Langkau ke kandungan utama

Movie Online HD Judge Archer (法官射手) 2016 Xu Haofeng

Yeah. Ada filem baru martial arts, bertajuk Judge Archer (法官射手) 2016. Filem ini juga disebut sebagai
箭仲裁 di China. Ia berkisar mengenai sebuah sekolah martial arts di China yang terkenal. Filem ini merupakan filem olahan baru, hasil kreativiti Xu Haofeng. Siapa yang tidak kenal dengan Xu Haofeng ni, antara pengarah filem aksi antara terbaik di China.

Filem Judge Archer ini dicalonkan dalam 49th Golden Horse Awards dalam 3 kategori. Kategori tersebut ialah Best Adapted Screenplay, Best Action Choreography dan Best Original Film Score. Jadi, ia menjadi antara filem aksi mesti tonton untuk tahun 2016 untuk diri saya.

Tonton Judge Archer 2016 Online HD

Filem ini telah dikeluarkan pada 11 Mac 2016 yang lalu. Saya tak pasti samada filem ini telah sampai ke Malaysia, tetapi anda boleh tonton filem ini secara online dalam format HD menerusi beberapa laman web.

Kepada anda yang ingin tonton filem Movie Online HD Judge Archer (法官射手) 2016 Xu Haofeng ini, boleh klik di pautan yang disediakan di akhir post. Saya tak boleh nak terus letakkan filem untuk tayangan langsung kerana ia melanggar beberapa terma pengiklanan Adsense. :)

So enjoy bila boleh layan secara free movie Judge Archer 2016 ni ye. Saya tak jamin pautan tersebut akan kekal. Sebelum tu, layan trailer Judge Archer 2016 Xu Haofeng ini terlebih dahulu ye ..


Untuk tonton filem ini dalam format HD online, boleh klik pautan ini - http://lynk.my/DVAP
(*sila tunggu 5 saat, dan klik skip ads di atas browser anda)

Selamat menonton.

advertisement


Komen Pembaca ...

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …