang dah berjaya buat. Dan saya antara salah satu yang dah buat duit dengan Rahsia Uber.

6 comments.. read them below or add one

emalin mohd emalin mohd June 22, 2016
Wah menarik info ni untuk dapatkan duit tambahan
Hasrul Hassan Hasrul Hassan June 22, 2016
Memang menarik .. skrang ada promosi dari Uber, komisen satu trip RM10 ..
Jie Susanos Jie Susanos June 22, 2016
mnarik rahsia uber ni..

belum berkesempatan utk mencuba..
Amy J Amy J June 22, 2016
saya pun dah banyak dapat promo code bila promote dekat kawan2. haha. xperlu susah2 fkir nak bayar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.