Langkau ke kandungan utama

Buat Duit Dengan Uber Tanpa Bawa Kereta

Pernah dengar mengenai servis Uber tak? Kalau anda berada di ibukota, tentu tahu mengenai perkhidmatan Uber ni. Ia menjadi fenomena sekarang, kerana ia dikatakan alternatif kepada perkhidmatan teksi dan kereta sewa di ibukota. Tahukah anda, bahawa anda boleh buat duit menerusi Uber tanpa perlu membawa kereta sendiri?

Actually, saya tengah cari info berkaitan dengan perkhidmatan Uber ni .. sebab wife saya ada cerita mengenai servis Grabcar, yang lebih kurang je dengan Uber. Wife saya beritahu bahawa dia ada guna servis Grabcar untuk ke KL Sentral sebelum balik ke Parit Buntar naik ETS. Tup tap .. saya terjumpa satu laman ni yang bercerita tentang bagaimana nak jana income menerusi Uber tanpa perlu jadi pemandu. Uhh macam pelik lak ....

Buat Duit Dengan Uber Tanpa Bawa Kereta

Dakwa pemilik laman web tersebut, beliau menjadi kaya raya selepas berjaya memanipulasi sistem servis Uber ini dari rumah. Dulunya, beliau adalah seorang pemandu Uber dengan pendapatan lebih kurang RM8000 sebulan ... tapi itulah .. kadang ada jenis manusia yang merasakan pendapatan yang dia dapat itu belum cukup memenuhi belanja keperluan bulanan yang ada.
Panduan Buat Duit Dengan Uber Tanpa Bawa Kereta

Jadi, dengan menggunakan teknik tertentu, beliau kini berjaya mendapat pendapatan lebih 10 kali ganda dibandingkan dengan menjadi pemandu Uber. Uhh ... RM80K - RM100K sebulan .. perghhh ... mana tak jadi jutawan camni. Duit atas angin dakwanya!!

Buat Modal Untuk Buka Stesen Minyak dan Restoran

Dengan pendapatan yang ada, beliau terus menjana modal sehingga akhirnya berjaya membuka sebuah stesen minyak dan juga sebuah kedai Secret Recipe. Dan pendapatan daripada pelbagai sumber termasuklah dari stesen minyak dan kedai Secret Recipe ini membolehkannya memperoleh lebih kurang RM150,000 setiap bulan. Sejak dari itu, setiap bulan beliau perlu menulis cek untuk potongan cukai dan juga membayar zakat sebanyak RM20,000 sebulan.

Susah Payah Buat Ebook Untuk Bantu Orang Lain ..

Oleh kerana beliau telah berjaya menjadi jutawan dengan sistem Uber ini, maka beliau telah menerbitkan sebuah panduan khas untuk mereka yang mahu tahu sistem dan teknik yang beliau gunakan untuk menjana pendapatan dengan Uber tanpa perlu bawa kereta. Semuanya dilakukan dengan menggunakan komputer dari rumah ...

Apa yang saya minta dari anda ialah untuk luangkan hanya dalam 15 minit setiap hari di depan komputer atau smartphone anda. Duduk diam sahaja dan Uber akan memberikan hadiah bonanza RM60 ribu setiap bulan tanpa perlu lakukan apa-apa - Rahsia Uber

Dakwa beliau lagi, teknik yang digunakan ini adalah sah dari segi undang-undang di Malaysia, dan ianya juga tidak menyalahi mana-mana hukum syarak.

Langkah Untuk Jana Income Menerusi Uber Tanpa Memandu Kereta

Menerusi panduan yang disediakan, apa yang perlu dilakukan adalah seperti berikut:

Langkah 1 : Beli buku panduan Rahsia Uber menerusi link tawaran istimewa ini - http://rahsiauber.com/?ref=secretoffer
Langkah 2 : Baca dan ikut arahan betul-betul
Langkah 3 : Daftar dengan Uber Malaysia
Langkah 4 : Jalankan teknik rahsia Uber yang diberikan langkah demi langkah dan buat RM80 ribu sebulan dari rumah!

Berminat nak tahu? Anda boleh terus dapatkan panduan ini dengan harga istimewa di link di bawah:

[+] Offer Istimewa Panduan Uber Malaysia

Ada jaminan wang dikembalikan 90 hari diberikan...

Lakukan teknik rahsia Uber ini dan biarkan ia selama 48 jam. Jika selepas tempoh 90 hari tersebut anda masih tidak berjaya mendapat walaupun 1 transaksi dari teknik rahsia Uber ini, hubungi saya (beliau) kembali untuk mendapat pulangan wang anda! 

Amacam? Boleh cuba jika mahu.

Komen

  1. Bagus juga nie, tak pandai bawa kereta pun boleh buat duit dengan uber.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyak sebenarnya teknik gini dibuat ... macam tempahan bas gak.

      Padam
  2. di Kelantan x de Uber lagi..

    BalasPadam
  3. usaha memang kena lebih tu nak dapatkan income daripada Uber ni..takyah drive pun bleh

    BalasPadam
  4. ari tu adik ada explain kat saya pasal uber.
    hmmm melaka takde uber.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi ini tak ikut lokasi pun ... janji leh online kat komputer

      Padam
  5. Dah banyak jenis job di rumah, sekarang timbul buat duit dengan Uber pula. Banyak peluang untuk tambah pendapatan sebenarnya.

    BalasPadam
  6. Tuan Hasnol sendiri dah cuba ye?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oops typo..Tuan Hasrul.

      Padam
    2. Uber tak ada di tempat saya. Untuk engagement tak dapat nak buat.

      Padam
  7. HH dah cuba ke? Cer komen

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak dapat nak cuba sbb servis uber tak ada di tempat saya. Permintaan kurang di sini. Kawasan kampunglah katakan.

      Padam
  8. wah...kalau dah bukak stesen minyak dan sr...memang kayo lah nih hehe

    BalasPadam
  9. boleh caya ke? xde nama company atau lain2 nak cek kesahihan dia? cari kat fb nama nik ni pon x wujud user ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh email terus - nikrazmannikdaud@gmail.com

      Padam
  10. saya dah buat entri seperti yg telah dicadangkan. Mohon komen mana yang kurang atau terlebih sangat :D

    BalasPadam
  11. Ooo maknanya kena berlaku di lokasi yg ada pelaksanaan uber la ni . Rasanya Kota Kinabalu belum ada lagi .

    BalasPadam
  12. banyak berjalan luas. .pengalaman

    BalasPadam
  13. Tanpa NamaJun 16, 2016

    Ada yang dah Cuba Dan berjaya ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya dah mula cuba .. :) belum dapat lagi, tapi memang boleh buat duit tanpa bawa kereta UBER.

      Padam
  14. saya nak daftar uber Dost tak boleh, uber suruh jadi pemandu. saya blacklist.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Encik Roslan, cuba tanya dengan Tuan Nik Razman nikrazmannikdaud@gmail.com

      Padam
  15. Tanpa NamaOgos 17, 2016

    Sy dah cube e-mail di nikrazmannikdaud@gmail.com tapi tidak di balas.ada cara lain tak nak kontak dia?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cara lain tak dapat nak dipastikan.... hanya yang saya tahu adalah email tersebut. Apabila email, kena letak Subjek: Rahsia Uber.

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.