Foto dan Gambar Blogger di Majlis Sepetang Bersama Blogger #MDecSBB2016 #SBB2016 dari KotakLensa. Wordless Wednesday ialah hari di mana blogger seluruh dunia membuat entri tanpa sebarang ayat atau keterangan, hanya semata-mata gambar. Ianya telah diamalkan sejak tahun 2008 lagi. Menerusi gambar yang dikongsikan, pengunjung diberi kebebasan untuk memberikan pandangan dan interprestasi. Ia juga salah satu cara untuk blogger ketahui teknik menghasilkan gambar cantik untuk pengisian blog.

10 Foto Blogger Semasa #SBB2016 dari KotakLensa

12 Gambar Blogger Pilihan di #MDecSBB2016 oleh KotakLensa

20 Foto Blogger Seronok di #SBB2016 #MDecSBB2016 oleh Kotak Lensa


Kredit sepenuhnya - KotakLensa.com


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

10 Komen

kihkihkih gambo weols pun ado #projekbloggerutara

Reply

nasib ada muka kita.. hahahahhahaha...

Reply

gua scroll mcm xde gambar gua yg menarik je... ke owner blog ini, banned gua?

Reply

Yes ada gak terselit gambar kat blog sifu HH 😄

Reply

ehh gambar team projek blogger utara pun ada..

Reply

Heh .. mestilah nak kena ada ... kta kan GENG UTARA

Reply

Tak nampak foto saya kat sini, tak hensem kot.

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.