Maka bermulalah iklan TV untuk Aidilfitri 2016. Kali ini saya nak kongsikan iklan Raya Aidilfitri 2016 daripada AEON, salah satu jenama untuk pusat membeli belah terkemuka di Malaysia. Siapa yang tak kenal nama Jaya Jusco yang telah dijenamakan menjadi AEON Jusco.

Iklan TV Aidilfitri 2016 AEON - Kisah Keluarga Nek Wan

Iklan TV Aidilfitri 2016 AEON - Kisah Keluarga Nek Wan
Iklan TV Aidilfitri 2016 daripada AEON memaparkan kisah dan gelagat keluarga Nek Wan bershopping raya. Iklan tanpa dialog ini memaparkan bagaimana keluarga Nek Wan teruja untuk membeli-belah di AEON sempena hari raya 2016.

Jom saksikan video iklan TV Ceria Aidilfitri 2016 daripada AEON ini ... oh ya, ada contest khas untuk anda ... Facebook Ceria Aidilfitri 2016, di mana anda berpeluang menang hadiah sebahagian duit raya sejumlah RM10,000. Apa yang perlu anda buat ialah Like, Share dan Menang ... menerusi laman Facebook. Contest ini telah bermula sejak 10 Jun yang lalu ...

Video Ceria Aidilfitri AEON 2016 - Kisah Keluarga Nek Wan


Terhibur dengan video iklan TV dari AEON? Ok, sekarang sedikit info mengenai kontest Ceria Aidilfitri AEON 2016. Semoga berjaya ... huhu ... manalah tahu rezeki raya tahun ni .. in Sha Allah.

Untuk sertai, login ke akaun FB anda dan terus ke sini - http://lynk.my/3BlH
 
Contest Facebook - Ceria Aidilfitri AEON 2016 - Hadiah Duit Raya


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

6 Komen

Terima kasih atas perkongsian.
Nak menang duit raya jugak hiks

Reply

Tak berapa mengancam iklan ni kan...

Reply

Hehehe.. tak join pun. :P

Reply

Ok .. selamat mencuba. Mana tahu kan ..

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.