Ramai Usahawan Untung Ribuan USD Selepas Daftar Shopievo

Bukti Ramai Usahawan Untung Ribuan USD Selepas Daftar Shopievo

Wow. Memang memberansangkan. Ramai usahawan terutama dropship yang telah berjaya membuat jualan dan keuntunga ribuan USD selepas mendaftar dan melanggan kursus online Shopievo. Saya sendiri teruja dan merasa kagum. Alhamdulillah, semakin ramai usahawan dropship yang sudah tahu teknik untuk melariskan jualan, serta membuat keuntungan berlipat-kali ganda setelah belajar langkah demi langkah menerusi kursus Shopievo.

Disebabkan kejayaan ramai usahawan dropship ini, saya sukacita ingin memaklumkan bahawa tim Shopievo yang terdiri dari 3 jejaka kacak yang sebelum ini saya paparkan menerusi post Kehebatan 3 Jejaka Buat Duit Dropship USD94K Dalam Masa 2 Bulan akan membuka semula pendaftaran baharu untuk usahawan dropship yang berminat untuk langgan kursus online Shopievo. Kursus ini akan mengajar anda cara, teknik serta kaedah langkah-demi-langkah untuk setup bisnes online dropship USD menggunakan platform Shopify.

Ramai Usahawan Untung Ribuan USD Selepas Daftar Shopievo

Ramai Usahawan Untung Ribuan USD Selepas Daftar Shopievo
Shopify adalah medium e-commerce yang semakin popular untuk beli-belah secara online. Tiada batasan masa, tiada batasan sempadan negara, dan anda boleh niagakan hampir apa sahaja menerusi Shopify ini. Anda mungkin boleh baca artikel yang khusus beritahu anda cara jana untung dengan Shopify ini - Buat Untung Atas Angin Menerusi Drophsip USD Guna Shopify

Untuk mahir menggunakan sistem e-commerce Shopify ini, dan jana jualan serta untung ribuan USD, maka anda perlu daftar kursus Shopievo. Dah ada ilmu, teknik dan pedoman; barulah anda boleh berjaya. Cuba tengok abam kita ni ... baru test selepas daftar Shopievo .. jualan dan untung semua dalam USD. Masa ni, baru pertengahan bulan April 2016. Agak-agak berapa dah abam ni terima?

[Klik] Daftar Kursus Shopievo Sekarang!

Untung mereka yang dah daftar awal ... semasa harga kursus ini masih lagi dalam diskaun...huhu. Ada yang buat untung ribuan USD hanya dengan pakej basic kursus ini. Memang hebat betul.
Ramai Usahawan Untung Ribuan USD Selepas Daftar Shopievo

Harga Kursus Shopievo

Walaubagaimanapun, kursus ini tidak lagi menawarkan pakej basic yang sebelum ini dibuka kepada umum, tetapi terus ke Pakej Pro Shopievo yang terbukti lebih berkesan dan terbukti memberikan kejayaan buat para usahawan dropship Malaysia.

Nak buat untung, biar dengan ilmu lengkap. Ye tak?

Pakej Pro Shopievo ini dibuka untuk pendaftaran dengan harga asal RM1997, agak berat untuk sesetengah usahawan yang bercita-cita nak untung ribuan USD di pasaran antarabangsa. Maka, atas rayuan beberapa rakan yang mempromosikan kursus ini, maka Pakej Pro Shopievo dijual pada harga RM997 yang meliputi bonus tambahan berikut:

Teknik FB Advance VVA

Modul ini adalah berkenaan dengan teknik advance yang Tim Shopievo gunakan untuk dapatkan jualan lebih cepat dan beri margin keuntungan yang sangat tinggi. Mereka akan kongsikan bagaimana cara berkesan untuk menggunakan strategi ini supaya senang untuk anda buat jualan dan sekaligus dapat jimatkan kos iklan Facebook anda.

Apa yang mereka kongsikan dalam modul ini nanti adalah sesuatu ilmu yang premium dalam game Facebook Ad sehingga terbukti mereka berjaya dapat result seperti ditunjukkan di dalam gambar di bawah ini. Dan sebagai bonus tambahan di dalam bonus ini, mereka akan tunjukkan juga kepada anda case study jualan RM245,100 dalam masa 2 bulan! Fuh .. memang betul-betul nak bantu ni ...
Teknik FB Ads terbukti berkesan untuk promosi produk dropship USD

Google Ad Syndicate

Belajar dari Tim Shopievo bagaimana mereka gunakan Google Ads untuk mendapatkan jualan. Promosi kedai e-commercer anda lebih menarik dan mudah menggunakan Google Ad. Jadi, anda bukan sekadar memberikan fokus kepada iklan di Facebook semata-mata. Untuk elakkan anda pening lalat, maka mereka hanya kongsi & fokuskan kepada suatu cara dalam fungsi iklan Google ini di mana ia terbukti telah bantu mereka membuat jualan melaluinya.

