5 Jawapan Exam Yang Pasti Buat Anda Gelak

Bukan mudah menjadi seorang penulis blog. Nak kena garap penulisan agar sentiasa disukai. Lagi-lagi kena berhati-hati agar apa yang diceritakan itu tidak menyakitkan hati, dan membolehkan ion-ion negatif menguasai diri. Memang stress, memang tension. Jadi, salah satu cara nak hilangkan stress dan tension ini ialah dengan membolehkan diri untuk tersenyum dan gelak tawa.

Dek kerana itu, saya nak kongsi beberapa gambar yang menunjukkan lima jawapan exam yang pasti buat anda dan saya tergelak. Tak pandai nak olah sangat gambar-gambar ni. Jadi, biarlah gambar-gambar ini yang berbicara sendiri. Saya memang gelak tengok jawapan-jawapan yang diberikan, tetapi jangan tengok jawapan je, nak lebih faham kenalah baca apa soalannya juga ehhh .... adeh

5 Jawapan Exam Yang Pasti Membuatkan Anda Gelak Ketawa



Sumber: Daily Cognition

{ 8 comments.. read them below or add one }

'idun sa'idun 'idun sa'idun December 12, 2011
hahahhahaahaha.. kreatif bebudak yg jwb nih..
emy zulaiha emy zulaiha December 12, 2011
haha minta yg amat kreatif..:)
deen azmee deen azmee December 12, 2011
hahaha.. yg no 3 tu lawak.. selamba aja jawab 'she's a woman'..
PeJuAnG CinTa PeJuAnG CinTa December 12, 2011
tu la dulu kecik2 x nk amik english education ~
naim naim December 12, 2011
Berat nanang.. huhu
EiL LB EiL LB December 13, 2011
dh nama pn bdk2, lain lh mcm atok ni dh tua.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.