Langkau ke kandungan utama

Jam Q&Q - Berkualiti Terbaik Mampu Milik

Jam Q&Q - Berkualiti Terbaik Mampu Milik. Wordless Wednesday, hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata gambar, dan pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Jam Q&Q - Berkualiti Terbaik Mampu Milik

Jam Q&Q - Berkualiti Terbaik Mampu Milik
Jam Q&Q - Berkualiti Terbaik Mampu Milik

Berminat nak miliki jam ni dengan harga terbaik? Boleh beli online di sini - Online Shopping Watch

Lagi Komen Pembaca ...

  1. tangan aku memang tak bagus pakai jam..semua jam paling lama pakai pun 3 bulan je..huuhu..putus semuanya tali...huhuhu

    BalasPadam
  2. jam pertama yg ayah hadiahkan saya juga dari Q&Q..mmg terbaik dan mampu milik jam ni..cumanya masa tu masih sekolah rendah, tak pandai jaga lagi..jam hilang tercicir..sedih sgat masa tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya tanya tukang jam ... semua cakap QnQ lagi bagus dari Casio dgn G-Shock .. cuma jenama ni tak berapa nak naik sbb kurang iklan.

      Padam
  3. kat lazada memang murah sgt jam QnQ ni

    BalasPadam
  4. Cantik jam ni. Boleh nk beli satu.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.