Red PLATINUM 

Dalam modul ini pula, pihak Tim Shopievo akan bimbing anda cara untuk dapatkan trafik melalui media sosial Reddit. Mungkin anda tak pernah gunakan iklan di platform ini tapi oleh kerana anda dapatkan pakej PRO, jadi mereka nak tunjukkan cara anda dapat jualan walaupun anda newbie.

Strategi Bisnes T-Shirt

Salah satu produk online yang laris di pasaran antarabangsa ialah t-shirt. Ia bukan t-shirt biasa, tetapi t-shirt yang mempunyai design unik yang ada permintaan tinggi. Jika anda berminat dengan bisnes T-shirt printing tanpa keluarkan modal untuk beli pukal, anda dapat belajar suatu ilmu ‘emas’ disebalik modul strategi bisnes T-shirt ini.

Senarai Apps Yang Dapat ‘BOOM’ kan Jualan Anda

Untuk pengetahuan anda, dalam platform Shopify ni terdapat banyak aplikasi yang boleh anda install. Ada yang berbayar dan ada yang percuma. Menerusi kursus Shopievo, akan kongsikan aplikasi-aplikasi yang Tim Shopievo gunakan untuk tingkatkan lagi jualan di kedai e-commerce mereka. Inilah salah satu sebab kenapa platform Shopify pilihan lebih baik untuk jual produk ke pasaran antarabangsa berbanding platform e-commerce yang lain.

Superb Sniper Targeting Ads

Ini adalah antara salah satu sebab kenapa Pakej Pro Shopievo lebih bernilai! Tim Shopievo akan tunjukkan cara lebih advance dan terkini mencari prospek di Facebook yang lebih targeted 10x ganda berbanding cara yang biasa digunakan oleh usahawan online. Bila anda dah belajar cara ini, anda dah tak perlu risau dengan persaingan yang ada di Facebook sebab cara ini dapat berikan anda menjadi advertiser Facebook Ads ke level yang seterusnya! Nak kurangkan persaingan atau anda seorang je yang MASTER dalam niche anda? Anda patut tahu strategi ini....
Dan banyak lagi bonus untuk anda apabila mendaftar Shopievo. Apa yang saya paparkan di atas adalah bonus khas yang diberikan kepada anda, selain pengisian utama kursus ini iaitu:
 1. Cara Setup Kedai Online Shopify
 2. Cara Memilih Niche Hot 
 3. Model dan Strategi Bisnes
 4. Cara Nak Spy Produk Hot dan Pesaing
 5. Lubuk Emas Mendapatkan Suplier Produk
 6. Fb Ads Monster
 7. Sniper Targeting FB Ads
 8. Cara Membuat Iklan Simple Tetapi Ganas
 9. Monitoring dan Reporting
 10. Scaling Ads Gaya Sifu
 11. Facebook Retargeting
 12. Pemasaran Email E-Commerce
 13. 1500 Senarai Niche Hot - Percuma
 14. Teknik Pemasaran Menerusi Instagram - Percuma
 15. Template Email - Percuma
Berbaloi tak? Pastilah ... sebab ilmu-ilmu ini adalah ilmu yang bakal membantu anda sebagai usahawan online untuk jana jualan serta keuntungan yang jauh lebih tinggi dari sebelum ini. Anggap sahaja apa yang anda bayar untuk kursus ini adalah sebagai pelaburan, seperti mana anda melaburkan wang untuk pengiklanan dan lain-lain.

[Klik] Daftar Kursus Shopievo Sekarang!

Kursus Proven Berjaya

Kursus Shopievo adalah satu kursus yang proven berjaya. Tak percaya? Anda boleh lihat beberapa testimoni di bawah ini. Kalau usahawan-usahawan online ini boleh melakukannya, mengapa anda tidak? Hanya ikuti kursus ini langkah demi langkah bagi mendapatkan hasil sepantas beberapa hari!

Tengok .. tengok ..  
Bukti Usahawan Jana Income USD Menerusi Kursus Shopievo
Bukti Usahawan Jana Income USD Menerusi Kursus Shopievo
Bukti Usahawan Jana Income USD Menerusi Kursus Shopievo
Ramai usahawan yang bergerak optimis melakukan tindakan. Anda juga seharusnya ikut jejak langkah mereka. Mereka dah mula masuk pasaran antarabangsa, dan usahawan-usahawan ini sedang membuat untung ribuan USD selepas ikuti kursus Shopievo.

