Iklan TV Aidilfitri 2016 AEON - Kisah Keluarga Nek Wan

Maka bermulalah iklan TV untuk Aidilfitri 2016. Kali ini saya nak kongsikan iklan Raya Aidilfitri 2016 daripada AEON, salah satu jenama untuk pusat membeli belah terkemuka di Malaysia. Siapa yang tak kenal nama Jaya Jusco yang telah dijenamakan menjadi AEON Jusco.

Iklan TV Aidilfitri 2016 AEON - Kisah Keluarga Nek Wan

Iklan TV Aidilfitri 2016 AEON - Kisah Keluarga Nek Wan
Iklan TV Aidilfitri 2016 daripada AEON memaparkan kisah dan gelagat keluarga Nek Wan bershopping raya. Iklan tanpa dialog ini memaparkan bagaimana keluarga Nek Wan teruja untuk membeli-belah di AEON sempena hari raya 2016.

Jom saksikan video iklan TV Ceria Aidilfitri 2016 daripada AEON ini ... oh ya, ada contest khas untuk anda ... Facebook Ceria Aidilfitri 2016, di mana anda berpeluang menang hadiah sebahagian duit raya sejumlah RM10,000. Apa yang perlu anda buat ialah Like, Share dan Menang ... menerusi laman Facebook. Contest ini telah bermula sejak 10 Jun yang lalu ...

Video Ceria Aidilfitri AEON 2016 - Kisah Keluarga Nek Wan


Terhibur dengan video iklan TV dari AEON? Ok, sekarang sedikit info mengenai kontest Ceria Aidilfitri AEON 2016. Semoga berjaya ... huhu ... manalah tahu rezeki raya tahun ni .. in Sha Allah.

Untuk sertai, login ke akaun FB anda dan terus ke sini - http://lynk.my/3BlH
 
Contest Facebook - Ceria Aidilfitri AEON 2016 - Hadiah Duit Raya


6 comments.. read them below or add one

Mrs. A Mrs. A June 21, 2016
Terima kasih atas perkongsian.
Nak menang duit raya jugak hiks
Azni Azni June 21, 2016
Tak berapa mengancam iklan ni kan...
Hasrul Hassan Hasrul Hassan June 21, 2016
Hehehe.. tak join pun. :P
Hasrul Hassan Hasrul Hassan June 21, 2016
Ok .. selamat mencuba. Mana tahu kan ..

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.