Komisen Pertama Involve Asia

Alhamdulillah, saya sudah terima komisen pertama daripada program affiliate Involve Asia. Kalau anda masih tidak tahu mengenai Involve Asia, saya pernah ceritakannya di entri ini - Peluang Jana Income Bersama Involve Asia. Ia membuka peluang untuk blogger Malaysia jana income tambahan menerusi promosi produk-produk affiliate daripada beberapa jenama terkenal antaranya Lazada, Bonia. Hotel.com, MakanDeal, RinggitPlus dan banyak lagi.

Memang banyak merchant dalam Involve Asia yang boleh anda promosikan untuk mendapatkan komisen sehingga 10% harga barang. Malah, ada yang bayar anda sehingga 3 angka untuk setiap pendaftaran program yang mereka anjurkan. Jadi, ia satu program lumayan untuk blogger malah sesiapa sahaja yang sentiasa online di internet.

Komisen Pertama Involve Asia

Komisen Pertama Involve Asia
Dengan progam affiliate Involve Asia, anda boleh promosikan produk-produk tertentu, contohnya Bonia dalam group FB yang ramai kaum wanita yang minat pakaian, aksesori dan beg jenama Bonia. Anda boleh juga promosikan produk daripada RinggitPlus berkaitan kewangan dalam forum kewangan. Malah, anda boleh promosikan produk dari Apple Inc, Photobook dan banyak lagi kepada rakan-rakan anda. Sesuaikan dengan minat, hobi dan kemahiran anda.

Ia boleh menjadi antara sumber income sampingan yang agak baik jika anda tahu mempromosikannya dengan betul. Cubalah, pendaftaran untuk program affiliate Involve Asia adalah percuma .. jadi, ini bermakna anda boleh anda kedai online sendiri tanpa modal besar ... dan tanpa perlu pun anda simpan stok. Buat Page, buat blog dan promosikan produk-produk terlaris daripada jenama-jenama terkenal yang ada di dalam Involve Asia.

Boleh daftar menerusi pautan di bawah ini.

[Daftar Percuma Involve Asia] http://dashboard.shopstylers.com/signup/2517

Dan kalau ada masalah untuk cara mendaftar, boleh rujuk post yang telah saya tulis di artikel ini - Cara Daftar Affiliate Percuma Involve Asia

Semoga berjaya.


{ 8 comments.. read them below or add one }

siti hazreen siti hazreen May 17, 2016
alhamdulillah moga bertambah2 lagi rezeki HH ;)
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah May 17, 2016
Tahniah bro HH. Boleh cuba juga nanti.
Jobdirumah Buat Duit Jobdirumah Buat Duit May 17, 2016
Lepas ni boleh dapat lagi jika macam ni.
OhPanduan OhPanduan May 17, 2016
Tahniah bro HH. Dapat banyak juga tu.
Fyna Fyna May 17, 2016
Fyna nak try lah nnt. Thanks perkongsian nih.
MySemakan MySemakan May 17, 2016
Tahniah. boleh cuba nanti
AkuSeorangTraveler AkuSeorangTraveler June 02, 2016
maaf nak tnya HH. kalau tuk akaun tu. apa maknanya yg ni ek. nk isi aper? dibahagian: Routing / ABA / Swift Number

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.