Langkau ke kandungan utama

5 Jawapan Exam Yang Pasti Buat Anda Gelak

Bukan mudah menjadi seorang penulis blog. Nak kena garap penulisan agar sentiasa disukai. Lagi-lagi kena berhati-hati agar apa yang diceritakan itu tidak menyakitkan hati, dan membolehkan ion-ion negatif menguasai diri. Memang stress, memang tension. Jadi, salah satu cara nak hilangkan stress dan tension ini ialah dengan membolehkan diri untuk tersenyum dan gelak tawa.

Dek kerana itu, saya nak kongsi beberapa gambar yang menunjukkan lima jawapan exam yang pasti buat anda dan saya tergelak. Tak pandai nak olah sangat gambar-gambar ni. Jadi, biarlah gambar-gambar ini yang berbicara sendiri. Saya memang gelak tengok jawapan-jawapan yang diberikan, tetapi jangan tengok jawapan je, nak lebih faham kenalah baca apa soalannya juga ehhh .... adeh

5 Jawapan Exam Yang Pasti Membuatkan Anda Gelak Ketawa



Sumber: Daily Cognition
advertisement


Komen Pembaca ...

  1. hahahhahaahaha.. kreatif bebudak yg jwb nih..

    BalasPadam
  2. haha minta yg amat kreatif..:)

    BalasPadam
  3. hahaha.. yg no 3 tu lawak.. selamba aja jawab 'she's a woman'..

    BalasPadam
  4. tu la dulu kecik2 x nk amik english education ~

    BalasPadam
  5. dh nama pn bdk2, lain lh mcm atok ni dh tua.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.