Walaupun harga kursus ini agak mahal buat sesetengah dari anda, tetapi kalau sudah boleh jana jualan dan keuntungan seperti ditunjukkan menerusi testimoni di atas, agak-agak boleh dapat tak balik modal pelaburan ilmu ini?

Lihat abam ni, yang saya ada letakkan testimonial awal tadi di atas ... 21 April 2016 .. abam ni dah berjaya dapat USD1000 pertama selepas ikuti kursus Shopievo awal April 2016.
Bukti Usahawan Jana Income USD Menerusi Kursus Shopievo


RM997 untuk Pakej Pro Shopievo, beserta bonus-bonus tambahan dan proven pula menerusi testimoni usahawan, apa lagi yang anda tunggu? Mahu tunggu harga kursus ini menjadi RM1997 kembali? Tatkala itu .. anda sudah pun jauh ketinggalan.

Kuatkan azam ... terus sahaja daftar menerusi pautan diberikan di bawah ini:

[Klik] Daftar Kursus Shopievo Sekarang!

Dan akhir sekali, satu nasihat daripada saya dengan Tim Shopievo...

Hanya mereka yang rajin, yang mahu rebut peluang sahaja yang boleh daftar dan ikuti kursus ini. Kalau anda bukan orang tersebut, jangan daftar dan jangan beli kursus ini. Tetapi berikan peluang ini kepada mereka yang benar-benar mahu menjadi usahawan online, memasarkan produk ke serata dunia.

Saya hanya kongsikan peluang ini, kerana saya merasakan ia dapat membantu usahawan di Malaysia untuk lebih berjaya. Sampai bila kita nak jadi pembeli produk orang luar? Apakata kali ini, kita jadi penjual kepada pembeli dari luar? Untung dalam USD!COMMENTS

