Langkau ke kandungan utama

Blogspot Keluar Error bX-qpu6b6?

Blog anda bermasalah? Blogspot anda keluar error berikut - bX-qpu6b6? Jika ya, pertama sekali .. anda jangan panik. Buat rileks, cara makanan ringan dan lepak santai. Takkan 24 jam nak berada depan komputer, depan blog anda?

Tahukah anda bahawa masalah blogspot keluar error bX-qpu6b6 ini disebabkan anda terlalu asyik dengan blog anda sehingga anda lupa bahawa terdapat perkara lain yang lebih penting perlu dibuat? Ironinya, masalah ini sering berlaku ketika anda punyai ribuan idea untuk diterbitkan menerusi blog anda, tetapi seolah dihalang oleh blogger .. huhu...

Blogspot Keluar Error bX-qpu6b6?

Dan ianya berlaku pada blogspot saya (blog ini), bukan setakat tidak boleh dipaparkan menerusi browser internet, tetapi masalah ini juga menghalang saya untuk tulis entri baru di dashboard blogspot. Jadi, apa yang perlu anda lakukan andai paparan seperti di bawah keluar?
Blogspot Keluar Error bX-qpu6b6?
Ok, perkara pertama anda perlu lakukan ialah ..
  • Clear cookies browser anda. Atau cara paling mudah ialah dengan menggunakan software CCleaner. 
  • Tutup browser anda, dan restart semula.
  • Jika tak berlaku sebarang perubahan, cuba gunakan Crome Incognito, dan taip url blogspot anda. Jika keluar paparan yang sepatutnya, maka .. blog anda masih selamat.

Ini cuma masalah teknikal yang berlaku pada platform blogspot. Tak perlu anda risau .. anda tidak melakukan apa-apa salah sehingga keluar error bX-qpu6b6 ini. Seperti awal saya katakan tadi, ia mungkin memberitahu anda supaya rileks2 dan ambil masa untuk berehat ... mungkin menonton TV, buat sholat sunat, bermain dengan anak-anak atau tanda bahawa anda perlu pergi bercuti buat seketika.

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Perkara ni pernah berlaku pada blig PC..serius risau..salah klik ke...atau apa...macam macam andaian buat..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …