Langkau ke kandungan utama

Hasil Jualan Afilliate Guna Teknik Promosi Percuma Facebook

Hasil Jualan Afilliate Guna Teknik Promosi Percuma FB. Anda dah muat turun ebook percuma - Teknik Free FB yang saya kongsikan sebelum ini tak? Jika belum baik lakukannya sebelum link tersebut ditutup untuk anda akses. Saya dah download ebook tersebut, dan saya mahu tunjukkan hasil yang telah saya peroleh mempraktikkan ilmu yang ada dalam ebook percuma tersebut.

Cuba anda lihat paparan di bawah ini. Ia adalah jumlah jualan (sales) yang telah saya terima dari satu program affiliate menggunakan teknik promosi percuma yang terkandung dalam ebook Teknik Free FB. Hanya ikuti tips dan nasihat, serta langkah demi langkah yang diberitahu dalam ebook tersebut, dan tunggu .. hasil jualan yang akan dijana menerusi teknik promosi percuma Facebook ini.

Hasil Jualan Produk Affiliate Guna Teknik Promosi Percuma Facebook

Apa yang saya paparkan di atas cuma sebahagian daripada beberapa produk affiliate yang berjaya mendapat jualan menggunakan teknik percuma promosi di Facebook ini. Itupun saya tak lakukan secara intensif sebab saya lebih suka mendahulukan trafik blog ini .. huhuhu.

Secara santai, dan sekadar nak uji teknik promosi yang dicadangkan dalam ebook tersebut, dapatlah saya beberapa ratus ringgit. Anda tak nak cuba ke teknik promosi percuma di Facebook ni? Alaahhhh .. download je ebook tu .. bukan kena bayar pun. Ilmu percuma ... yang boleh berikan anda sikit income .. tak mo ke?

Preview Percuma Ebook Promosi Percuma Facebook

Ok... camnilah, saya bagi anda lihat muka surat 1 - 4 ebook percuma ini.


Apabila disebut sebagai menggunakan teknik promosi percuma di Facebook, apa yang penting ialah usaha dan kerajinan. Kalau anda rajin, maka banyaklah hasilnya. Nak cepat kalu ... tu kena refer guna FBAds yang mungkin kosnya agak tinggi jika tanpa ilmu yang betul.

Lihat balik income yang saya terima hasil promosi produk affiliate yang kat atas tu .. tengok langkau tarikhnya komisen dijana. Nampak? Kalau yang tak ada sales tu, maksudnya saya tak buatlah promosi guna teknik ni .. atau dengan kata lain - MALAS... ekekek... bila rajin ...  nampak jualan RM100 terhasil. Sehari sale RM100 duduk depan komputer .. buka FB ... kira oklah kan? Saya bukan jenis nak tamak haloba. Janji apa yang saya kongsikan tu telah berjaya hasilkan sesuatu gunakan teknik ni.

Jadi? Macamana? Nak dapatkan versi penuh teknik promosi percuma FB ni tak?

Download sekarang di pautan ini [+] Tawaran Sulit - Teknik Promosi Free di FB (Download Percuma)

Hanya isikan nama dan email anda. Begitu mudah. Dapat je ebook percuma tu, terus je buat .. dan lihat hasilnya.

Yang bagusnya teknik ini ialah ... ia juga bantu blog saya untuk naikkan trafik. Dan cabang income menerusi Adsense pula diraih... haaa kan sel-sel otak dah bergabung. Dapat sale dan komisen promosi affiliate, pastu trafik blog naik, pastu dapat income Adsense, pastu ... pastu kena tengok video iklan raya 2016 #lepastu .. hehehe..

Nih screenshot trafik blog:
Baca je ebook, dan anda akan tahu teknik dan caranya sehingga terhasil apa yang saya dapat di atas ..

Download sekarang di pautan ini [+] Tawaran Sulit - Teknik Promosi Free di FB (Download Percuma)

Sekali lagi nak kabo .. percuma je. Ilmu mahal diberikan percuma, oleh orang yang bukan calang pula tu. Ada pengalaman sebenar. So, apa tunggu lagi .. jangan takat tengok je saya sensorang dapat income online daripada affiliate, saya pun nak tengok kejayaan anda.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…