BLOGGER: 1
Loading...
Name

#Bajet2014,4,#VMY2014,5,#WORDLESS WEDNESDAY,74,Abah Blogger,39,Advertorial,117,Advertorial 2013,15,advertorial 2014,40,advertorial 2015,8,ARTIKEL KEHIDUPAN,11,ARTIKEL KEKELUARGAAN,8,ARTIKEL KESIHATAN,6,Bajet 2013,9,Bajet 2016,8,BICARA MASYARAKAT,153,Bicara Minda,73,BILA BLOGGER MASUK MAJALAH,26,BLOG LENSA HASRUL,1,BLOG PILIHAN 2012,25,BLOG PILIHAN 2013,15,Blog Selebriti,77,Blog Stats,10,Blogger Guide,2,BR1M,10,Buat Duit Dengan Adsense,55,Buat Duit Online,365,Cerpen Kehidupan,1,ChurpChurp,4,CINTA DAN JIWANG,45,Contest 2014,37,Contest 2015,19,Contest 2016,15,Contest 2017,8,Custom Made Sticker Kereta,1,DARI AKHBAR,28,DARI RAKAN BLOGGER,7,Dari Rakan Facebook,8,Destinasi Cuti,14,DIARI HIDUP,2,Didik Anak,5,diskaun saman PDRM,2,Dunia Blog,1,DUNIA BLOG DAN BLOGGER,28,DUNIA BLOGGER MALAYSIA,819,Dunia Haiwan,1,DUNIA HIBURAN SERANTAU,6,Dunia Oh Dunia,23,Dunia Penulis Blog,1,EDISI TERJAH BLOG BARU,33,english,1,Eqbalzack Giveaway,2,Fakta Hangat,290,FAKTA MENARIK,107,FAKTA MENARIK DAN PELIK,69,Familia,5,Featured,1,FOLLOWER HH,2,Fotografi,1,Gadget blogspot,1,GAMBAR,58,Gambar Menarik,16,GAMBAR PELIK DAN MENARIK,55,Gathering Bangku Kosong,12,Gaya Hidup,45,Giveaway,9,Guide and Tips,9,Hari Raya,58,Hartanah,50,Header Blog Pilihan,2,Holiday Destination,6,Holiday Getaway,62,Holiday Tips,2,Homestay,1,House Husband,623,Ihya Ramadhan,2,Info Blog,60,INFO BLOG BANGKU KOSONG,48,Info Blog HH,37,Info GST,14,Informasi,578,Informasi Dunia,1,INI SEBUAH CERITA,11,Inspirasi,10,Inspiration,6,Internet,2,iPhone 5 Gadjet Impian,1,ISLAM DAN MASYARAKAT,21,Isu Blogger,21,Isu Dan Berita,335,ISU DUNIA,3,ISU MALAYSIA,1,Isu Masyarakat,10,ISU MASYARAKAT 1,39,Isu Semasa,1,Jalan Jalan,1,JEJAK BLOGGER,19,Jom Jalan-jalan,3,Kamasutra temple,1,Kasut Pelik,1,Kehidupan Sebagai Blogger Sepenuh Masa,1,Keibubapaan,32,Kekeluargaan,81,Kempen,6,Kerja Dari Rumah,81,Khas buat Follower,39,Kisah Dunia,1,Kisah HH,74,KISAH KELUARGA,50,Klip Video,9,KOLEKSI LAWAK BANGKU KOSONG,47,KOLEKSI PETUA,23,KONGSI PETUA,2,KTM,16,Lawak Blogger,40,Lawak Sekejap,57,Lifestyle,275,Love,1,Majalah In Trend,6,Makanan,5,Malaysia Best Blog 2015,1,MENGENAI BLOG HH,1,Merdeka,12,MH370,6,Minda Berfikir,12,Miros,2,Narnia,1,NOSTALGIA,1,NUFFNANG,26,NULL,17,ONLINE SURVEY,1,Pakar SEO,1,Panduan,335,Panduan Adsense,18,Panduan Blogger,11,PANDUAN MENULIS BLOG,654,Panduan Pengiklanan di Blog,74,Parenting Tips,5,PDRM,1,Pelaburan,14,Pendapat,32,Penghargaan Dari Bloggers,8,PENGUMUMAN,2,Peraduan dan Kontest,15,Percuma,2,Percutian,54,Percutian Keluarga,17,PERISTIWA RAMADHAN,6,Permotoran,2,PERSPEKTIF,6,Petua,1,Petua dan Tips,27,petua kehidupan,5,Petua Memikat,3,Pilihanraya,1,Plastik Sampah Mesra Alam,1,que382ahexjz,1,Rakan Blogger,9,Ramadhan,66,RAMADHAN 2011,9,Ranking Alexa,2,Raya 2015,10,Resepi,51,Samsung,1,segmen 2015,2,segmen blogger 2016,7,SEJARAH DUNIA,43,Sembang Blogger,486,Semesti,2,SENI,3,Shopping,109,Shopping Online,7,Sihat Cantik,12,SIHAT SOKMO,19,SIRI KENALI TOKOH SEJARAH TEMPATAN,1,SIRI KISAH KERAJAAN AGUNG,5,SIRI SIFAT BLOGGER TERPUJI,6,Siri Tips Pikat Gadis Cantik,5,Tempat Makan,9,Tempat Menarik,173,Terbaik Google,6,The Bidadari 2014,9,Tips Bercuti,93,Tips Blogging,311,Tips Blogging 101,1,Tips Blogspot,85,Tips Dapur,51,Tips Kekeluargaan,4,Tips SEO Blogspot,130,VIDEO,127,Video Best,34,widget blog,29,WIDGET PILIHAN,71,wordless wednesday,105,Work From Home,13,
ltr
item
Biar Tahu Dengan Ilmu - HASRULHASSAN.COM™: Ramai Usahawan Untung Ribuan USD Selepas Daftar Shopievo
Ramai Usahawan Untung Ribuan USD Selepas Daftar Shopievo
Bukti Ramai Usahawan Untung Ribuan USD Selepas Daftar Shopievo
https://1.bp.blogspot.com/-KAs3pi8_lYs/VyBUhC3Bb1I/AAAAAAAALvM/6HWebnoq2rgTGpl2Luqq0AWbv0-Tc1mpwCLcB/s1600/Ramai%2BUsahawan%2BUntung%2BRibuan%2BUSD%2BSelepas%2BDaftar%2BShopievo.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-KAs3pi8_lYs/VyBUhC3Bb1I/AAAAAAAALvM/6HWebnoq2rgTGpl2Luqq0AWbv0-Tc1mpwCLcB/s72-c/Ramai%2BUsahawan%2BUntung%2BRibuan%2BUSD%2BSelepas%2BDaftar%2BShopievo.jpg
Biar Tahu Dengan Ilmu - HASRULHASSAN.COM™
http://www.hasrulhassan.com/2016/04/ramai-usahawan-untung-ribuan-usd.html
http://www.hasrulhassan.com/
http://www.hasrulhassan.com/
http://www.hasrulhassan.com/2016/04/ramai-usahawan-untung-ribuan-usd.html
true
1039913750360806682
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Baca lagi Balas Batal balas Padam Oleh Home LAMAN ARTIKEL Papar semua DISARAN UNTUK ANDA LABEL ARKIB CARIAN SEMUA ARTIKEL Maaf tidak dijumpai apa yang diminta Kembali Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Pengikut Ikut THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy