Langkau ke kandungan utama

Komisen Pertama Involve Asia

Alhamdulillah, saya sudah terima komisen pertama daripada program affiliate Involve Asia. Kalau anda masih tidak tahu mengenai Involve Asia, saya pernah ceritakannya di entri ini - Peluang Jana Income Bersama Involve Asia. Ia membuka peluang untuk blogger Malaysia jana income tambahan menerusi promosi produk-produk affiliate daripada beberapa jenama terkenal antaranya Lazada, Bonia. Hotel.com, MakanDeal, RinggitPlus dan banyak lagi.

Memang banyak merchant dalam Involve Asia yang boleh anda promosikan untuk mendapatkan komisen sehingga 10% harga barang. Malah, ada yang bayar anda sehingga 3 angka untuk setiap pendaftaran program yang mereka anjurkan. Jadi, ia satu program lumayan untuk blogger malah sesiapa sahaja yang sentiasa online di internet.

Komisen Pertama Involve Asia

Komisen Pertama Involve Asia
Dengan progam affiliate Involve Asia, anda boleh promosikan produk-produk tertentu, contohnya Bonia dalam group FB yang ramai kaum wanita yang minat pakaian, aksesori dan beg jenama Bonia. Anda boleh juga promosikan produk daripada RinggitPlus berkaitan kewangan dalam forum kewangan. Malah, anda boleh promosikan produk dari Apple Inc, Photobook dan banyak lagi kepada rakan-rakan anda. Sesuaikan dengan minat, hobi dan kemahiran anda.

Ia boleh menjadi antara sumber income sampingan yang agak baik jika anda tahu mempromosikannya dengan betul. Cubalah, pendaftaran untuk program affiliate Involve Asia adalah percuma .. jadi, ini bermakna anda boleh anda kedai online sendiri tanpa modal besar ... dan tanpa perlu pun anda simpan stok. Buat Page, buat blog dan promosikan produk-produk terlaris daripada jenama-jenama terkenal yang ada di dalam Involve Asia.

Boleh daftar menerusi pautan di bawah ini.

[Daftar Percuma Involve Asia] http://dashboard.shopstylers.com/signup/2517

Dan kalau ada masalah untuk cara mendaftar, boleh rujuk post yang telah saya tulis di artikel ini - Cara Daftar Affiliate Percuma Involve Asia

Semoga berjaya.


Komen

  1. alhamdulillah moga bertambah2 lagi rezeki HH ;)

    BalasPadam
  2. Tahniah bro HH. Boleh cuba juga nanti.

    BalasPadam
  3. Lepas ni boleh dapat lagi jika macam ni.

    BalasPadam
  4. Tahniah bro HH. Dapat banyak juga tu.

    BalasPadam
  5. Fyna nak try lah nnt. Thanks perkongsian nih.

    BalasPadam
  6. Tahniah. boleh cuba nanti

    BalasPadam
  7. maaf nak tnya HH. kalau tuk akaun tu. apa maknanya yg ni ek. nk isi aper? dibahagian: Routing / ABA / Swift Number

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Jualan Big Baby Fair - Diskaun 80% Pelbagai Jenama Terkemuka

Jualan Big Baby Fair - Diskaun sehingga 80% pelbagai jenama terkemuka. Wow .. tawaran cukup menarik yang sememangnya mendapat perhatian saya. Dengan penantian kelahiran baby baru, saya anggap kempen jualan Big Baby Fair ini bagai 'pucuk dicita ulam mendatang'.

Saya juga pasti, para ibu bapa yang mempunyai anak kecil akan tertarik dengan pelbagai tawaran menarik dan diskaun yang diberikan oleh Lazada - salah satu gedung beli-belah online yang popular dan terbesar di rantau ini.
Big Baby Fair oleh Lazada Malaysia - Peluang Jimat Banyak Untuk Produk Bayi Sebagai seorang bapa yang setuju dengan gaya hidup yang mementingkan penjimatan dan perbelanjaan secara berhemah, saya sangat mengalu-alukan kempen ini. Anda bagaimana? Takkan tak teruja kot?

Dengan peningkatan kos sara hidup, anda sewajarnya merancang dengan lebih baik dalam membuat sebarang pembelian. Saya dapat lihat matlamat ini cuba dijayakan oleh Lazada menerusi kempen ini. Ia satu kempen menarik dari Lazada khas buat ibu b…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Tukar Password Streamyx dan TM WiFi Secara Online

Cara tukar password Streamyx dan Wifi secara online. Saya sebenarnya dah lama nak kongsikan mengenai tatacara untuk tukar kata laluan (password) streamyx serta TM Wifi secara online. Sebelum ini, saya tercari juga tutorial mengenai cara nak gantikan password lama servis internet Streamyx ini, tapi susah nak jumpa. Jadi, untuk memudahkan saya di kemudian hari, maka saya sediakan panduan ringkas ini. In Sha Allah, ia mungkin berguna untuk panduan rakan-rakan pengunjung dan pembaca budiman yang lain.

Mengapa perlu tukar? Selalunya saya akan tukar password Streamyx dan TM Wifi apabila saya merasakan ada seseorang sudah tahu kata laluan yang saya gunakan untuk akses internet menerusi akaun Streamyx, sama juga dengan TM Wifi. Ia juga adalah langkah saya untuk had capaian internet untuk anak-anak saya apabila nampak lambang TM Wifi yang disediakan di sesetengah lokasi. Al maklumlah, anak-anak sekarang dah pandai guna gajet sendiri. Bila tahu ada lokasi akses TM Wifi, mulalah mereka berdampin…