Langkau ke kandungan utama

Baucer Diskaun RM50 Lazada Untuk Mei 2016

Baucer RM50 Bulan Mei 2016 dari Lazada. Berita baik untuk mereka yang kaki shopping. Ada baucer bernilai RM50 yang boleh anda gunakan untuk bulan Mei 2016 di Lazada Malaysia. Tapi, anda mestilah pelanggan baru dengan Lazada untuk boleh menggunakan baucer RM50 Lazada ini. Tempoh sah untuk gunakan kod baucer bernilai RM50 ini adalah sehingga 31 Mei 2016.

Anda bolehlah gunakan baucer ini untuk membeli belah terutama di top best seller produk di Lazada iaitu bahagian Mobile Best Seller Lazada yang sudah pun ada harga diskaun menarik sehingga 50% untuk bulan Mei 2016 ini.

Baucer RM50 Bulan Mei 2016 dari Lazada

Kod baucer ini hanya boleh digunakan sekali sahaja, dan ianya tidak boleh digunakan untuk pelanggan sedia-ada atau yang telah mendaftar. Jadi, anda perlu wujudkan satu akaun baru dengan id, email baru agar anda dapat gunakan baucer RM50 ini (kepada pelanggan lama yang mahu gunakan baucer).
Untuk gunakan kod baucer diskaun maksima sehingga RM50 ini, anda perlu masukkan semasa checkout atau ketika mahu membuat pembayaran. Pastikan anda telah semak harga, dan senaraikan semua produk yang ingin anda beli sebelum memasukkan kod baucer di atas.

Oh ya, kod baucer diskaun 20% atau maksima RM50 ini boleh digunakan untuk pembelian menerusi desktop dan juga aplikasi mobile Lazada. Untuk terus beli belah secara online di Lazada, hanya klik banner di bawah .... huhuhu... sungguh mudah untuk anda .. hoho, ye tak?

Ok ye. Selamat membeli-belah di bulan Mei di Lazada Malaysia.

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Sangat mudah ni bro HH..😊

    BalasPadam
  2. bestnya, senang sangat je

    BalasPadam
  3. Ala... malasnya nak create akaun baru he...23x

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …