Harga Tiket Movie Animation Park Studios (MAPS) Perak

Harga Tiket Movie Animation Park Studios (MAPS) Perak. Wordless Wednesday, hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri Wordless Wednesday. Apa itu Wordless Wednesday (WW) ini? Ia merupakan entri dari blogger tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata gambar, dan pengunjung boleh interprestasi dengan pandangan masing-masing di ruangan komen.

Harga Tiket Movie Animation Park Studios (MAPS) Perak

Harga Tiket Movie Animation Park Studios Perak

5 comments.. read them below or add one

Hasrul Hassan Hasrul Hassan May 23, 2016
Wife saya kata ... murah dah ni kalau ambil pass perak tu. Kalau nak dibandingkan dengan taman tema lain. Masuk je leh terus main2 benda2 dalam tu dah .. tak yah bayar dua kali.
Hasrul Hassan Hasrul Hassan May 23, 2016
Kena fikir harga waktu panjang .. utk orang perak berbaloilah... leh masuk hari2 .. haha

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.