Langkau ke kandungan utama

Hadiah Cabutan Bertuah SBB2016 Jopana.my

Yeay. Saya menang t-shirt Online Entrepreneur dari Jopana.my, hadiah menerusi cabutan bertuah di Majlis Sepetang Bersama Blogger (SBB2016). Tak sangka kali ini turut bertuah menerima hadiah, sepertimana dalam SBB2014, saya juga berjaya menang sesuatu menerusi cabutan bertuah oleh pihak penganjur.

Ehemm... walaupun saya tidak berjaya menang hadiah idaman semua blogger iaitu hadiah menunaikan umrah, tapi saya gembira kerana tuah saya masih ada .. hehehe....anda ada rasa bertuah tak? Kalau nak tahu, andai anda ada rasa bertuah .. maka cepat-cepat gunakan tuah yang ada itu untuk dapat lebih lagi. Kerana apa? Kerana Allah S.W.T sedang membuka pintu rezekiNYA seluas lautan untuk anda.

Hadiah Cabutan Bertuah SBB2016 Dari Jopana.my

Hadiah Cabutan Bertuah SBB2016 Jopana.my
Jadi, bila dah dapat sehelai t-shirt, maka memang wajiblah saya menggayakannya...haha .. mahu kasik anda semua jeles .. ekekeke.. sebab lepaskan peluang untuk hadir ke SBB2016. Uhh jangan bengkek dengan saya ehhh ... keh keh keh. Bukan saya seorang yang menang hadiah cabutan bertuah t-shirt Jopana.my ni, ada ramai lagi rakan blogger yang menang benda yang sama. Malah ada yang dapat hadiah cabutan bertuah lagi best .. huhuhu...

Nih baca ni ...
Masing-masing ada kisah best yang diceritakan mengenai SBB2016.

Dengarnya tahun 2017, Majlis Sepetang Bersama Blogger dah tak ada, sebabnya blogger tak begitu aktif nak promosikan produk-produk dari penaja .. huhhuhuhu.. (gossip je ni), walaupun tahun 2016 event ini mendapat senarai penaja untuk SBB2016 cukup banyak dan cukup hebat. Buat blogger, satu tips daripada saya .... cuba-cubalah anda hampiri penaja-penaja SBB2016 ni .. in Sha Allah, ada rezeki baik untuk anda.
Hadiah Cabutan Bertuah SBB2016 Jopana.my
Hadiah Cabutan Bertuah SBB2016 Jopana.my
Terima kasih Jopana.my yang sudi taja hadiah cabutan bertuah ni ... t-shirt ni best sebab ada tulisan 'Online Entrepreneurs' kat belakang. Rasa lain macam bila pakai .. haha .. tapi tak leh pakai untuk sholat berjemaah .. takut nanti orang belakang tak berapa nak kusyuk ... sbb tertarik dengan tulisan tu. :)

Siapa ada tulis pasal SBB2016? Ada cerita pasal hadiah yang dapat semasa event ni? Jika ada, sila tinggalkan komen serta url entri tersebut di ruangan komen ye. Terima kasih.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Tahniah!. ada jugak menang walaupun baju je kan.

    BalasPadam
  2. Tahniah bro... saya pun dapat tetapi penaja daripada Upin dan Ipin. sangat sesuai untuk anak-anak.

    BalasPadam
  3. Tahnaih bro...bro dapat Jopana.my saya pula dapat daripada Les' Copaque Upin & Ipin. Ini link saya tentang cabutan bertuah di SBB2016.

    http://www.sensasi2020.com/2016/04/hadiah-cabutan-bertuah-sbb2016-les.html

    BalasPadam
  4. Tahun depan nak sponsor tshirt untuk cabutan bertuah la ;)

    BalasPadam
  5. Tahniah bro HH dapat hadiah cabutan bertuah. Memang bertuah tu.

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…