RinggitPlus Banner

Jam Q&Q - Berkualiti Terbaik Mampu Milik

AI Trade
Jam Q&Q - Berkualiti Terbaik Mampu Milik. Wordless Wednesday, hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata gambar, dan pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Jam Q&Q - Berkualiti Terbaik Mampu Milik

Jam Q&Q - Berkualiti Terbaik Mampu Milik
Jam Q&Q - Berkualiti Terbaik Mampu Milik

Berminat nak miliki jam ni dengan harga terbaik? Boleh beli online di sini - Online Shopping Watch

Advertisement

Rahsia Shopee

Post a Comment

7 Comments

  1. tangan aku memang tak bagus pakai jam..semua jam paling lama pakai pun 3 bulan je..huuhu..putus semuanya tali...huhuhu

    ReplyDelete
  2. jam pertama yg ayah hadiahkan saya juga dari Q&Q..mmg terbaik dan mampu milik jam ni..cumanya masa tu masih sekolah rendah, tak pandai jaga lagi..jam hilang tercicir..sedih sgat masa tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tanya tukang jam ... semua cakap QnQ lagi bagus dari Casio dgn G-Shock .. cuma jenama ni tak berapa nak naik sbb kurang iklan.

      Delete
  3. kat lazada memang murah sgt jam QnQ ni

    ReplyDelete
  4. Cantik jam ni. Boleh nk beli satu.

    ReplyDelete

Komen adalah tanggungjawab anda. Sebarang komen yang ditingalkan tertakluk pada Akta 588 SKMM. Komen dengan nada ilmiah, dan lakukan dengan niat yang murni. Untuk pengiklanan, boleh gunakan borang 'hubungi saya' atau looket.me/hasrulhassan.