Akak Ni Buat Sales RM30,000 Sebulan Selepas Kursus Shopievo

Tengok akak ni berjaya buat jualan RM30K dalam masa sebulan jual produk dropship. Fuhh .. memang terbaiklah. Mengapa tidak anda?

Memang tak salah saya promosikan Kursus Shopievo di blog ini selama sebulan. Alhamdulillah, ada peserta kursus ini sudah pun mendapatkan hasil yang memberansangkan. Menerusi group tertutup di Facebook, Akak ini tunjukkan bukti berjaya buat sales RM30,000 dalam masa sebulan selepas ikuti kursus Shopievo. Saya memang tumpang gembira sebab ini membuktikan bahawa kursus online oleh tiga lelaki kacak memang proven method dan bukan scammer seperti didakwa sesetengah peniaga yang berat nanang nak belajar.

Akak Ni Buat Sales RM30,000 Sebulan Selepas Kursus Shopievo

Akak bernama Jaja (profile FB) berjaya membuat jualan sehingga RM30,000 menerusi bisnes dropship selepas ikuti kursus serta tips yang diberikan di dalam kursus online Shopievo yang dilancarkan bulan April 2016. Beliau antara orang pertama yang mendaftar dan mendapatkan kursus ini, alhamdulillah, langkah beraninya membuahkan hasil dalam masa sebulan.
Tak excited ke lihat jualan yang dibuat oleh Akak ni? Semuanya menerusi bisnes dropship produk fizikal dijual secara online menerusi platform Shopify, tak perlu simpan stok, tak perlu beli barang ...  kemudian, buat untung dalam USD, jual pada mat salleh di pasaran antarabangsa.

Dari pengetahuan saya, akak ni berniaga online dropship tanpa agen, tanpa staff; hanya berniaga menerusi internet dari rumah, sambil lepak bersama suami dengan anak-anak .. pup pap .. pup pap .. dapat sales dalam RM30,000 ... fuh... memang mantab. Nak tiru gaya akak ni tak?

6 Langkah Dilakukan oleh Jaja Untuk Dapat Jualan RM30K Dalam Masa Sebulan

Apa yang akak tu buat bersandarkan kepada ilmu yang beliau dapat dari kursus Shopievo adalah langkah-langkah seperti berikut:
  1. Cari Niche Yang Sesuai
  2. Cari Produk Hot untuk dijual
  3. Bina Kedai E-commerce dengan mudah. Klik sini untuk dapatkan kedai online percuma.
  4. Promot Produk dengan gunakan FB Ads
  5. Dapat Jualan
  6. Rinse & Repeat sampai dapat berapa banyak sales yg diimpikan...

Itu je sebenarnya apa yang Tim Shopievo (3 lelaki kacak) kongsikan dalam modul Shopievo. Dan lagi satu, bukan akak tu sorang je yang dah berjaya buat sales.. ada lebih kurang puluh-puluh pelanggan Shopievo dah berjaya nikmati keindahan first sale berjaya jual produk fizikal kepada mat saleh..:)
[Baca] Ramai Usahawan Dropship Malaysia Untung Ribuan USD Selepas Kursus Shopievo

Yang lain-lain masih lagi dalam proses pembikinan kedai dan saya yakin, mereka pun akan berjaya seperti mereka yang lain yang telah berjaya jika follow langkah yang disediakan dalam Shopievo.

Nak berjaya di dalam bisnes online seperti ini perlukan usaha, doa & tawakkal. Jangan cepat putus asa.. Jika anda mudah putus asa, bermakna tiada 'jin' bisnes dalam tubuh diri anda. Pastikan anda langgan kursus ini, dan ikuti langkah demi langkah dalam bentuk video yang disediakan (anda tengok, anda faham, anda buat).

Nota khas untuk usahawan dropship.

Kursus ini pada awal pelancaran dijual pada harga RM397. Ketika saya mempromosikannya, ramai yang masih ragu-ragu, akibatnya selepas harga dinaikkan menjadi RM597 .. ramai yang sudah melepas. Sekarang, harga kursus ini sudah pun dinaikkan menjadi RM1997. Satu pelaburan ilmu yang ramai usahawan dropship takut nak keluarkan modal.

Pelaburan RM997 untuk ilmu mendapatkan RM30K setiap bulan ...
[Daftar] Kursus Online Shopievo Pakej Pro

Namun, untuk tempoh terhad, harga kursus ini diturunkan dan ditawarkan menjadi RM997 - Pakej Pro Lengkap Shopievo. Ianya hanya dibuka untuk mereka yang betul-betul berminat sahaja. Jika anda tidak ada kesanggupan untuk belajar, serta mengetahui teknik sepertimana akak tadi yang buat sales RM30,000 dalam masa sebulan, maka janganlah daftar. Tengok je akak Jaja tu buat sales selepas ini menjadi ratus ribu pula dan doakan akak tu terus berjaya.

6 comments.. read them below or add one

Hasrul Hassan Hasrul Hassan May 03, 2016
In Sha Allah, lepas ni ramai lagi usahawan dropship berjaya dapat sales memberansangkan.
yang baik yang baik May 03, 2016
usaha tangga kejayaan... yang penting rajin :D
Trendslink Store Trendslink Store May 05, 2016
Wow. terbaik lah akak. Nak buat juga tapi modal x besa. kehkehkeh. Buat pasaran Malaysia je lah dulu.
kak syah kak syah May 16, 2016
ada risiko x kalau jd ejen dropship?
Hasrul Hassan Hasrul Hassan May 16, 2016
Ejen dropship ... bisnes tanpa modal yang kalau bijak gunakan saluran promosi akan berjaya dengan hebatnya kak.

Ejen dropship tak perlu modal niaga besar pun, sbb jadi orang tengah .. tak perlu simpan produk, tak perlu nak fikir pasal kos hantar brang semua. Hanya ambil data pembeli, bayar pada penjual, dan penjual yang uruskan.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.