Uhh makin meriah dah, masing-masing dah keluarkan iklan untuk Hari Raya 2016, dan termasuklah dari Maybank yang telah memuat-naik TVC iklan raya 2016 bertajuk Maybank Jom Raya 2016. Dalam iklan TV ini, ada dimuatkan sekali lagu raya baru ... :) iaitu lagu korperat Maybank untuk Hari Raya.

Ia dinyanyikan oleh kakitangan Maybank dari Malaysia dan juga Indonesia ... huhu ...

Iklan Lagu Maybank Jom Raya 2016

Iklan Lagu Maybank Jom Raya 2016
Berikut adalah deskripsi yang ditulis di saluran YouTube Maybank untuk lagu dan iklan Maybank Jom Raya 2016:

Hari Raya is about getting together with our loved ones to seek forgiveness, embrace the spirit of togetherness and create long-lasting memories.

The video features talented Maybankers from Malaysia and Indonesia, following the beat of our Maybank Corporate Song - a sincere Hari Raya greeting from the bottom of our hearts to you.

Follow us on MyMaybank (Smule) – find the song #MaybankJomRaya, sing-a-long to it and post on your Facebook and Instagram. Let the song unites us together. Have a joyous Hari Raya!

Eceh, ada Smule la Maybank ni ... siapa nak nyanyi sekali dengan awek yang ada dalam iklan lagu raya Maybank Jom Raya 2016 ni  .. leh la cari lagu tu ye .. ekekeke.

Enjoy the lagu ... huhu ...Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

Komen anda:

Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.