40+ Foto dan Gambar Blogger di #SBB2016 oleh KotakLensa

Foto dan Gambar Blogger di Majlis Sepetang Bersama Blogger #MDecSBB2016 #SBB2016 dari KotakLensa. Wordless Wednesday ialah hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata-mata gambar. Ianya telah diamalkan sejak tahun 2008 lagi. Menerusi gambar yang dikongsikan, pengunjung diberi kebebasan untuk memberikan pandangan dan interprestasi. Ia juga salah satu cara untuk blogger ketahui teknik menghasilkan gambar cantik untuk pengisian blog.

10 Foto Blogger Semasa #SBB2016 dari KotakLensa

12 Gambar Blogger Pilihan di #MDecSBB2016 oleh KotakLensa

20 Foto Blogger Seronok di #SBB2016 #MDecSBB2016 oleh Kotak Lensa


Kredit sepenuhnya - KotakLensa.com


{ 10 comments.. read them below or add one }

Ms Qiya Saad Ms Qiya Saad April 20, 2016
Cantik gambar..huhu..😆
el el April 20, 2016
kihkihkih gambo weols pun ado #projekbloggerutara
Anil Wanina Anil Wanina April 20, 2016
nasib ada muka kita.. hahahahhahaha...
Bro Framestone Bro Framestone April 20, 2016
gua scroll mcm xde gambar gua yg menarik je... ke owner blog ini, banned gua?
penaberkala nuar penaberkala nuar April 20, 2016
Yes ada gak terselit gambar kat blog sifu HH 😄
izzeyda izzeyda April 21, 2016
ehh gambar team projek blogger utara pun ada..
Hasrul Hassan Hasrul Hassan April 21, 2016
Heh .. mestilah nak kena ada ... kta kan GENG UTARA
kamil salleh kamil salleh April 21, 2016
Tak nampak foto saya kat sini, tak hensem kot.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.