Langkau ke kandungan utama

Movie Online HD Judge Archer (法官射手) 2016 Xu Haofeng

Yeah. Ada filem baru martial arts, bertajuk Judge Archer (法官射手) 2016. Filem ini juga disebut sebagai
箭仲裁 di China. Ia berkisar mengenai sebuah sekolah martial arts di China yang terkenal. Filem ini merupakan filem olahan baru, hasil kreativiti Xu Haofeng. Siapa yang tidak kenal dengan Xu Haofeng ni, antara pengarah filem aksi antara terbaik di China.

Filem Judge Archer ini dicalonkan dalam 49th Golden Horse Awards dalam 3 kategori. Kategori tersebut ialah Best Adapted Screenplay, Best Action Choreography dan Best Original Film Score. Jadi, ia menjadi antara filem aksi mesti tonton untuk tahun 2016 untuk diri saya.

Tonton Judge Archer 2016 Online HD

Filem ini telah dikeluarkan pada 11 Mac 2016 yang lalu. Saya tak pasti samada filem ini telah sampai ke Malaysia, tetapi anda boleh tonton filem ini secara online dalam format HD menerusi beberapa laman web.

Kepada anda yang ingin tonton filem Movie Online HD Judge Archer (法官射手) 2016 Xu Haofeng ini, boleh klik di pautan yang disediakan di akhir post. Saya tak boleh nak terus letakkan filem untuk tayangan langsung kerana ia melanggar beberapa terma pengiklanan Adsense. :)

So enjoy bila boleh layan secara free movie Judge Archer 2016 ni ye. Saya tak jamin pautan tersebut akan kekal. Sebelum tu, layan trailer Judge Archer 2016 Xu Haofeng ini terlebih dahulu ye ..


Untuk tonton filem ini dalam format HD online, boleh klik pautan ini - http://lynk.my/DVAP
(*sila tunggu 5 saat, dan klik skip ads di atas browser anda)

Selamat menonton.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…